مشکل در کش بودن سایت روی مرورگر

rocki3oy

کاربر عضو
23/9/08
758
9
18
با سلام و احترام.

دوست عزیز یک سایتی برای یکی از دوستان اجرا کردم یا ممکن هست به دلیل کدنویسی بنده یا به هر دلیلی همش روی کش میره و عملیات سایت به درستی انجام نمیشه و مدام باید کش مرورگر را خالی کنه تا روند سایت به درستی کار کنه.

علت این مورد چیست؟

یا چه کار کنم سایت اصلا روی کش نره.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

با تشکر.

 

پیام یزدانیان

کاربر عضو
30/8/17
399
63
28
28
بوشهر
سلام ادرس سایت را برای بررسی بزار

<FilesMatch "\.(html|htm|js|css|php)>
FileETag None
Header unset ETag
Header set Cache-Control "max-age=0, no-cache, no-store, must-revalidate"
Header set Pragma "no-cache"
Header set Expires "Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT"
</FilesMatch>


برای جلوگیری از کش این رو بزار تو htacssess