مشکل گم شدن سایت در گوگل

• نویسنده موضوع MSH
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MSH

تازه وارد
با سلام ، ما یک وبسایتی داریم که تا چند روز پیش بازدید خیلی خوبی داشت ، روزی حداقل 8000 تا رو داشت ، به فکر کسب درآمد افتادیم و کد هایی رو در قالب سایت قرار دادیم ، اون کد دارای خطاها و اشتباهاتی بود که برای قالب هم مشکلاتی رو ایجاد کرده بود ، بعد برداشتیمش ، اما از اون روز به بعد تگ های ما در گوگل گم شد و بازدید هامون هم کم شد ، هر روز کمتر از روز قبل ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟ از طرفی ما قالبمون رو قبلا کمی سئو کرده بودیم (73 درصد سئو داشته) و دوست نداریم به این راحتی از دستش بدیم

لطفا راهنمایی کنید - با تشکر از شما

MSH

تازه وارد
دوستان لطفا کمک کنید خیلی حیاتیه :|:|

MSH

تازه وارد
up upu یعنی واقعا کسی اینجا بلد نیست ، خنده داره ، ما رو بگو فکر میکردیم چه سایتی اومدیم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست گرامی! سوال گنگ نپرسید! داخل سوال شما ده تا سوال وجود داره! کامل بپرسید. ادرس سایت بزارید و...

ما یک سایتی داشتیم؟ چه سایتی؟

یک قالب فعال کردیم؟ ادرس قالب؟

کد ها رو برداشتیم؟ کدوم کدها؟

mr.na3r

کاربر عضو
این مشکل بارها برای من پیش اومده.به طوری که با عوض کردن قالبم تعداد ایندکسام تو گوگل وبمستر شروع به کم شدن میکنه (حتی گاهی به صفر میرسه) ولی بعد از مدتی دوباره ایندکس مطالب برمیگرده.چنانچه تغییراتی در کدهایی سایتتان انجام داده اید ، باید کمی صبر کنید (در صورتی که کدها عیبی نداشته باشه).

همچنین ممکنه کدها عیب داشته باشه . که اگر واضح تر بپرسید بهتر معلوم میشه.

MahdiY

راهبر انجمن
محمد بنظرم اگه می خوای تو انجمن ادامه کار بدی باید بری علم غیب یاد بگیری :=))

اسپم :|:|

MSH

تازه وارد
...

قالب سئو شده مدیا گستر توسط طراحی آسمان ...

کد پاپ آپ کسب درآمدر برای شرکت مای پاپ آپ ...

خوبه الآن یا بازم بگم ...

راستش یه بک لینک رایگان خارجی بود که من رفتم لینکمون رو اونجا ثبت کردم ... یعنی ممکنه از اون باشه ؟؟!!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
3 بار کد گوگل وب مستر رو قالبتون هست

تگ HTML پایین تر از تگ متا شروع میشه

در فایل robots.txt همه روبات ها رو بستید!

اون رو حذف کنید!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا