مقایسه جامع بین ویبولتن و مای بی بی

sagebnegad

کاربر عضو
سلام

دوستان عزیزهمانطور که میدونید در میان انجمن ساز های رایگان و پولی به ترتیب مای بی بی و وی بی فعلا سرآمد هستند.ولی متاسفانه من هرجارو که گشتم یک مقایسه حرفه ای و تخصصی بین این دو پیدا نکردم یا برسی هرکدوم توسط یه فرد کارشناس ندیدم و هرچی بود حرف های پراکنده و غیر حرفه ای بود و متاسفانه در خود پرشین اسکریپت هم چیزی ندیدم

از دوستان خواهش دارم یه مقایسه حرفه و کارشناسی بین این دو انجام بدهند.

ضمنا از دوستان میخواستم بمن بگویند آیا لازمه من برای توسعه انجمنم اونو به وی بی تبدیل کنم یا همین طوری میتونه بصورت بلند مدت روش سرمایگذاری کرد

ممنونم از همه ی دوستان

mahdiali35

کاربر عضو
درود دوست عزیز....یه تاپیک قبلا بود اما مفایسه ی اون قدیمیه و البته mybb رو هم نداره:

شما میتونید یه ستون mybb ته اون جدول اضافه کنید و خودتون اضافه کنید..!!! :)

در بین انجمن سازهای رایگان (تو ایران) mybb بهتر مورد استقبال بوده...خارج فکر کنم phpbb بهتر بوده...به نظرم برای مهم بودن زیبایی و قشنگی برای ایرانیهاست...و نکته ی دیگه اینکه mybb چیزی کم نداره..!!!...اکثر امکاناتی که انجمن سازهایی مثل vp یا ipb دارند مای بی بی هم داره...اما تو vb همه جوره دستتون بازه دیگه...قدرت + سرعت +امکانات فراوان...اما باید پول بدید یا نال شده استفاده کنید...

در آخر بگم که از انتخاب mybb پشیمون نمیشید...mybb درون دنیای open source قرار داره و همه روزه در حال پیشرفت هست...کلا هر چیزی که اوپن سورسه خوبه...

شاد باشید...

بالا