مشکل عدم نصب کامپوننت ایزی سوشیال

shingjimoto

تازه وارد
با سلام.

قصد نصب کامپونت ایزی سوشیال بر روی جوملا2.5 رو دارم.

طریقه نصبش رو سئرچ کردم، مثل نصب کامپوننت های دیگه ست.

بنابر این روش گزینه افزونه ها و سپس نصب افزونه جدید رو انتخاب و امتحان کردم.

مشکل اینجاست که بعد از زدن دکمه اینستال، مرورگر شروع به فعالیت میکنه،اما بعد از یک دقیقه، بدون اینکه هیچ اتفاقی بیافته، همه چیز تموم میشه.

یعنی نه پیغام خطائی!! نه پیغام موفقیتی!! هیچ..

در لیست کامپوننت ها هم چیزی ظاهر نمیشه.

روی جوملا 2.5 و حتی 3 هم امتحان کردم.

آیا این افزونه قبلاً توسط تیم پرشین اسکریپت امتحان شده است یا نه؟

آیا طریقه نصب خاصی داره؟

کلاً راهنمایی کنید لطفاً.

ممنون.

:57:

mahdiali35

کاربر عضو
درود

این مشکل احتمالا به خاطر محدودیت پردازش هست روی 60 ثانیه تنظیم شده روی هاست شما ...

کامپوننت رو روی هاست خودتون آپلود کنید و با استفاده از گزینه ی نصب از پوشه اون رو نصب کنید

شاد باشید

shingjimoto

تازه وارد
دروداین مشکل احتمالا به خاطر محدودیت پردازش هست روی 60 ثانیه تنظیم شده روی هاست شما ...

کامپوننت رو روی هاست خودتون آپلود کنید و با استفاده از گزینه ی نصب از پوشه اون رو نصب کنید

شاد باشید
ممنون از شما دوست گرامی.

دو نکته ؛ منظورم من از یک دقیقه ، نه یک دقیقه ، بلکه مدت کوتاهی تو این مایه ها بود.. .اینکه می فرمائید رو زمان خاصی تنظیم شده باشه، نه! چون چیزای دیگه این مسئله رو ندارن.

دوم ؛ متاسفانه گزینه نصب از پوشه هم کار نمیکنه!! میگه لطفاً پوشه مورد نظر رو انتخاب کنید،، بعد از انتخاب و آدرس دهی مکان فایل میگه هیچ فایلی نیست و از این حرفها!!

آیا میتونه مشکل از امکانات هاست باشه،،،(البته هاستش حرف نداره!!! تبلیغ میشه وگرنه میگفتم)

با تشکر دوباره. نهایتاً اگر مشکل رفع نشد، کامپوننت رو بیخیال خواهیم شد،، چاره ای نیست!!!

mahdiali35

کاربر عضو
اگر مشکلی نیست اطلاعات رو برای بنده پیام خصوصی کنید به همراه لینک دانلود افزونه

موفق باشید

jozef2070

تازه وارد
باسلام

دوست عزیز فایل کامپوننت رو تو پوشه tmp قرار بده و از طریق نصب از پوشه اقدام کنید .

موفق باشید

بالا