اخوی شما متوجه هستید که داخل این انجمن کسی بدهی به شما نداره؟ این چه ادبیاتی هست که به کار می برید؟
طوری صحبت می کنید که انگاری مردم تعهد دادند به شما کمک کنند.
توی متن قوانین نوشته:
کجاش گفته یکی از مدیران باید به شما جواب بده؟
شما اگر سواد داشتی با دقت بیشتری میخوندی که بنده عرض کردم 48 ساعت که هیچی حداقل نزدیک 100 ساعت صبر کردم و حتی بیشتر !!!
هیچکس تعهدی نداره جزء مدیریت !!! این انجمن را راه اندازی کرده برای اینکه به سوالات پاسخ بده و مشکلات امثال بنده را حل کنه ؟ پس برای چی انجمن زده ؟؟؟ برای جیب خودش ؟ برای کلاس گذاشتن ؟ برای منافع خودش ؟ برای اینکه بگه ماهم هستیم ؟ برای اینکه بگه ماهم بلدیم ؟
والا من که ندیدم چیزی بلد باشه وقتی مشکل به این راحتیو نمیتونه حل کنه !!!!!! { از این جهت میگم راحت چون ایشون اینکاره هست و به قول خودش حداقل این اجمن 10 سال فعالیت داره پس یعنی قبلش هم سالها ایشون فعال نتی بوده که تونسته انجمن راه اندازی کنه }
ادبیات من هم بسیار بسیار محترمانه و مودبانه هست و هیچ مشکلی نداره !!!
اینکه شماها جرعت اینرو ندارین بگین بلد نیستیم تقصیر ادبیات من نندازین !!!!!!
کجای حرفام توهین کردم ؟ کجای حرفام بی ادبی کردم ؟ کجای حرفام بی احرتامی کردم به شخص خاصی...؟؟؟؟
شما هم وقتی بلد نیستی برادر پس در امور و مشکلات دیگران خواهشا دخالت نکن چون اگر بلد بودی حتما بجای بحث با من جوابمو میدادی و سعی میکردی با برطرف کردن مشکلم از شدت عصبانیم کم کنی من هم وجودشو داشتم و دارم عذرخواهی کنم بابت ارسال شکواییه و همچنین بروزرسانی.......
اما غیر از خودم هیچکس همچین جرعتی نداره همچین مردانگی و وجودشو نداره که یا بگن ما نمیدونیم و بلد نیستیم یا حتی اگر بگن به ما ربطی نداره برو جای دیگه مشکلتو حل کن بازم راضیتر بودم و خداییش بدون معطلی میرفتم ولی این خیلی نامردیه که منتظر بمونم 5 روزه تمام و هیچ جوابی دریافت نکرده باشم...
بازم نمیدونم واقعا نمیدونم شایدم همتون واقعا میدونین دوای درد این مشکل من چیه اما غرورتون اجازه نمیده که پاسخ بدین !!!
به احتمال 99% همینطوره و تا زمانی که هزینه ای دریافت نشه از پاسخ مثبت و کار راه انداز هم خبری نیست.......
تو فروم های خارجی هم سوال میپرسیم {تو زمینه امنیت شبکه} چطوری جواب میدن :x: :x: :x: تو فروم های ایرانی هم سوال میپرسیم آخرش یا باید با دعوا و توسروکله هم زدن از خیرش بگذریم یا اینکه بحث جیب آقایون میاد وسط....... :=))