مشکل قالب woostore

• نویسنده موضوع bmr
  • تاریخ شروع

bmr

تازه وارد
سلام من قالب woostore رو نصب کردم در قسمت هدر سایت این خطا رو میده؟

کد:
[B]Warning[/B]:  Creating default object from empty value in [B]/home/u326300581/public_html/wp-content/themes/woostore-woocommerce-theme/woostore/functions/admin-hooks.php[/B] on line [B]160[/B]

amirkashani

کاربر عضو
با سلام

از نسخه 1.7.3 موجود در سایت استفاده نمایید

مشکل برطرف میشه

bmr

تازه وارد
ممنون

یک سوال دیگه ، من افزونه پی لاین رو نصب کردم ولی فعال نمیشه و نوشته:

به*دلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.

کد:
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in  /home/u326300581/public_html/wp-content/plugins/payline-woocommerce/index.php  on line 41

amirkashani

کاربر عضو
شما از افزونه درگاه ملت و یا جهان پی استفاده میکنید اگر میخواهید پی لاین فعال بشه تمامی افزونه های درگاه پرداخت غیر فعال و جذف نمایید و سپس اقدام به نصب پی لاین کنید و از اون استفاده نمایید

با تشکر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
روی هاست رایگان هم تست نکنید... نکته مهم...

djbehrouz

تازه وارد

کد:
[B]Warning[/B]:  Creating default object from empty value in [B]/home/u326300581/public_html/wp-content/themes/woostore-woocommerce-theme/woostore/functions/admin-hooks.php[/B] on line [B]160[/B]
سلام.قبل از خط 160 فایل query_context->context = array(); ، admin-hooks.php پیدا کن و قبل از آن کد زیر را اضافه کن.

کد:
$query_context = new stdClass();

djbehrouz

تازه وارد

کد:
سلام.قبل از خط 160 فایل query_context->context = array(); ، admin-hooks.php پیدا کن و قبل از آن کد زیر را اضافه کن.

کد:
$query_context = new stdClass();

بالا