مشکل فوری : افزایش بی رویه حجم هاست

shz_furion

کاربر عضو
سلام به همگی.بچه ها من یک مشکلی دارم که این چند روز دیگه خیلی مشکوک شد.هاست من 200 مگ دیگه بیشتر جا نداره.با اینکه من روی حجم فایل هام فوق العاده وقت می ذارم تا به نهایت کم حجمی و کیفیت برسونمشون.من شاید 100 مگ هم آپلود نکرده باشم ولی الان حجم هاستم داره تموم میشه و حجم کلش یک گیگ بوده.

تمام فایل های error.log رو تقریبا ریختم بیرون و ارور های خاصی هم نداشتند به جز یک ارور که براتون می نویسم.وقتی ریختم بیرون،تفاوت آنچنانی نداشت.هاستم رو هم دارم ویروس یابی میکنم و فکر نمی کنم ویروس داشته باشه.تا حالا که نداشته.

این هم ارور:

PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/: cannot read file data: Is a directory in Unknown on line 0

توی سایت های خارجی یک چیزایی در مورد نحوه حلش هم نوشته بود که چیز خاصی حالیم نشد.

بالاخره مشکل هاست من چیه؟تو رو خدا کمک کنید می ترسم تا چند روز دیگه تا خرخره پر بشه و ساسپند بشه.

MahdiY

راهبر انجمن
شاید این مطلب بکارت بیاد

shz_furion

کاربر عضو
سلام.آره ممنون یه 60 مگی آزاد شد ولی هنوز مشکل دارم...

رفتم بهdisk space uage و نوشته بود 600 مگ public_html اشغال کرده.

MahdiY

راهبر انجمن
از وردپرس استفاده میکنید ؟

و افزونه ای خاصی در مورد عکس ها استفاده می کنید ؟

مثل افزونه آپلود اتوماتیک عکس ؟

و اینکه چقدر مطلب دارید ؟

shz_furion

کاربر عضو
نه داداش.از هیچ افزونه و cms استفاده نمی کنم.چون سیستمش رو خودم نوشتم و حجمش فوق العاده نسبت به وردپرس اینا کمتره و کار آمدتر.

در ضمن کسی میدونه این اروری که گفتم، چی هست؟

و یک چیز دیگه.هاست رو اسکن کردم ویروسی پیدا نکرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
ایمیل باکس ها را چک کردی ؟

و اینکه به تازگی فایل هایی با اسم های عجیب و غریب رو هاستتون مشاهده نکردید ؟

فایل هاش بیشتر اسمشون دارای "ـ" می باشد

shz_furion

کاربر عضو
چرا.مشکلی شبیه این چیزی که می گید،دارم.

ارور mail delivery system که هنوز وقت نکردم درستش کنم.

مدام ایمیل میاد که ایمیل ارسال نشده.

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

مگه این ارور میتونه باعث افزایش حجم بشه؟

MahdiY

راهبر انجمن
فکر کنم

اما در اینکه ایمیل ها فضا میگیرن شک ندارم و میدونم که فضای کمی هم نمیگیرن

هر چی ایمیل ساخته شده پاک کن

shz_furion

کاربر عضو
ممنون.این کار رو کردم ولی حجم اون قدر زیادی هم نداشت.در حد 5-6 مگ.

آقا محمد شما راهکاری ندارید؟ و اینکه چه پوشه های غیر ضروری را بیرون بریزم؟

graphickar

تازه وارد
سلام مال من هم دقیقا همین جوری شده بود ، بعد کلی مشاوره و ... حل نشد و مجبور شدم بک آپ بگیرم و بعد پاک کنم همه رو !

بعد دوباره ریختم Ok شد

شما هم همین کارو بکن درست میشه .

راستی هاستت ماله کدوم شرکـته ؟

shz_furion

کاربر عضو
خب لازمه همچین کاری کرد؟من تونستم با حذف فایل های غیر ضروری حجم را به 600 مگ فضای اشغال شده برسونم.تقریبا 150 مگ فضا خالی کردم.اما این روش رو من هم بهش فک کردم.با دردسرهایی که داره،اصلن کار خوبی نیست و چون دلیل این اتفاق رو نمی دونم،احتمال داره باز هم تکرار بشه.

هاستم رو از میهن وب هاست گرفتم.

shz_furion

کاربر عضو
سلام.فقط یک کمک کوچیک دیگه می خوام و دیگه تایپیک رو می بندم.

چطوری حجم تک تک فایل ها رو بدست بیارم؟

از disk space usage،فقط کلیت رو نشون میده.می خوام تک تک فایل ها حجمشون رو بهم بده.چون تو cpanel فقط می نویسه 4kb و درست نیست.چیکار کنم؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با نرم افزار مدیریت FTP مثل Cute FTP تست کن.

mahdiali35

کاربر عضو
fileziilla رو امتحان کردم.نشون نمیده
اکثر نرم افزارهای ftp این قابلیت رو دارند شاید این گزینه غیرفعال هست و باید از view اون رو فعال کنید !

از نرم افزار WinSCP هم میتونید استفاده کنید ...

شاد باشید ...

shz_furion

کاربر عضو
ببخشید مثل اینکه منظورم واضح نبود.من میخوام حجم کل یک پوشه رو ببینم.این قابلیت رو من ندیدم تو هیچ یک از این برنامه ها.فقط حجم فایل ها رو نمایش میده ولی حجم کل یک پوشه رو اصلن نشون نمیده.

کسی هست کمک کنه؟

آخرین سوالم هم این هست.یکی از دوستان بالا نوشته که کل فایل ها رو حذف کردم و دوباره آپلود کردم و درست شد.اینکار به نظر شما درسته؟

mahdiali35

کاربر عضو
آها .. اونجوری نمیشه ... یعنی فکر نکنم نرم افزاری باشه که همچین قابلتی داشته باشه .. اما با کلیک راست و propreties توی filezilla فکر کنم نمایش میده ...

نکته ی دیگه اینکه شما باید از فایل هایی که داخل هاستتون هست مطلع باشید اگه حجم اشغال شده خیلی بیشتر از اونیه که فکر میکنید بهترین کار اینه که با پشتیبان هاستینگ خودتون در میون بگذارید ... اونها بهتر میتونند شما رو کمک کنند...

بالا