مشکل نمایش فونت بعد از اپدیت قالب

twitfa

کاربر عضو
دروود بر شما

من یه مشکلی دارم تو وردپرس اونم اینه که وقتی قالب رو از طریق پنل ادمینش یه تغییری ایجاد میکنم اتوماتیک فونت ها که تو استایل مستقیم نوشتم رو از بین میبره 

یعنی دخیره رو که تو پنل ادمین قالب میزنم اتوماتیک فایل style.css رو هم اپدیت میکنه 

چطور باید این مشکل رو برطرف کنم ؟ 

حسـام

کاربر عضو
2 راه به ذهنم میاد

1 اول از Style.css کپی بگیرید بعد اپدیت مجدد بارگذاری کنید که اصلا توصیه نمیشه شاید موجب بهم ریختگی قالب بشه

2 کد هایی که در Style.css هست که اشاره به فونت داره رو کپی کنید در استایل جدید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

twitfa

کاربر عضو
2 راه به ذهنم میاد

1 اول از Style.css کپی بگیرید بعد اپدیت مجدد بارگذاری کنید که اصلا توصیه نمیشه شاید موجب بهم ریختگی قالب بشه

2 کد هایی که در Style.css هست که اشاره به فونت داره رو کپی کنید در استایل جدید
من میگم کدهایی که مربوط به استایل میشه رو داخل یه فایل دیگه بریزیم ، چون اینکه هربار بیاد یه هم بزنه تو استایل ادمو اذیت میکنه .

اما این استایل فایبریکش از کجا داره خونده میشه ؟  ؟ ؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام . تا قالبتون بررسی نشه ، نظر دوستان فقط میتونه در حد نظریه باشه !

اما همچین موردی بی سابقه بوده . شما دسترسی ftp رو از وردپرس ببنیدید و ببنید بازهم همینطوری میشه یا نه !

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
پوسته شما، از استایل های آماده ای استفاده می کنه. در حالت default فونت سالمه. ولی وقتی که شما یکی از اون استایلهای آماده رو بکار می گیرید، قالب به هم می ریزه. باید فایلهای اون استایل ها رو هم بشون فونت معرفی کنید، چون هنگام فراخونی دیگه از استایل پوسته استفاده نمی کنه.

twitfa

کاربر عضو
پوسته شما، از استایل های آماده ای استفاده می کنه. در حالت default فونت سالمه. ولی وقتی که شما یکی از اون استایلهای آماده رو بکار می گیرید، قالب به هم می ریزه. باید فایلهای اون استایل ها رو هم بشون فونت معرفی کنید، چون هنگام فراخونی دیگه از استایل پوسته استفاده نمی کنه.
فایل های اون استایل ها کجا هستند ؟  ؟ ؟

چون این اتفاق فقط داخل فایل style ممیافته 

mostafa98

کاربر عضو
فایل های اون استایل ها کجا هستند ؟  ؟ ؟

چون این اتفاق فقط داخل فایل style ممیافته 
سلام دوست گرامی

لطفا همین طوری طومار ننویسید

مشکل رو به صورت واضح بیان کنید

اسم قالب رو بگید چی هست

آدرس سایت رو بزارید

در صورت لزوم عکس بگیرید و اینجا بزارید

در صورتی که براتون مقدور هست پوسته رو آپلود کنید تا پوسته ویرایش و تحویل شما داده بشه (اگه پوسته اختصاصی هست به صورت خصوصی برای یکی از کاربران ارسال کن) در صورتی که میتونی اعتماد کنی وگرنه به هیچ وجه توصیه نمیشه

موفق باشی

lahijsabz

کاربر عضو
دوست عزیز با یه جستجوی ساده تو قالب تمام فایل های css رو از تو قالبتون میتونین پیدا کنید بعد اونایی که مربوط به فونت میشه رو ویرایش کنید دستور پیدا کردن فایل به این صورته شما در ویندوز قالب رو اکسترکت کرده روی فولدر کلیک راست گزینه سرچ بعد دستور *.css رو بزنید تا همه css ها رو بهتون نشون بده

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
مطمئنا در پوشه قالب، یک پوشه به نام css یا stylesheet وجود داره. فایلهای استایل به صورت پوشه در این پوشه هستند. 

twitfa

کاربر عضو
دوستان عزیز :)  

نمونه قالب : www.cakerooz.ir

نام قالب : aloxo 

آنلاین قالب : 

ببنید فایل style.css رو ویرایش می کنم با ide که دارم ، بعد اپلود می کنم 

همه چیز تمام میشه ، همه چیز درسته 

اما وقتی پنل ادمین قالب رو مثلا میرم لوگو رو از داخل پنل ادمین قالب تغییر میدهم ، قالب فایل style.css به حالت اول برمیگرده ، یعنی همون فایل قالبی که از روز اول داشتم و هنوز ترجمه نشده بود

فقط فایل style.css به این شکل می باشد . 

بالا