مشکل هنگام نصب اسکریپت گالری عکس

ArashYazdian

تازه وارد
سلام با این اسکریپت InterPhoto 2.5.0

مشکل دارم اطلاعات دیتابیس و یوزر پسورد ادمین که میدم برای نصب اررور میده :

برای ایمپورت اس کیو ال هم اررور میده :

یکی که خودش تست کرده و با موفقیت نصبش کرده لطفا راهنمایی کنه چیکارش کنم ؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Arash Yazdian

تازه وارد
یا اینکه حداقل یه اسکریپت گالری معرفی کنید نصب آسان یا راهنمای کامل همراهش داشته باشه 

به هیچ عنوان هیچ امکاناتی لازم ندارم ثبت نام کاربر امتیاز دهی و...و... هیچی نمیخوام 

فقط و فقط بتونم از طریق هاست عکس آپلود کنم و همونجا پوشه و دسته بندی کنم همین !!!!

نیاز دارم که حدود 50 هزارتا عکس در دسته ها و پوشه های مختلف یکجا آپلود کنم روی سایت

کاربران من باید بتونن به عنوان مهمان و بدون ثبت نام پوشه هارو انتخاب کنن { وارد هرکدام شدن عکسهارو ببینن روی هرعکسی که پسندشون شد کلیک کنن تا تمام صفحه بشه !!!

یا اینکه داخل هر دسته ای که رفتن عکسها دیفالت تمام صفحه باشه و ستونی از بالا تا پایین چیده شده باشن....} زیاد فرقی نداره این 2 مورد

آیا یه همچین اسکریپتی خیلی سخته برای شماها بهم معرفی کنید ؟؟؟؟؟؟  :39: /:) :33:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Arash Yazdian

تازه وارد
آقا طبق گفته خودتون و قوانین این انجمن باید بین 24 تا 48 ساعت صبر کنیم تا یکی از مدیران جواب بده به درخواستمون !

اولین  سوال من روز دوشنبه بوده ساعت 9 ! یعنی 5 روز پیش که میشه تقریبا 120 ساعت 

دومین سوال من روز سه شنبه بوده ساعت 4 ! یعنی 4 روز پیش که میشه تقریبا 96 ساعت 

:|:| :|:| :|:| :|:| :|:| :|:| :|:| :|:| :|:|

جناب مدیریت کل : آقای @Mohammad

بنده از بقیه هیچ توقعی ندارم اما از شما دارم که فورا و سریعا پاسخ من را بدهید همراه با رفع مشکلم و توضیحات و راهنمایی های لازم و کافی........

اگر بلد نیستین مرد باشین اعلام کنید چنین سوالات ساده و پیش پاافتاده ای را بلد نیستم ماهم جمع کنیم بریم جای دیگه... :33:

یا اینکه انقدر غرور و تکبر دارین که زورتون میاد به تازه واردها اهمیت بدین یا عارتون میشه مشکلات اینچنین کوچیک را حل کنید !!!  :39:

یا نکنه براتون کسر شأن داره به مبتدی ها پاسخ بدین ؟؟؟

یا نکنه میخوایین بگین کار داشتین گرفتار بودین وقت نداشتین اگر اینطوره چرا اینجارو تعطیلش نمیکنید...؟؟؟ :)

Qalekhani

قلعه‌خانی
اخوی شما متوجه هستید که داخل این انجمن کسی بدهی به شما نداره؟ این چه ادبیاتی هست که به کار می برید؟

طوری صحبت می کنید که انگاری مردم تعهد دادند به شما کمک کنند.

توی متن قوانین نوشته:

پس از مطرح کردن پرسش ، حداقل 48 ساعت منتظر پاسخ بمانید و از بروزرسانی بی مورد تاپیک خودداری نمایید!
کجاش گفته یکی از مدیران باید به شما جواب بده؟

Arash Yazdian

تازه وارد
اخوی شما متوجه هستید که داخل این انجمن کسی بدهی به شما نداره؟ این چه ادبیاتی هست که به کار می برید؟

طوری صحبت می کنید که انگاری مردم تعهد دادند به شما کمک کنند.

توی متن قوانین نوشته:

کجاش گفته یکی از مدیران باید به شما جواب بده؟
شما اگر سواد داشتی با دقت بیشتری میخوندی که بنده عرض کردم 48 ساعت که هیچی حداقل نزدیک 100 ساعت صبر کردم و حتی بیشتر !!!

هیچکس تعهدی نداره جزء مدیریت !!! این انجمن را راه اندازی کرده برای اینکه به سوالات پاسخ بده و مشکلات امثال بنده را حل کنه ؟ پس برای چی انجمن زده ؟؟؟ برای جیب خودش ؟ برای کلاس گذاشتن ؟ برای منافع خودش ؟ برای اینکه بگه ماهم هستیم ؟ برای اینکه بگه ماهم بلدیم ؟ 

والا من که ندیدم چیزی بلد باشه وقتی مشکل به این راحتیو نمیتونه حل کنه !!!!!! { از این جهت میگم راحت چون ایشون اینکاره هست و به قول خودش حداقل این اجمن 10 سال فعالیت داره پس یعنی قبلش هم سالها ایشون فعال نتی بوده که تونسته انجمن راه اندازی کنه }

ادبیات من هم بسیار بسیار محترمانه و مودبانه هست و هیچ مشکلی نداره !!!

اینکه شماها جرعت اینرو ندارین بگین بلد نیستیم تقصیر ادبیات من نندازین !!!!!!

کجای حرفام توهین کردم ؟ کجای حرفام بی ادبی کردم ؟ کجای حرفام بی احرتامی کردم به شخص خاصی...؟؟؟؟

شما هم وقتی بلد نیستی برادر پس در امور و مشکلات دیگران خواهشا دخالت نکن  چون اگر بلد بودی حتما بجای بحث با من جوابمو میدادی و سعی میکردی با برطرف کردن مشکلم از شدت عصبانیم کم کنی من هم وجودشو داشتم و دارم عذرخواهی کنم بابت ارسال شکواییه و همچنین بروزرسانی.......

اما غیر از خودم هیچکس همچین جرعتی نداره همچین مردانگی و وجودشو نداره که یا بگن ما نمیدونیم و بلد نیستیم یا حتی اگر بگن به ما ربطی نداره برو جای دیگه مشکلتو حل کن بازم راضیتر بودم و خداییش بدون معطلی میرفتم ولی این خیلی نامردیه که منتظر بمونم 5 روزه تمام و هیچ جوابی دریافت نکرده باشم... :mad:

بازم نمیدونم واقعا نمیدونم شایدم همتون واقعا میدونین دوای درد این مشکل من چیه اما غرورتون اجازه نمیده که پاسخ بدین !!!

به احتمال 99% همینطوره و تا زمانی که هزینه ای دریافت نشه از پاسخ مثبت و کار راه انداز هم خبری نیست.......

تو فروم های خارجی هم سوال میپرسیم {تو زمینه امنیت شبکه} چطوری جواب میدن :x: :x: :x:  تو فروم های ایرانی هم سوال میپرسیم آخرش یا باید با دعوا و توسروکله هم زدن از خیرش بگذریم یا اینکه بحث جیب آقایون میاد وسط....... :=))

Arash Yazdian

تازه وارد
نه، خداییش یکی بگه این انجمن وظیفش چیه که امثال ما تازه وارد ها هم تکلیفمون روشن باشه !

یا سوال بپرسیم و بعد از حداکثر 48 ساعت منتظر پاسخی مشگل گشا باشیم...

و یا اینکه اصلا سوال نپرسیم چون کسی قرار نیست پاسخ بده و راهمونو بکشیم بریم جای دیگه...

و یا شایدم حتما باید ابتدای درخواست بنویسیم + پرداخت هزینه !!!؟؟؟

Qalekhani

قلعه‌خانی
بحث پرداخت هزینه نیست.

بحث اینه شما رفتی یه اسکریپت مربوط به 10 سال پیش رو دانلود کردی، الان انتظار داری مردم بیان نصب کنند و شما رو راهنمایی کنند؟

ان شاء الله بزرگ شدید یاد می گیرید وقتی از کسی انتظار راهنمایی دارید، انقدر طلبکار نباشید.

والا ما مشتریامون که پول هم میدن به اندازه شما که منتظر راهنمایی رایگان هستی، طلبکار نیستند.

وقتی انسان یه چیزی رو بلد نیست یا صبر میکنه یه نفر از روی انسانیت و حس کمک به هم نوع بهش کمک کنه یا هزینه میکنه که کسی براش انجام بده.

من هفته پیش احتیاج به دیکد یه فایل php داشتم. چون کارم عجله ای بود، به یه بنده خدایی پول دادم که فوری برام انجام بده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shahin_w3

کاربر عضو
بحث پرداخت هزینه نیست.

بحث اینه شما رفتی یه اسکریپت مربوط به 10 سال پیش رو دانلود کردی، الان انتظار داری مردم بیان نصب کنند و شما رو راهنمایی کنند؟

ان شاء الله بزرگ شدید یاد می گیرید وقتی از کسی انتظار راهنمایی دارید، انقدر طلبکار نباشید.

والا ما مشتریامون که پول هم میدن به اندازه شما که منتظر راهنمایی رایگان هستی، طلبکار نیستند.

وقتی انسان یه چیزی رو بلد نیست یا صبر میکنه یه نفر از روی انسانیت و حس کمک به هم نوع بهش کمک کنه یا هزینه میکنه که کسی براش انجام بده.

من هفته پیش احتیاج به دیکد یه فایل php داشتم. چون کارم عجله ای بود، به یه بنده خدایی پول دادم که فوری برام انجام بده.
کاملا موافقم اسکریپت منقضی شده رو گرفتی :|

انتظار جواب نداشته باش

عین این میمیونه بری از لوازم یدکی بپرسی شمع ژیان چجوری عوض میشه:|

Arash Yazdian

تازه وارد
بحث پرداخت هزینه نیست.

تو حرف از بزرگ شدن نزن عموجون که دهنت هنوز بوی شیر میده تو نه از نظره سوادی و نه از نظره عقلی و نه حتی از نظره سنی نصف منم نیستی !

جالبه که انسانیت و هم نوع دوستی هم ندیدیم ازتون  :=))

بعد از اولین ارسالم که سوال فنی بود دومین ارسالم درخواست اسکریپت کردم و ازتون خواستم یه نمونه ساده بهم معرفی کنید !!! که همون هم نه شعورشو داشتین نه معرفتشو نه مرامشو نه انسانیتشو نه عقلشو نه سوادشو نه علمشو !!!!!!!!

پسرم ، قبل از اینکه تو بخوایی به من یاد بدی که چطوری درخواست بدم یا چیکار کنم همه این راه هارو رفتم یکم بادقت بیشتری به پست دوم من توجه کن البته اگه سواد خوندن داری !!!!

درضمن کی گفته برای 10 ساله پیشه ؟؟؟؟ آخرین آپدیتش برای برج 3 سال 2011 هستش تو دهات شماها شاید بشه 10 سال اما با احتساب بنده کمتر از 6 سال میشه....

چقدر جالبه مدیریت خودش جرعت جواب دادن نداره بجاش یه مشت بچه 14 ساله میفرسته جلو که از خودش ناشی تر ! که حتی نمیتونن با 2 کلام حرف منطقی قانعم کنن فقط عشق جروبحث دارن و دامن زدن به آتیش این دعوا و عصیانیت من !!! :=))
مشتری های تو شاید پولشونو از سره راه آوردن بخوان بریزن دور شاید تو مجبورشون میکنی پوله اضافه بدن و خیلی شاید های دیگه ، اینا دلیل نمیشه که پولی که میدیم دقیقا به همون اندازه هم توقع نداشته باشیم !!!

بازم حرفی داری ؟ بیا تا جوابتو بدم !

تو خداییش یا توهمی هستی یا اعتیاد داری یا الکلی هستی واقعا نمیفهمم دردت چیه ؟ جوابایی که میدی ربطی به حرفا درخواستها و سوال های من نداره  :|:|

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
کاربر خاطی اخراج شد!

گفته هاتون زیاد بود اما خلاصه پاسخ میدم:

• اگر ساده بود که شما حل می کردید دوست عزیز
  • اینجا هیچ کس  ، چه مدیران ، و چه کاربران وظیفه ای در قبال پاسخ دادن به اجبار به شما ندارن
  • همین که این انجمن ، در این وضعیت وب که همه کاسبی میکنن باقی مونده ، شما رایگان دانلود میکنید خودش کلی زحمت و نگهداری داره. همین که شما یک اسکریپتی که شاید مال 4 سال پیش باشه هنوز لینک دانلودش در دسترس شماست!
  • در نهایت ، طرز صحبت کردن شما مشخص بود که نیت شما چیه...
و اما مشکلتون:

اگر متن خطا رو میخوندید یا حتی ترجمه می کردید ، متوجه میشدید که نسخه mysql شما با اسکریپت نمیخونه و باید Engine جداول عوض بشن.

از دوستان گرامی سپاسگذارم

بالا