مشکل نمایش ندادن کامل تصویر شاخص در محصولات ووکامرس

alimohamadi

تازه وارد
سلام

نمیدونم چرا مشکل نمایش ندادن کامل تصویر شاخص در محصولات ووکامرس رو در سایتم دارم یعنی کمی از بالا و کمی از پایین تصویر رو میبره و تو صفحه محصولات میزاره البته وقتی روی تصویر کلیک کنی تصویر رو کامل نشون میده لطفا راهنمیی ام کنید برام خیلی مهم و حیاتی میباشد

باتشکر

alimohamadi

تازه وارد
سلام

نمیدونم چرا مشکل نمایش ندادن کامل تصویر شاخص در محصولات ووکامرس رو در سایتم دارم یعنی کمی از بالا و کمی از پایین تصویر رو میبره و تو صفحه محصولات میزاره البته وقتی روی تصویر کلیک کنی تصویر رو کامل نشون میده لطفا راهنمیی ام کنید برام خیلی مهم و حیاتی میباشد

باتشکر

راستی آدرس سایتم :

onlinearabic.ir

منوی فروش محصولات

saeedpersian

کاربر عضو
بطور پيشفرض اندازه تصاوير محصولات بايد مربع باشه. (300*300) يا نسبتي از آن.

كه شما ميتوني از قسمت ووكامرس/تنظيمات/محصولات اون رو تغيير بدي. اگر اندازه تصاويرت بزرگه بهتره يمك نسبت كوچك از اون رو بزاري.

مثلا: 1200*640===> 120*64

hamid373

تازه وارد
آقا منم همین مشکل و دارم ولی تصاویر من همشون با سایز 600*600 هستند ولی یه محصول تصویرش کامله ولی محصول دیگه یه قسمتی از بالا و پایینش بریده شده و به صورت کامل نیست و شکل سایت و یکم میریزه به هم :|

hamid373

تازه وارد
اینم آدرس سایت

رزولیشن عکس ها رو تغییر دادم ولی ربطی نداشت فک کنم باید از تو قالب تنظیم بشه ولی نیدونم از کجا :(

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اگر تنظیمات ووکامرس رو عوض کردید یک بار افزونه زیر رو نصب و اجرا کنید.

MahdiY

راهبر انجمن
اینم آدرس سایت

رزولیشن عکس ها رو تغییر دادم ولی ربطی نداشت فک کنم باید از تو قالب تنظیم بشه ولی نیدونم از کجا :(
فکر نمیکنم ربطی به اندازه تصویر داشته باشه . تصویر شما مربع هست اما تصویر موبایلی که قرار دادین مربع نیست!

اندازه تصاویر شاخص را تغییر بدین . به اندازه های مختلف و تست بگیرید

hamid373

تازه وارد
الان تست کردم متوجه شدم از قالب سایت نیست 

اقا یکی بی زحمت راهنمایی کنه :(

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا به ما بگید تنظیمات اندازه تصاویر محصولات شما چقدر هست... (اگه تصویر بدید از این تنظیم بهتره)

بالا