مشکل Remove query strings from static resources در سئو سایت

miladtaktaz

تازه وارد
مشکلم با اخطار در سایت هستش

با توجه به جستجوهای که کردم خطا میگه هر عبارت ادرسی که از علامت ? توش استفاده بشه در اصطلاح صفحه کش نمیشه و توی سرعت بارگذاری و همچنین سئو تاثیر داره.

حالا دوستانی که اطلاعات کاملتری در این مورد و روش حل این مشکل در وردپرس رو دارن ممنون میشم راهنمایی بفرمایند. :53:

0h2uekl759av46bcrdjj.png

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
داداش منم اوایل همچین مشکلاتی داشتم . نگران نباش حل میشه .

به طور پیشفرض وردپرس کنار فایل های js و css ورژنشون هم با ؟ میزاره که گند زده رفته .

چاره کار تو افزونه

که همه فایلهای js و css رو یکی میکنه و اون ؟ رو ازشون حذف میکنه .

من همه تنظیمات رو تست کردم و تنظیمات زیر براش از همه بهتره ولی هر چند روز یکبار باید کشش رو خالی کنی .

attachment.php

افزونه bj lazy load هم توصیه میکنم واسه لود شدن تصاویر بعد از لود شدن سایت و هرجا اسکرول به تصویر برسه تصویر لود میشه . سایت رو سبک میکنه اون Total number of requests سمت راست gtmetrix نشون میده رو هم خیلی کم میکنه .

بعدا هم اگه تونستی از wp super cache استفاده کن که فعلا توصیه نمیشه .

در ضمن سایت خیلی قشنگی داری ولی فوترت زیاد جالب نیست .

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

miladtaktaz

تازه وارد
داداش منم اوایل همچین مشکلاتی داشتم . نگران نباش حل میشه .به طور پیشفرض وردپرس کنار فایل های js و css ورژنشون هم با ؟ میزاره که گند زده رفته .

چاره کار تو افزونه

که همه فایلهای js و css رو یکی میکنه و اون ؟ رو ازشون حذف میکنه .

من همه تنظیمات رو تست کردم و تنظیمات زیر براش از همه بهتره ولی هر چند روز یکبار باید کشش رو خالی کنی .

attachment.php

افزونه bj lazy load هم توصیه میکنم واسه لود شدن تصاویر بعد از لود شدن سایت و هرجا اسکرول به تصویر برسه تصویر لود میشه . سایت رو سبک میکنه اون Total number of requests سمت راست gtmetrix نشون میده رو هم خیلی کم میکنه .

بعدا هم اگه تونستی از wp super cache استفاده کن که فعلا توصیه نمیشه .

در ضمن سایت خیلی قشنگی داری ولی فوترت زیاد جالب نیست .
خیلی ممنون دوست خوبم مدت ها بود برا این مشکل دنبال راه چاره بودم بخاطر جواب کامل و گویا ت تشکر میکنم. :53: اینم اضافه کنم من از استفاده میکنم، مشکلی نداره؟

برا فوتر شما چه ایده ای داری برا قشنگ شدنش؟

hannanstd.ir

نه مشکلی نداره فقط wp super cache رو بخاطر این گفتم که اگه بخوای bj lazy load هم استفاده کنی با w3 total تداخل داره . تو خود مخزن هم تو قسمت support کاربرها اشاره داشتن .

اون قسمت آمار الکسا سایتو زشت کرده بود . برچسب ها هم طولانی و فونتشون گنده هست . ابزارک سمت چپش هم خالیه .

پ.ن : الآن یادم اومد که من برای حذف ؟ از افزونه hide my wp استفاده کرده بودم :|

آخرین ویرایش توسط مدیر:

miladtaktaz

تازه وارد
نه مشکلی نداره فقط wp super cache رو بخاطر این گفتم که اگه بخوای bj lazy load هم استفاده کنی با w3 total تداخل داره . تو خود مخزن هم تو قسمت support کاربرها اشاره داشتن . اون قسمت آمار الکسا سایتو زشت کرده بود . برچسب ها هم طولانی و فونتشون گنده هست . ابزارک سمت چپش هم خالیه .

پ.ن : الآن یادم اومد که من برای حذف ؟ از افزونه hide my wp استفاده کرده بودم :|
'

ممنون اشاره هاتون تو فوتر رو اعمال میکنم

فقط الان برای حذف شدن ؟ از ادرس افزونه ای که اشاره کردید رو نصب کردم( autoptimize ) این چاره ساز نیست؟ در ضمن من Hide my wp رو پیدا نکردم!

wp super cache کدومش بهتره؟ یکیش ستاره هاش بیشتره انگاار !

:D

x9rrpa2ewg7825ufkav7.png

miladtaktaz

تازه وارد
آقای عزیز

افزونه autoptimize درست عمل کرد الان دیگه اون مشکل Remove query strings from static resources رو ندارم اما وقتی w3 total را غیر فعال کردم خطای

رو داد که دوستانی که این خطا رو دارند میتونند با اضافه کردن کد های زیر تو فایل htaccess اون رو حل کنند:

uvahmjo0n6vf8kk7w05h.png

# My favicon

ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"

# Images

ExpiresByType image/gif "access plus 1 month"

ExpiresByType image/png "access plus 1 month"

ExpiresByType image/jpg "access plus 1 month"

ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 month"

# CSS

ExpiresByType text/css "access 1 month"

# Javascript

ExpiresByType application/javascript "access plus 1 year"

آخرین ویرایش توسط مدیر:

miladtaktaz

تازه وارد
نه در این موردا مشکل خاصی نیست و page speed رو بالای 90 درصد نشون میده، اما مگه میشه صاحب سایت باشی و مشکلات نداشته باشی!؟ :29:

امار گوگل

analytics چند روزیه صفر مطلق رو نشون میده نمیدونم مشکل از کجاست؟

7yps96xipzbl6ub2fxqy.png

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

دقیقا چند روز؟

قبل نصب autoptimize یا بعدش ؟

چون ممکنه کدهای جاوایی که آنالیزگر به شما داده و توسایت گذاشتی به دلیل فشرده سازی و یکی شدن جاواها توسط افزونه ، دچار تداخل شده باشه

miladtaktaz

تازه وارد
دقیقا چند روز؟قبل نصب autoptimize یا بعدش ؟

چون ممکنه کدهای جاوایی که آنالیزگر به شما داده و توسایت گذاشتی به دلیل فشرده سازی و یکی شدن جاواها توسط افزونه ، دچار تداخل شده باشه
obo6nqsz5dqjikk2jg3t.png

خدمتتون عرض کنم که دقیقا از7 اکتبر از کار افتاده الان 12 اکتبره و تاریخی که autoptimize نصب شده دیروز بوده.

اینم بگم چند روز پیش یکبار سایتو کامل بکاپ رسیتور کردم!

من هر روز تغییرات آنایزهای وبمستر تولزها رو ثبت میکنم و فقط گوگل همچین مشکلی داره و بینگ وبمستر به صورت انتحاری داره ایندکس میکنه :D

افزونه google analytics رو نصب کردم درست شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا