مشکل سایت من از کجاست؟؟!

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
سلام

مشکل سایت من از کجاست ؟ راببینید سایدبارهای قالب چسبیده به لوگوی سایت در صورتیکه باید مقداری فاصله داشته باشه!!!فوتر سایت هم نمایش نمیده!!؟؟

نسخه وردپرسش 3.1.3 هست

حالا را روی وردپرس دیگه نصب کردم همه چیزش درست نمایش میده !!!

نسخه وردپرس3.1.2 هستش!!!

ایراد ازکجاست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما یک کار میتونی انجام بدی... چون قالبت درسته. برمیگرده به پلاگین ها و هک هایی که فعال کردی...

یکی یکی پلاگین ها رو غیر فعال کن.بببین با حذف کدوم یکی مشکلت حل میشه

چون ممکنه یک div اضافه داشته باشه که کل قالب رو بهم بریزه

wallfa

کاربر عضو
دوست عزیز مشکل از وردپرس نیست اون کد جاوااسکریپت آمار گیر وب گذر میزون حذف کن همه چیز اوکی میشه . راستی یه تشکر برای من بزن که محمد فکر نکنه من پرو ام :)

خوبی محمد ؟

ای دوست عزیز مشکل از میزون طراحی نکردن تگ هات جاوا اسکریپت وبگذر اختلال ایجاد میکنه نمیذاره مفسر آرایش تگ اچ تی ام ال خوب بخونه . پس باید تگ هات میزون کنی بلد نیستی ای دی من ادد کن فقط برای یه دفعه ! محمد میدونه من به پول خیلی علاقه دارم . اگر کار پولی باشه خوب انجام میدم اگر رایگان باشه انجام میدم بازم

روش تماس با من

ای دی یاهو : wallfa_hm

شماره تماس : 09354679611

ایمیل : 2topic.ir@gmail.com

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
کد وبگذر را حذف کردم فاصله سایدبار وهیدر درست شده ولی فوتر همچنان نمایش نمیده!!؟؟

باغیر فعال کردن همه افزونه ها بازهم فوتر نمیاد!!؟؟

من تو یه چیزی موندم که دوستمون wallfa همیشه میگه با ادد کردن جواب میدم اگر توانجمن جواب بدین مشکلی پیش میاد؟ دیگران هم ازاین تایپیک استفاده می کنند!!!

پولت هم اول تیرماه میگم به حسابت بریزند اینی که از دست من میاد..

خوب حالا از شما ومحمدبگید چکار کنم؟

wallfa

کاربر عضو
مشکلات که فراونه !

من میگم ولی محمد ناراحت نشی ها :

1- اول این که وقتی کسی بخواهد با من حرف بزنه من ادد میکنه وقتی ادد کنه ممکنه دفعه بعد کاری داشته باشه رو بندازه ما

2- محمد هر ثانیه ممکنه منو بن کنه

3- هر پاسخی که من توی فروم میدم برابری میکنه بازدید کننده آوردن برای فروم پرشین در نتیجه بهره محمد میبره

4- من از محمد خوشم میاد دوست ندارم که یه دفعه من چیز بدی بگم ناراحت بشه

5- پرشین اسکریپت به من ایده داد من نوکر هستم ولی ما خرج داریم بی پول که نمیشه

6- دوست دارم

7- ...

یادم رفت مشکل بگم . اصلا کد فوتر وجود نداره که فراخوانی بشه !

این دکمه تشکر بزنی بد نمیشه شاید ما به نوایی برسیم . اون دفعه که فروم پاک شد من رتبم 3 بود حالا تازه رسیدم 2 کسی که خجالت نمیکشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
جالب بود

اگر کدی وجود نداره چراتو لینک دومی( ) فوتر نمایش میده اون اولی هم همینه منکه تغییرش ندادم!؟

اگربا دل جواب دادی که درست شد رتبه من برای شما..

wallfa

کاربر عضو
اینترنت مشکل داره نتونستم باز کنم سایت الان ... ولی غیر ممکن که کد های فوتر نخونه مگر این که کد های قالب مشکل پیدا کرده باشه

jing

کاربر عضو
من رفتم پیش یکی از دوستان سایتم را باز کردم همه چیز درست نمایش میده حتی فوتر قالب ولی ازطریق سیستم خودم فوترش نمایش نمیده البته بنظرم مشکل از ورژن ff هست مال من4.0.1هست مال ایشون ورژن پایین تره

برای حل این مشکل یعنی درست نمایش دادن با ورژن 4.0.1راهی وجود داره؟

wallfa

کاربر عضو
مگه فوتر چه طور طراحی شده که توی 4 نشون نمیده ؟

wallfa

کاربر عضو
تا کد ها نبینم نمیتونم اظهار نظر کنم چون خودم بدون نرم افزار قالب میزنم . با این مشکل تا حالا برخورد نکرده بودم

بالا