معرفی سایت برای انتقال بکاپ سایت

parspace

کاربر عضو
با سلام

بنده نیاز به یک سایت دارم که بکاپ سایتم رو در اون نگهداری کنم . میزان فضای هاست بنده حدودا 5 گیگ هست . میزان فضای باقیمانده به اندازه ای نیست که بتونم بکاپ رو بر روی سرور خودم نگهداری کنم . پیش از این سایت هایی رو دیده بودم که بکاپ سایت رو در خودشون نگه میداشتن

لطفا دوستان یکی از این سایت ها رو به بنده معرفی کنند

IAMIR

کاربر عضو
GOOGLE DRIVE

DROPBOX

این اسکریپت هم قابلیت اتصال به این سرویس ها را دارد .

parspace

کاربر عضو
GOOGLE DRIVE DROPBOX

این اسکریپت هم قابلیت اتصال به این سرویس ها را دارد .

با تشکر از شما

آیا باید بکاپ بر روی هاست بنده گرفته بشه و بعد انتقال داده بشه و یا با استفاده از این اسکریپت بکاپ در هاست دیگه گرفته میشه ؟ آخه فضای کافی برای گرفتن بکاپ از 4 گیگ رو ندارم روی هاست خودم

alifiresoft

کاربر عضو
از این سایت هم استفاده کنید خیلی عالیه این خودش بک آپ میگیره و انتقال میده به گوگل درایو یا هر جای دیگه ای که بخواهید.

IAMIR

کاربر عضو
باید با ftp اطلاعاتت به یک هاست دیگه منتقل کنی .

اگر شما از هاست اشتراکی استفاده می کنید .

خود هاستینگ از اطلاعات شما بک می گیره . کافیه تیکت بدید . بک آپتون برمی گردونند . یا لینک دانلودش را بهتون می دهند .

99 درصد هاستینگ به صورت 12 ساعت از اطلاعات مشتریاشون پشتیبان می گیرند . جای نگرانی زیادی نیست .

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
جای نگرانی هست آقا .

من از م.................ت که این همه معروفه هاست دارم .

فقط هر 5 شنبه بکاپ میگیره . یه بار مجبور شدم برگردونم بکاپم رو . برگردوند .. دیدم خطای دیتابیس میده . بهشون گفتم .. گفتن داخل بکاپتون فایل دیتابیسش نیست .

هیچی دیگه . بدبخت شدم . برگردوندن به 2 هفته قبل تر ...

parspace

کاربر عضو
بنده هم همچین اتفاقی برام افتاده و هنگام انتقال سایت بکاپ ناقص گرفته شده بود که 1 ماه بعد متوجه شدم و سایتم کلا خیلی عقب افتاد

بالا