موقع انتخاب استان درتسویه حساب میره به صفحه 404

mohammadreza7

تازه وارد
سلام دوستان

بنده یه مشکلی که دارم اینکه وقتی توی قسمت تسویه حساب  استان رو انتخاب میکنم بجای اینکه لیست شهرها رو برام بیاره صفحه رفرش میشه وارور 404 میاد برام با ادرس لیک اون استان :

مثلا استان فارس انتخاب کنی میره رو این لینک :

باید چکار کنم این مشکل رفع بشه ؟؟؟؟

اگه مشکل رو خوب توضیح ندادم به بزرگواری خودتون ببخشید خودتون تو صفحه تسویه حساب درسایت برید و یکی ازاستان ها رو انتخاب کنید متوجه منظورم میشید.

You must be registered for see images attach

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

به نظر میاد شما افزونه ریدایرکت تو قسمت تسویه حساب دارید یا لینکی براش قرار داده شده یا اصلا شورت کد ووکامرس درش فعال نیست یا جابجا شده یا در کنارش شورت کدی اشتباهی قرار گرفته یا در افزونه یوزر پرو این قسمت رو ریدایرکت می کنه بهتره تمامی تنظیمات و برگه های مرتبط رو بازبینی دقیق کنید مخصوصا برگه تسویه حساب و یوزر پرو . ضمنا افزونه ووکامرس فارسی رو یکبار غیر فعال فعال کنید و گزینه فعال سازی شهرهاش رو یکبار غیر فعال - فعال کنید 

موفق باشید

mohammadreza7

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

به نظر میاد شما افزونه ریدایرکت تو قسمت تسویه حساب دارید یا لینکی براش قرار داده شده یا اصلا شورت کد ووکامرس درش فعال نیست یا جابجا شده یا در کنارش شورت کدی اشتباهی قرار گرفته یا در افزونه یوزر پرو این قسمت رو ریدایرکت می کنه بهتره تمامی تنظیمات و برگه های مرتبط رو بازبینی دقیق کنید مخصوصا برگه تسویه حساب و یوزر پرو . ضمنا افزونه ووکامرس فارسی رو یکبار غیر فعال فعال کنید و گزینه فعال سازی شهرهاش رو یکبار غیر فعال - فعال کنید 

موفق باشید
سلام دوست عزیز دقیقا همینطوری که شما گفتید مشکل از یوزر پرو بود که وقتی افزونه رو غیرفعال کردم درست شد ولیست شهرها رو نشون داد.

فقط به نظرتون باید کدوم قسمت یوزر پرو برم که حتی اگه فعال باشه ریدایرکت نشه؟؟

mohammadreza7

تازه وارد
کجای انجمن میشه بهترین پاسخ رو انتخاب کرد که تاپیک بسته بشه

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

با استفاده از پسندیدم و گزینه مثلث بغل اسم که امتیاز محسوب میشه تا مدیران خودشون تایید و تاپیک رو قفل کنند

موفق باشید

mohammadreza7

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

با استفاده از پسندیدم و گزینه مثلث بغل اسم که امتیاز محسوب میشه تا مدیران خودشون تایید و تاپیک رو قفل کنند

موفق باشید
ممنون از پاسختون میشه بیزحمت تنظیمات یوزر پرو هم بفرمایید که اختلال ایجاد نشه وریدایرکت نشه کدوم قسمت شده؟؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بنده خیلی وقته با این افزونه کار نکردم {به علت سنگینی در لود} البته زبان فارسی این افزونه کمک زیادی به شما میکنه . بهتره اول داخل برگه سبد خرید و تسویه حساب رو بررسی کنید شورت کدی از یوزر پرو داخلشون نباشه . بعد بخشهایی رو که یوزر پرو داره رو یه بار بررسی کنید که کدوم بخش از سبد خرید رو داره کنترل میکنه ممکنه اشتباها کاربر رو مجبور به استفاده می کنید . یک گزینه  هم اینه که یک کوئری یا جاوا اسکریپ این افزونه با بخش سبد خرید شما تداخل داره {احتمال پایین} ولی شما تمرکز کنید روی تنظیماتش و بعد برای تست بدون مدیریت و به عنوان کاربر آزاد با یه مرورگر دیگه تست کنید

موفق باشید

بالا