مشکل در text editor ها

vahid1993

تازه وارد
26/9/16
36
0
6
سلام

من تازه یاد گرفتم چطور فایلارو آپلود کنم و اونارو توی دیتابیس ذخیره کنم وهرموقع نیاز بود ازشون استفاده کنم خب حالا مشکلی که اینجا بوجود اومده  درمورد ادیتورهاییه که به textarea  اضافه میکنیم ...به طور مثال زمانی که کاربر میخاد متن بنویسه خب ما اون متن که به عنوان value  میگیریم وتوی دیتابیس ذخیرش میکنیم .. حالا مشکل اینجاس عکسی که از طریق بخش آپلود خود ادیتور وارد textarea شده رو چطور باید توی دیتابیس ذخیرش کنم؟چون توی ادیتورها وقتی روی آپلود میزنی یه سورس فایل برای عکسمون میخاد ...اونم نمیفهمم چیه آخه ...!اینم عکسش

این ادیتورelrte : خب اینجا image url میخاد

You must be registered for see images attach


حالا این یکی nicedit  هستش این یه add image داره  یه upload image

You must be registered for see images attach


کلا چطور باید فایل هایی که توی ادیتور ها آپلود میشه رو توی دیتابیس ذخیره کرد ؟

با تشکر

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,258
206
63
31
PersianScript
ادیتور ها ، سمت سرور نیستند که تصاویر رو در جایی ذخیره کنن. فقط درون ادیتور قرار میدن

چیزی که شما مد نظرته فکر کنم منظورت شبیه وردپرس هست.

چند ادیتور پیشرفته این قابلیت رو دارن

در بخش مستندات توسعه دهندگان هم مطالبی رو قرار دادن



 

vahid1993

تازه وارد
26/9/16
36
0
6
ادیتور ها ، سمت سرور نیستند که تصاویر رو در جایی ذخیره کنن. فقط درون ادیتور قرار میدن

چیزی که شما مد نظرته فکر کنم منظورت شبیه وردپرس هست.

چند ادیتور پیشرفته این قابلیت رو دارن

در بخش مستندات توسعه دهندگان هم مطالبی رو قرار دادن

من با این کد content  داخل ادیتور گرفتم  و فقط میمونه ذخیرش توی دیتابیس که اونو نمیدونم چطور ذخیره کنم ..چون این مقدار توی جاوااسکریپت هستش و من میخام با php اونو ذخیره کنم ..؟؟؟

 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,108
30
48
اینترنت!
قبلا در این ادیتور ها نیاز بود قبل از ارسال فرم اون را ذخیره کنی و یسری کد اجرا کنی

اما الان نه، میتونی مثل یه فرم ساده باهاش رفتار کنی