از قالب wootique پرشین اسکریپت استفاده میکنم وقتی در برگه تسویه حساب روی کمبوباکس استان و یا کشور کلیلک میکنی و بعد که یک استان یا کشور رو انتخاب میکنی قالب به هم میریزه و scroll افقی ایجاد میشه و صفحه نمایش به اندازه 999- پیکسل به چپ منتقل میشه!!! این مشکل در بخش مدیریت > ووکامرس > سفارش ها هم دیده میشه! نمیدونم مشکل از چیه! تصاویر زیر رو ببنید تا متوجه بشین کدوم نوع از کمبوباکس ها رو میگم.
یه راه حلی برای این مشکل ارائه بدین. فکر نمیکنم مشکل از قالب باشه چون در بخش مدیریت هم این مشکل وجود داره! اگر راه حل نیست بگین چطور این کمبو باکس ها رو کلا از برگه تسویه حساب حذف کنم؟
- - - Updated - - -
راه حل مشکل رو پیدا کردم در افزونه ووکامرس در فایل chosen.css کلاس .chosen-container .chosen-drop مقدار left رو از 9999- پیکسل به 9999 پیکسل تغییر دادم و مشکل حل شد.
این مشکل برای همه هست یا فقط برای این قالب به وجود اومده؟
یه راه حلی برای این مشکل ارائه بدین. فکر نمیکنم مشکل از قالب باشه چون در بخش مدیریت هم این مشکل وجود داره! اگر راه حل نیست بگین چطور این کمبو باکس ها رو کلا از برگه تسویه حساب حذف کنم؟
- - - Updated - - -
راه حل مشکل رو پیدا کردم در افزونه ووکامرس در فایل chosen.css کلاس .chosen-container .chosen-drop مقدار left رو از 9999- پیکسل به 9999 پیکسل تغییر دادم و مشکل حل شد.
این مشکل برای همه هست یا فقط برای این قالب به وجود اومده؟
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach