مشکل ووکامرس

• نویسنده موضوع alij
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

alij

تازه وارد
سلام

چندتا مشکل بدجور حالم رو گرفته!

1. موقع سفارش چطوری میتونم منوی شهرها رو مخصوص استان کرمان رو اضافه کنم.

2. وقتی سفارش تموم میشه مستقیم برمیگرده به فروشگاه، بدون هیچ پیغام کد رهگیری یا با موفقیت پرداخت شد یا ...

3. یه کد هست برای رهگیری سفارشات ولی وقتی توی پیج کد سفارش و ایمیل رو میزنم اصلا هیچی نمیاد و دوباره همون صفحه خالی میاد چکار کنم برای رهگیری سفارشات لطفا تو این زمینه راهنمایی کنید.

4. اصلا میشه ووکامرس رو محدود کرد که فقط یک شهر برای انتخاب شهر وجود داشته باشه (مثلا فقط و فقط تهرانی ها بتونن بخرن)

alij

تازه وارد
سلام

چندتا مشکل بدجور حالم رو گرفته!

1. موقع سفارش چطوری میتونم منوی شهرها رو مخصوص استان کرمان رو اضافه کنم.

2. وقتی سفارش تموم میشه مستقیم برمیگرده به فروشگاه، بدون هیچ پیغام کد رهگیری یا با موفقیت پرداخت شد یا ...

3. یه کد هست برای رهگیری سفارشات ولی وقتی توی پیج کد سفارش و ایمیل رو میزنم اصلا هیچی نمیاد و دوباره همون صفحه خالی میاد چکار کنم برای رهگیری سفارشات لطفا تو این زمینه راهنمایی کنید.

4. اصلا میشه ووکامرس رو محدود کرد که فقط یک شهر برای انتخاب شهر وجود داشته باشه (مثلا فقط و فقط تهرانی ها بتونن بخرن)

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
1. چنین قابلیتی وجود نداره. تا الان موفق شدیم استان ها رو قرار بدیم. در هسته سیستم چنین قابلیتی تعریف نشده فعلا

2. اگر از درگاه بانکی استفاده می کنید. کافیه در برگه تنظیمات درگاه . برگه برگشت رو تعیین کنید. مثلا صفحه حساب کاربری

3. این قبلا توضیح داده شده و کدش موجود هست. جستجو کنید

4. میتونید از مسیر woocommerce/i18n/states همه استان ها رو حذف کنید و فقط کرمان رو بزارید باشه

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
1. چنین قابلیتی وجود نداره. تا الان موفق شدیم استان ها رو قرار بدیم. در هسته سیستم چنین قابلیتی تعریف نشده فعلا

2. اگر از درگاه بانکی استفاده می کنید. کافیه در برگه تنظیمات درگاه . برگه برگشت رو تعیین کنید. مثلا صفحه حساب کاربری

3. این قبلا توضیح داده شده و کدش موجود هست. جستجو کنید

4. میتونید از مسیر woocommerce/i18n/states همه استان ها رو حذف کنید و فقط کرمان رو بزارید باشه

alij

تازه وارد
ممنون ولی قسمت 3 قبلا گفتم کد رو قرار میدم ولی اصلا جواب نمیده یعنی پس از دریافت شناسه و ایمیل دوباره شناسه و ایمیل میخواد و هیچی نشون نمیده

alij

تازه وارد
ممنون ولی قسمت 3 قبلا گفتم کد رو قرار میدم ولی اصلا جواب نمیده یعنی پس از دریافت شناسه و ایمیل دوباره شناسه و ایمیل میخواد و هیچی نشون نمیده

maryam840

تازه وارد
سلام

من قالب فروشگاهی رو خریداری کردم ودرگاه بانک ملت هم روش نصبه اما مشکل دارم نوع ارسال چون ما ارسال با پست هم داریم اما توی قالب برنامه ریزی نشده به همین خاطر ووکامرس رو نصب کردم اما صفحه فاکتور رو باز نمیکنه و ارور میده

چیکار کنم؟؟؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا سوال خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید و تاپیک دیگران رو بی جهت بالا نیارید

poiulkjh

تازه وارد
سلام.

من در میخوام یه فایل زیپ مثلا با حجم 200 مگ فروش بزارم. تو قسمت محصول ساده، قسمت فایل های قابل دانلود، فقط میشه عکس یا فایل زیر 20 گذاشت. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست عزیز! در بالا هم ذکر کردم. سوالات جداگانه رو در تاپیک جدا و جدید مطرح کنید...

قفل شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا