با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما؛
دوستان بنده این اسکریپت رو طبق آموزش مراحل نصبش رو طی کردم، ولی صفحه سفید میشه و مراحل نصب اولیه نمیاد
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
با تشکر
PHP >= 5.5.9
OpenSSL PHP Extension
PDO PHP Extension
Mbstring PHP Extension
Tokenizer PHP Extension
Enable PHP fileinfo Extension
In php.ini file set post_max_size maximum or equal to 100M
In php.ini file set max_file_uploads maximum or equal to 10
با سلام؛با درود،
نخست مطمئن شوید که سیستم مورد نیاز را دارا هستید:
کد:PHP >= 5.5.9 OpenSSL PHP Extension PDO PHP Extension Mbstring PHP Extension Tokenizer PHP Extension Enable PHP fileinfo Extension In php.ini file set post_max_size maximum or equal to 100M In php.ini file set max_file_uploads maximum or equal to 10
بعد این مراحل رو باید انجام بدی:
1. بارگذاری فایل support_pro.zip در هاست
2. فایل رو از حالت فشرده خارج کن
3. آدرسی که فایل رو قرار دادی و میخواهی انجام بشه رو انتخاب کن
4. برو به جایی که نصب کردی
5. به آخر آدرس /install رو اضافه کن و نصب رو انجام بده
اگر این مراحل رو انجام دادی و مشکل داری، بفرما کجا مشکل داشت
بذارید من نصب کنم بهتون اعلام میکنم که مشکل داره یا نداره.با سلام؛
دوست عزیز بنده هم عرض کردم، طبق اموزش نصب جلو رفتم، ولی صفحه سفید میشه موقعی که آدرس instll رو وارد میکنم
شما میتونید لینکی که قرار دادم رو هم ببینید و بررسی کنید
با سلام؛
دوست عزیز بنده هم عرض کردم، طبق اموزش نصب جلو رفتم، ولی صفحه سفید میشه موقعی که آدرس instll رو وارد میکنم
شما میتونید لینکی که قرار دادم رو هم ببینید و بررسی کنید
بنده هم دقیقاً مراحلی که شما طی کردین رو طی کردم ولی مرحله نصب نمایان نمیشهپاسخ من دارای دو بخش بود، در یک بخش شما مشکل دارید.
من اسکریپت را نصب کردم. مشکلی برای من وجود نداشت و مرحله ای نبود که پرسش بر انگیز باشه (روی لوکال تست شد).
من هنوز متوجه نشدم که شما در کدام بخش از مراحل مشکل دارید و این برگه سفید برای کدام بخش است؟ پیش از نصب یا پس از نصب؟
اگر پیش از نصب است: خب شما پس از بارگذاری باید لیست فایلهایی که در اون مسیر بارگذاری کرده اید را کمینه مشاهده کنید.
اگر پس از نصب است، مشکل جای دیگری است که باید بررسی شود.
مراحلی که من پیش رفتم.
1. بارگذاری پوشه support_pro موجود در فایل فشرده دانلود شده از پرشین اسکریپت
2. اجرای مسیر localhost/support_pro/public سایت در این مسیر اجرا شد و در مسیر localhost/support_pro فایلهای اصلی نمایش داده می شوند.
3. اجرای مسیر localhost/support_pro/public/install برای نصب اسکریپت و وارد کردن اطلاعات دیتابیس و انتخاب ادمین
سیستم هاست شما با توجه به موارد مورد نیاز این اسکریپت تنظیم هستند؟بنده هم دقیقاً مراحلی که شما طی کردین رو طی کردم ولی مرحله نصب نمایان نمیشه
روی هاست تست کردم جوابگو نبود، روی 2 تا هاست مجزا