مشکل در HTTP Authorization

harbiline

Edris
10/10/13
721
0
16
Gilan
سلام
وقتتون بخیر
پیشاپیش سال نو تبریک میگم خدمت شما عزیزان.
-----
تو سایت بنده بخش HTTP Authorization فعال نیستش..
چون اپلیکیشن دارم وصل میکنم به سایت و موقع تنظیمات کلا ارور HTTP Authorization میده.. در قسمت htaccess هم همه فراخوانی رو انجام دادم اما بازم ارور میده.
Eror send me : HTTP Header Authorization is disabled.
با مسئول سرور هم صحبت کردم میگه باید :
شما میبایست وقتی میخواهید به API متصل شوید HTTP Auth را در header بفرستید این موضوع برنامه نویسی است و به سرور ربطی ندارد
نمیدونم چ باید بکنم..یک هفته دارم هی تیکت بازی میکنم کارم کلا لنگ مونده.. کل اینترنت هم گشتم همه میگن با گذاشتن htaccess کد داخلش درس میشه ک نشده هنوز.
 

soroushtayyebi

تازه وارد
20/4/18
25
25
13
28
تهران
www.tayyebi.com
سلام
سایت شما api خودش رو کال می‌کنه؟ یا از جای دیگه داره API رو میخونه؟ اگه api خود سایتتون هستش و از جای دیگه‌ای لود نمیشه چیزی، مشکل از سرور خودتونه، یه خورده با مدیر سرورتون سر و کله بزنید، جواب نداد هاستینگ رو عوض کنید. این دستور htaccess روشنش می‌کنه:
SetEnvIf Authorization "(.*)" HTTP_AUTHORIZATION=$1
RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]
ولی به شرطی که ماژولش روشن باشه روی سرور.
 
  • Like
Reactions: harbiline

harbiline

Edris
10/10/13
721
0
16
Gilan
سلام
سایت شما api خودش رو کال می‌کنه؟ یا از جای دیگه داره API رو میخونه؟ اگه api خود سایتتون هستش و از جای دیگه‌ای لود نمیشه چیزی، مشکل از سرور خودتونه، یه خورده با مدیر سرورتون سر و کله بزنید، جواب نداد هاستینگ رو عوض کنید. این دستور htaccess روشنش می‌کنه:
SetEnvIf Authorization "(.*)" HTTP_AUTHORIZATION=$1
RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]
ولی به شرطی که ماژولش روشن باشه روی سرور.
همین کارو کردم ولی بازم وصل نمیشه...