نحوه آپلود فایل های حجیم بر روی سرور

hamid_00a

کاربر عضو
سلام

دوستان یه سوالی برای پیش اومده که سایت های دانلود فایل های حجیم رو چطوری آپلود میکنن رو سرور و ما دانلود میکنیم

ایا همه با لیچر این کار رو انجام میدن؟

مثلا یه بازی میاد 40 گیگ حجمش هست ایا این رو لیچ میکنن؟ یا اول دانلود و بعد آپلود روی سرور؟

چون دیدم بعضی از سایت ها وقتی دارن یه مطلب رو میزارم که حجیم هست اون فایلاش میزنن در حال آپلود اگه لیچ باشه و اکانت پریمیوم داشته باشه 100 گیگ رو توی 2 دقسقه منتقل میکنن روی سرور

پس اگه اینجوری هست چرا میزنن در حال آپلود

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
تمام سایت های که کارشون با فایل هایه حجیمه مثل سایت های فیلم همه از vps استفاده می کنند

IAMIR

کاربر عضو
یک وی پی اس ویندوز که روش iis دارند ... وتوسط همون vps دانلود و .. وچون سرور ویندوز به راحتی می تونند از لحاظ فشرده سازی و... روش مانور کنند ..

hamid_00a

کاربر عضو
پس قضیه لیچ به چه صورته؟

اخه من خودم قبلا یه سایت دانلود داشتم چندتا اکانت خریده بودم و توسط لیچ کردن فایلارو منتقل میکردم روی وی پی اسی که داشتم با همون لیچر میتونستم خیلی راحت آنزیپ کنم دوباره با هر حجمی که خواستم هر پارت داشته باشه فشرده میکرد 5% ریکاوری هم میدادم بهشون دقسقا من یادم یه بار 100 گیگ رو کمتر از 10 دقیقه منتقل کردم روی سرور

ولی اینکارایی که شما میگفتید انجام ندادم

یه سوال دیگه ایا میشه با همون سرعت چند مگ که دانلود میشد فایل رو روی سیستم خودم دانلود کنم؟ یعنی روی سیستم شخصی؟

چون دوباره میخوام شروع کنم

mahdiali35

کاربر عضو
پس قضیه لیچ به چه صورته؟اخه من خودم قبلا یه سایت دانلود داشتم چندتا اکانت خریده بودم و توسط لیچ کردن فایلارو منتقل میکردم روی وی پی اسی که داشتم با همون لیچر میتونستم خیلی راحت آنزیپ کنم دوباره با هر حجمی که خواستم هر پارت داشته باشه فشرده میکرد 5% ریکاوری هم میدادم بهشون دقسقا من یادم یه بار 100 گیگ رو کمتر از 10 دقیقه منتقل کردم روی سرور

ولی اینکارایی که شما میگفتید انجام ندادم

یه سوال دیگه ایا میشه با همون سرعت چند مگ که دانلود میشد فایل رو روی سیستم خودم دانلود کنم؟ یعنی روی سیستم شخصی؟

چون دوباره میخوام شروع کنم
سرور به دلیلی اینکه دارای اینترنت با سرعت بالایی هست میتونه همنچین دانلودی رو داشته باشه ... با این حساب شما با اینترنت معمولی نمیتونید همچین دانلودی داشته باشید ...

bestdata

تازه وارد
به اینم توجه کنید پهنای باند باید نامحدود باشه اگه محدود باشه با این دانلود مستقیم رو سرور ترافیک سایتتون تموم میشه و سایتتون باز نمیشه

IAMIR

کاربر عضو
نه نمیتونی ...

یک نکته دیگه هم متذکر میشم ... اینه که شما وقتی با وی پی اس ویندوز کار می کنی به صورت آنلاین هر تغیر رو هر نوع فابل مثل Rar و فایل رمز دار میتوین بدی ...

ولی رپید لیچ کمتر این قابلیت ها را داره .. بعدش هم خیلی راحتر به نظر میاد که ما تو یک محسط دقیقا مشابه کامپیوتر خونگی اینکار بکنی ...

بالا