مشکل در text editor ها

vahid1993

تازه وارد
26/9/16
36
0
6
سلام

من تازه یاد گرفتم چطور فایلارو آپلود کنم و اونارو توی دیتابیس ذخیره کنم وهرموقع نیاز بود ازشون استفاده کنم خب حالا مشکلی که اینجا بوجود اومده  درمورد ادیتورهاییه که به textarea  اضافه میکنیم ...به طور مثال زمانی که کاربر میخاد متن بنویسه خب ما اون متن که به عنوان value  میگیریم وتوی دیتابیس ذخیرش میکنیم .. حالا مشکل اینجاس عکسی که از طریق بخش آپلود خود ادیتور وارد textarea شده رو چطور باید توی دیتابیس ذخیرش کنم؟چون توی ادیتورها وقتی روی آپلود میزنی یه سورس فایل برای عکسمون میخاد ...اونم نمیفهمم چیه آخه ...!اینم عکسش

این ادیتورelrte : خب اینجا image url میخاد

elrte.png

حالا این یکی nicedit  هستش این یه add image داره  یه upload image

nicedit.png

کلا چطور باید فایل هایی که توی ادیتور ها آپلود میشه رو توی دیتابیس ذخیره کرد ؟

با تشکر

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,097
123
63
30
PersianScript
ادیتور ها ، سمت سرور نیستند که تصاویر رو در جایی ذخیره کنن. فقط درون ادیتور قرار میدن

چیزی که شما مد نظرته فکر کنم منظورت شبیه وردپرس هست.

چند ادیتور پیشرفته این قابلیت رو دارن

در بخش مستندات توسعه دهندگان هم مطالبی رو قرار دادن

اینجا رو ببین

 

vahid1993

تازه وارد
26/9/16
36
0
6
ادیتور ها ، سمت سرور نیستند که تصاویر رو در جایی ذخیره کنن. فقط درون ادیتور قرار میدن

چیزی که شما مد نظرته فکر کنم منظورت شبیه وردپرس هست.

چند ادیتور پیشرفته این قابلیت رو دارن

در بخش مستندات توسعه دهندگان هم مطالبی رو قرار دادن

اینجا رو ببین
من با این کد content  داخل ادیتور گرفتم  و فقط میمونه ذخیرش توی دیتابیس که اونو نمیدونم چطور ذخیره کنم ..چون این مقدار توی جاوااسکریپت هستش و من میخام با php اونو ذخیره کنم ..؟؟؟