میخوام فیلمهایی که برای دانلود میذارم بعد دانلود دیگران نتونند کپی اش کنند

• نویسنده موضوع ltf
  • تاریخ شروع

ltf

کاربر عضو
میخوام فیلمهایی که برای دانلود میذارم بعد از دانلود دیگران نتونند کپی اش کنند و قابلیت کات کردن باشه

ltf

کاربر عضو
و همچنین دیگران نتونند اون فایل رو رایت کنند

IAMIR

کاربر عضو
اگر نمی خوای رایت بشه پس چرا واسه دانلود می ذاری ؟ ./:) /:)

ltf

کاربر عضو
چون همه از روی اون کپی میکنند

HamedR

کاربر عضو
یه جوری میگی انگار خودت فیلم ها رو میسازی . آخه برادر شما هم از یه سایت دیگه دانلود میکنی دیگه.

در ضمن اگه کاربرا بدونن که چنین کاری کردین دیگه از سایت تون استفاده نمیکنن.

Ehs@n

کاربر عضو
یه کار می تونی بکنی که باعث اذیت کاربر میشه

اولش و آخرش یه کلیپ از سایت بذاری وسط فیلم زیر نویس بیای

هرزگاهی هم آدرس سایت بیاد از وسط رد بشه!

ولی ببین تو بقیه پست ها هم گفتم اینجا هم میگم ! این کار جز نابود کردن کاربر سایت چیز دیگه ای دنبالش نداره!

ltf

کاربر عضو
یه جوری میگی انگار خودت فیلم ها رو میسازی . آخه برادر شما هم از یه سایت دیگه دانلود میکنی دیگه.در ضمن اگه کاربرا بدونن که چنین کاری کردین دیگه از سایت تون استفاده نمیکنن.
برادر من همین تهیه کردن و دانلود کردن فیلمها میدونی چقدر هزینه و دوندگی داره یعنی من در این زمینه خداییش نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی خیلی زحمت کشیدم آپلود کردن هم خیلی خداییش کار سختیه و اینکه بخوای برای فیملها خلاصه داستان بذاری :68:

HamedR

کاربر عضو
برادر من همین تهیه کردن و دانلود کردن فیلمها میدونی چقدر هزینه و دوندگی داره یعنی من در این زمینه خداییش نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی خیلی زحمت کشیدم آپلود کردن هم خیلی خداییش کار سختیه و اینکه بخوای برای فیملها خلاصه داستان بذاری :68:
خب تمام سایت های دیگه همین کار رو میکنن دیگه . مهم اینکه که سایت تو چه برتری نسبت به سایر سایت ها داره.مثلا قیمت اشتراکش پایین تره ، دوبله میکنی میزاری یا...

تو هم میتونی مثل اونا قابلیت اشتراک ویژه( VIP) بزاری. این تنها کاریه که میشه کرد. یا اینکه روی zip پسورد بزاری

ltf

کاربر عضو
آخه اونا مایه دارن من با حداقل سرمایه دارم این کارو میکنم

آره درست به منم اگه سرمایه بدی یه سایتی میسازم که رو دستش نباشه از طراحی قالب گرفته تا سرعت دانلود بالا

پوله که همه چیز رو میسازه

بالا