معرفی هاست رایگان

amin704

کاربر عضو
من موقتا میخوام سایتمو روی هاست رایگان اپلود کنم .... اگه میشه چنتا هاست رایگان و معتبر خارجی معرفی کنید .... اولویت هم پهنای باند هست برای من....الان دارم ازین هاست استفاده میکنم : heliohost خوبه به نظرتون؟؟

hamidreza_tu

تازه وارد
از هاست-آي آر استفاده كنيد

IAMIR

کاربر عضو
5 هزار تومان چیه که دیگه رایگان ... این همه خودت را اذیت نمی کنی ...

amin704

کاربر عضو
5 هزار تومان چیه که دیگه رایگان ... این همه خودت را اذیت نمی کنی ...
5 هزار تومن؟؟ خوب اینطوری که خوبه میشه یه هاست معتبر معرفی کنید........... در ضمن میخوم که تحت هیچ شرایطی ساسپند نکنه چون ممکنه موضوع سایتم رو فیلم و سریال بزارم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
کسی برای فیلم و سریال نمیبنده. فقط در شرایطی که روی سرور ها فشار بیاد بسته میشه...

amin704

کاربر عضو
کسی برای فیلم و سریال نمیبنده. فقط در شرایطی که روی سرور ها فشار بیاد بسته میشه...
یعنی اگچیزتر بشه چی؟؟ بازم مشکلی نیست ؟ با عوض کردن دامنه حل میشه؟ اگه میشه چنتا هاست معتبر هم معرفی کنید

MohammadQ

کاربر عضو

amin704

کاربر عضو
من همین الان یه سرچ زدم........کجا 5 تومن؟؟ کمترین قیمت 14 هست تازه به درد منم نمیخوره. درضمن میشه یکی پهنای باندو باسم توضیح بده.......

HamedR

کاربر عضو
من همین الان یه سرچ زدم........کجا 5 تومن؟؟ کمترین قیمت 14 هست تازه به درد منم نمیخوره. درضمن میشه یکی پهنای باندو باسم توضیح بده.......
استاد شما اگه میخوای سایت " دانلود فیلم و سریال" راه بندازی ، کم کم به یه سرور مجازی احتیاج داری ،که اونم قیمتش از 15تومن شروع میشه تا برو بالا...!

با هاست های معمولی همچین چیزی نمیشه راه انداخت.

توضیح علمی پهنای باند رو در سایت زیر مطالعه کنید:

ولی توضیح عامیانش واسه هاست اینطوری میشه:

مثلا شما یه فایل دارین حجمش 10 MB هست!

حالا مثلا 10 تا کاربر میان اینو دانلود میکنن! اون وقت پهنای باند مصرفی برای این فایل میشه 10MB*نفر10 = 100MB

(البته این کل ماجرا نبودا ، فقط یه مثال بود! ) عملا در هاست هرچی که توسط کاربر مشاهده میشه! از پهنای باند استفاهد میشه! و همچنین آپلود فایل.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

HamedR

کاربر عضو
استاد شما اگه میخوای سایت " دانلود فیلم و سریال" راه بندازی ، کم کم به یه سرور مجازی احتیاج داری ،که اونم قیمتش از 15تومن شروع میشه تا برو بالا...!

با هاست های معمولی همچین چیزی نمیشه راه انداخت.

حالا مثلا 10 تا کاربر میان اینو دانلود میکنن! اون وقت پهنای باند مصرفی برای این فایل میشه 10MB*نفر10 = 100MB

(البته این کل ماجرا نبودا ، فقط یه مثال بود! ) عملا در هاست هرچی که توسط کاربر مشاهده میشه! از پهنای باند استفاهد میشه! و همچنین آپلود فایل.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amin704

کاربر عضو
استاد شما اگه میخوای سایت " دانلود فیلم و سریال" راه بندازی ، کم کم به یه سرور مجازی احتیاج داری ،که اونم قیمتش از 15تومن شروع میشه تا برو بالا...!با هاست های معمولی همچین چیزی نمیشه راه انداخت.

استاد؟؟ بله میدونم vps میخوام و میدونم دامنه غیر رایگان میخوام ولی گفتم که موقته عزیزم موقت!!

amin704

کاربر عضو
استاد شما اگه میخوای سایت " دانلود فیلم و سریال" راه بندازی ، کم کم به یه سرور مجازی احتیاج داری ،که اونم قیمتش از 15تومن شروع میشه تا برو بالا...!با هاست های معمولی همچین چیزی نمیشه راه انداخت.

استاد؟؟ بله میدونم vps میخوام و میدونم دامنه غیر رایگان میخوام ولی گفتم که موقته عزیزم موقت!!

HamedR

کاربر عضو
برادر اگه هاست بگیری ! فیلما رو کجا میخوای آپلود کنی ؟؟

اگه فیلم نمیخوای آپلود کنی روی هاست! "پارس پک" 100مگ هاست رایگان میده!

بقیه هاست های رایگان هم اکثرا نمایندگی یه سایت خارجی هستن! هیچ فرقی باهم ندارن! (با کنترل پنل ویستاپنل)

آدرس سایت اصلی:

اینم هاست رایگان میده:

این تاپیک رو هم یه نگاهی بندازین:

HamedR

کاربر عضو
برادر اگه هاست بگیری ! فیلما رو کجا میخوای آپلود کنی ؟؟

اگه فیلم نمیخوای آپلود کنی روی هاست! "پارس پک" 100مگ هاست رایگان میده!

بقیه هاست های رایگان هم اکثرا نمایندگی یه سایت خارجی هستن! هیچ فرقی باهم ندارن! (با کنترل پنل ویستاپنل)

آدرس سایت اصلی:

اینم هاست رایگان میده:

amin704

کاربر عضو
برادر اگه هاست بگیری ! فیلما رو کجا میخوای آپلود کنی ؟؟اگه فیلم نمیخوای آپلود کنی روی هاست! "پارس پک" 100مگ هاست رایگان میده!

آدرس سایت اصلی:

اینم هاست رایگان میده:

نه فیلمام رو روی هاست اپلود نمیکنم!!

در مورد سایت ها هم ممنون .......... والا ما اول خواستیم موقت هاست رایگان بگیریم ......بعد یکی از دوستان گفت که با 5 تومنم میدن!! ....... الان یه سرچ زدیم دیدم اکثرن پول یک سال رو هون جا میگیرن و البته یکی هم بود که ماهیانه میگرفت و خوب بود........ به هر حال ممنون.......

amin704

کاربر عضو
برادر اگه هاست بگیری ! فیلما رو کجا میخوای آپلود کنی ؟؟اگه فیلم نمیخوای آپلود کنی روی هاست! "پارس پک" 100مگ هاست رایگان میده!

آدرس سایت اصلی:

اینم هاست رایگان میده:

نه فیلمام رو روی هاست اپلود نمیکنم!!

در مورد سایت ها هم ممنون .......... والا ما اول خواستیم موقت هاست رایگان بگیریم ......بعد یکی از دوستان گفت که با 5 تومنم میدن!! ....... الان یه سرچ زدیم دیدم اکثرن پول یک سال رو هون جا میگیرن و البته یکی هم بود که ماهیانه میگرفت و خوب بود........ به هر حال ممنون.......

بالا