مشکل و سوال در استفاده قالب Bazar Shop

Mirr0r

کاربر عضو
با سلام خدمت دوستان

من این قالب رو به تازگی نصب کردم و واقعا از امکاناتش لذت بردم. اما چند تا سوال و مشکل دارم پیرامونش:

1.موقع انتخاب کشور یا استان صفحه کلا صفید میشه و تازه گزینه ها هم قابل انتخاب نیست، ینی کاربر هی باید تلاش کنه تا آخر سر همینطوری یه دفعه ای انتخاب بشه!

attachment.php

2. تو برگه Home V این قسمت welcome to Bazar از کجا ویرایش میشه؟ هررررچی گشتم پیداش نکردم :/

attachment.php

3. اینکه توی خبرنامه پاپ آپ یا خبرنامه هایی که توی قالب گنجانده شده، ایمیل های افراد ثبت نام کننده کجا میرن؟! آیا به این شکل نیست که مثل خیلی از افزونه ها ایمیل ها رو توی یه لیست ذخیره کنه؟؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :)

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

Mirr0r

کاربر عضو
ممنون میشم اگه کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه

مورد دوم و سوم خصوصا :/

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
خوب

مشکل اول:

1. به تنظیمات ووکامرس برید . تیک گزینه : قابلیت بهبود کشور های انتخاب شده رو بردارید

2. احتمالا از طریق برگه مذکورش باید این کار رو بکنی (دقیق یادم نیست)

3. فکر کنم یک افزونه باهاش باشه به اسم yith newsletter که میتونید تنظیم کنید

Mirr0r

کاربر عضو
بابت مورد اول ممنون آقا مجید، حل شد!

مورد دوم خود برگه رو قبلا چک کرده بودم هرجای دیگه هم به ذهنم رسید از بالا تا پایین مدیریت وردپرس رو چک کردم! پیدا نشد :(

تو بگه فقط این کد هستش:

[section_services items="4" title="" description="" show_excerpt="yes" excerpt_length="10" show_title="yes" show_detail_hover="yes" show_title_hover="yes" show_services_button="yes" services_button_text="ادامه ..." services_style="bandw" items_per_row="4" ]

مورد سوم هم نیست چنین افزونه ای، هرچی از خبرنامه هست توی قسمت تنظیمات خود پوسته هست. ولی هرجا رفتم چنین لیستی نبود!

Mirr0r

کاربر عضو
مورد دوم رو هم با دور برگردون حلش کردم، اما اینو بگم به دوستان که گویا این اسلایئ شو و اون متن توی پیج Home V ذاتی صفحه هست. ینی اگه شما کد هایی که تو اون صفحه هست کلا ربطی به اون ها نداره!

اما مورد سوم داره اذیت می کنه :/

Mirr0r

کاربر عضو
گویا دوستان خیلی سرشون شلوغه :) مجبور شدم خودم بزنم تو گوشش ;)

مورد دوم نشد که نشد! مجبور شده اسلاید شو رو فیکس کنم و ضمنا برگه Home V رو هم دیگه استفاده نکنم!

مورد سوم هم بی خیال افزونه فابریک قالب شدم و افزونه MailPost رو نصب کردم و هماهنگش کردم با قالب

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مورد سوم صد در صد با افزونه مذکور هستش...

بنده تست کردم و براحتی نصب کردم ، تنظیمات انجام شد

ضمن اینکه این افزونه جز الزامات ، پوسته هست

nowadays

تازه وارد
وقت بخیر دوستان

من هم

yith newsletter و هم

MailPoet Newsletters نصب کردم تا پاپ آپ قالب bazar که سیستم خبرنامه داره رو بتونم فعال کنم ،

اما هرچی گشتم نتونستم به نتیجه برسم .

لطفا برای فعال سازی سیستم خبرنامه ای که در پاپ آپ این قالب وجود داره من رو راهنمایی کنید .

ممنون

بالا