نحوه ارسال کالای فیزیکی | وکامرس

gafury

تازه وارد
درود دوستان.

من فقط یه مشکل با وکامرس دارم.محصولاتم فیزیکیه.

برای فروشی پستی باید از کجا شروع کنم ؟

روش های خاصی داره ؟
من تازه نمیدونم قراره محصولاتم فروش بره یا نه اما نمیخوام هزینه بی خودی صرف کنم 

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

شما هم مثل بسیاری از فروشندگان ایرانی اول جنس رو تولید و بعد بازار یابی می کنی . هر چند برخی اوقات چیز ناشناخته رو باید تولید کرد و بعد در معرض دید مشتری قرار داد.

برای فروش پستی باید با پست وارد مذاکره بشی اگر حجم کارت بالاست .

در غیر اینصورت نزدیک ترین مرکز پست رو پیدا کن کارتن ارسال محصولات رو ازشون بگیر بعد محصولات رو درش قرار بده آدرس رو با پرینت روش بچسبون ببر مرکز پست ارسال کن یا از طریق سیستم جمع آوری که پست داره درخواست بده بیان برات ببرن این روش پرداخت آنلاین هستش یعنی شما پول رو قبل از ارسال محصول گرفتی که شما فقط هزینه رو به پست می دی.

روش دیگه تحویل در محل و پرداخت به پست هستش که مشتری پول محصول و پول پست رو به مامور پستی پرداخت م یکنه و پست هم بعد از دریافت میریزه به حساب شما که این روش نیازمند رفتن به پست و پر کردن فرم درخواست این روش داره.

روش دیگه شرکتهای واسط هستش که باید از خود پست نحوه عملکرد و کارکردشون رو بپرسی هر چند فکر کنم چند تاپیک در این مورد و نام برخی شرکتها در همین انجمن بود جستجو کن پیدا می کنی.

موفق باشید

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوست عزیز

شما مرحله اول حسب فرموده دوستمون خودت ببر تحویل پست بده . بعد بقول خودت وقتی کارت گرفت برو دنبال قرارداد با پست یا شرکتهای واسطه که اونها هر کدوم برا خودشون روشها و افزونه های محاسباتی هم برا ووکامرس دارند و اقدام کن

پیروز باشید

بالا