مشکل عجیب در ووکامرس

saji051

کاربر عضو
سلام دوستان خسته نباشید :)

تا حالا به مشکل عدم اضافه کردن محصول به سبد خرید تو ووکامرس برخورد کردین؟؟؟
مثلا رو دکمه خرید یه محصول کلیک میکنید ولی محصول به سبد خرید اضافه نمیشه؟ (در واقع خطا میده که محصول به سبد خرید اضافه نشد یا سبد خرید خالی می باشد!!!)

اما اگه بعد از چند ساعت یا چند روز بعد همون کارو انجام بدید محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه میشه؟؟؟

ووکامرس نصب شده هم آخرین ورژن موجود می باشد.

این فقط یه سوال و یه کنجکاوی بود خوشحال میشم دوستانی که تو زمینه ووکامرس کار کردن نظراتشون رو بگن تا هم من و هم دیگر دوستان به جواب این سوال برسیم.

ممنونم ازتون  :67:  

جاویدان

کاربر عضو
سلام دوستان خسته نباشید :)

تا حالا به مشکل عدم اضافه کردن محصول به سبد خرید تو ووکامرس برخورد کردین؟؟؟

مثلا رو دکمه خرید یه محصول کلیک میکنید ولی محصول به سبد خرید اضافه نمیشه؟ (در واقع خطا میده که محصول به سبد خرید اضافه نشد یا سبد خرید خالی می باشد!!!)

اما اگه بعد از چند ساعت یا چند روز بعد همون کارو انجام بدید محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه میشه؟؟؟

ووکامرس نصب شده هم آخرین ورژن موجود می باشد.

این فقط یه سوال و یه کنجکاوی بود خوشحال میشم دوستانی که تو زمینه ووکامرس کار کردن نظراتشون رو بگن تا هم من و هم دیگر دوستان به جواب این سوال برسیم.

ممنونم ازتون  :67:  
با سلام

دوست عزیز

این مشکل بر چند دسته تقسیم میشه

1- بروزنبودن ورژن php شما مثلا امروزه ووکامرس از 5.4 به علت ساختار بهتر استفاده می کنه و برای 5.3 و پایینتر اخطار میده.{بهتره از طریق پنل اصلی php رو ارتقا بدید}

2- بروز نبودن قالب یا پوسته شما که به علت عدم سازگاری یا ساختار قدیمی باعث ایجاد مشکل خواهد شد.{بهتر است قالب بروز و کاملا هماهنگ را استفاده کنید یا تا زمان انتشار قالب هماهنگ از بروزرسانی وردپرس و ووکامرس خودداری کنید}

3- عدم توجه شما به اخطار های ارسالی از سوی وردپرس یا ووکامرس {توجه به اخطارها و فعال بودن حالت DEBUG در وردپرس باعث میشه به سرعت خطا را مشاهده کنید ضمن اینکه توجه کردن به خطا میتونه از مشکلات بعدی جلوگیری کنه قرار دادن در wp-config.php

define( 'WP_DEBUG', true);}

4- بررسی نکردن وضعیت سیستم در ووکامرس {وضعیت سیستم در ووکامرس محلی است که کاملا مشکلات و ایرادات پیش رو نشون میده}

5- کم بودن رم برای وردپرس و وکامرس {افزایش سطح دسترسی با قرار دادن کد زیر در  wp-config.php و تعیین رم بیش از 64 مثلا همین 128 پیش رو

define('WP_MEMORY_LIMIT', '128M');}

6- بررسی log موجود در روت هاست {بررسی لاگ در روت هاست نشان دهنده مشکلات پیش روی وردپرس و سایر بخش هاست}

7- بررسی افزونه های ایجکس همزمان در بخش فروشگاه و عدم تداخل آنها با هم

8- بررسی مسیر لاگ ووکامرس public_html/wp-content/uploads/wc-logs/

9- کندی سرعت اینترنت

10- استفاده از قابلیت ssl در ساختار فروشگاه و بسته شدن این پورت در داخل ایران که باعث مشکلات امنیتی برای همه دارندگان و عدم امنیت تبادل گردیده است .{به راحتی قابل فهمیدن است که این ساختار دارای مشکل است یا خیر کافیست در حین استفاده نگاه کنید علامت مثلت دارای علامت ! در ابتدای دامنه فعال شده است یا خیر شاید در همگام ورود این مشکل نباشد ولی اگر پس از تغییر یک برگه تغییر کرد بدانید جریان چیست}

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saji051

کاربر عضو
خیلی ممنونم جاویدان جان عزیز واقعا حیرت زده شدم به خاطر این جوابی که داده بودید. :)

موندم از کجا شروع کنم!!!
از بس که راه های مختلفی رو ارائه کردید.

واقعا ممنونم ازت دوست من. :)

saji051

کاربر عضو
فقط یه سوال دوست من:
وقتی حالت debug  رو فعال کنم به راهی که گفتید یعنی قرار دادن کد: define( 'WP_DEBUG', true); تو فایل wp-config.php  بعد از کجا میتونم لوگ های مربوط به این کد رو مشاهده کنم؟
باز هم ممنونم ازت دوست من :)

جاویدان

کاربر عضو
فقط یه سوال دوست من:

وقتی حالت debug  رو فعال کنم به راهی که گفتید یعنی قرار دادن کد: define( 'WP_DEBUG', true); تو فایل wp-config.php  بعد از کجا میتونم لوگ های مربوط به این کد رو مشاهده کنم؟

باز هم ممنونم ازت دوست من :)
با سلام

دوست عزیز

وقتی اروری باشه در خود مدیریت وردپرس یا سایت اصلی نمایش داده میشه و به راحتی قابل دیدن است اگر چیزی ندید یعنی مشکل جدی وجود نداره.

ضمنا برای شروع از وضعیت سیستم در ووکامرس شروع کنید

موفق باشید

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام . شما از کش استفاده میکیند؟

بالا