نحوه ایجاد یوزر جدید در MySQL

• نویسنده موضوع NASC
  • تاریخ شروع

NASC

تازه وارد
سلام

من از گیگفا هاست رایگان گرفتم. و شروع به آموختن مبانی راه اندازی وبسایت کردم، در قسمت MYSQL در قسمت Cpanel سایت من می توانم دیتا بیس با نام دلخواه ایجاد کنم ولی جایی برای تعریف یوزر جدید وجود ندارد. از طرفی در تمام فایلهای آموزشی ( برای مثال 20 کلیپ جوملا) و همچنین خود دموی MySQl در زیر قسمت ایجاد دیتا بیس محلی برای تعریف یوزر جدید و همچنین تغییر پسوورد وجود دارد. به نظر شما اشکال کار از کجاست؟

آیا ممکن است به دلیل رایگان بودن این امکان برداشته شده باشد؟؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من از پنل گیگفا اطلاعاتی ندارم. چند سالی هست سمت پنل "ویستا پنل" اگر اشتباه نکنم نرفتم. ولی قطعا یوزر دیتابیس وجود داره! اگر وجود نداشته باشه که هر کسی میتونه به دیتابیس شما کانکت بشه.

از پشتیبانی گیگفا سوال کنید. بهتر میدونن

NASC

تازه وارد
متاسفانه در قسمت پشتیبانی نوشته به امور مربوط به هاست های رایگان در اینجا رسیدگی نمیشه و ادرس این فروم رو داده. آیا هاست رایگان دیگری وجود دارد که من دوره اموزشی را با ان تمام کنم و به دنبال هاست های معتبر بروم؟؟

mahdiali35

کاربر عضو
متاسفانه در قسمت پشتیبانی نوشته به امور مربوط به هاست های رایگان در اینجا رسیدگی نمیشه و ادرس این فروم رو داده. آیا هاست رایگان دیگری وجود دارد که من دوره اموزشی را با ان تمام کنم و به دنبال هاست های معتبر بروم؟؟
برای ساخت و تنظیمات دیتابیس این ویدئو رو ببینید

میشه لینک اون صفحه ای که آدرس این فروم داده رو اینجا بزارید؟

شاد باشید...

NASC

تازه وارد
برای ساخت و تنظیمات دیتابیس این ویدئو رو ببینید

میشه لینک اون صفحه ای که آدرس این فروم داده رو اینجا بزارید؟

شاد باشید...
با سپاس از پاسخ شما

حتماً

لینکی که خواسته بودین :

You must be registered for see images attach

مثل اینکه لینک بدون Log in شدن خطا دارد. به همین دلیل عکس صفحه را نیز گذاشتم.

mahdiali35

کاربر عضو
ممنون

البته هر اسکریپتی رو که بخاید نصب کنید آموزش جداگانه برا خودش داره که میتونید ازش استفاده کنید !

A_pormehr

کاربر عضو
اگه اسکریپت نصب خودکار انجام بدی نیازی به ساخت دتاباسی و یوزر نیست خودش واست میسازه ولی تو همه هاست های رایگان میشه یوزر تعریف کرد نمونه عکس زیر

NASC

تازه وارد
اگه اسکریپت نصب خودکار انجام بدی نیازی به ساخت دتاباسی و یوزر نیست خودش واست میسازه ولی تو همه هاست های رایگان میشه یوزر تعریف کرد نمونه عکس زیر
متاسفانه من هر کاری می کنم نمی توانم به چنین قسمتی دست پیدا کنم. عکس صفحه اول را که بعد از انتخاب MYSql می آید را در زیر گذاشتم. که مشخص است هیچ تنظیمات یوزر ندارد. ولی در قسمت دمو در زیر تنظیمات یوزر وجود دارد. در صورت امکان نظرتان را بفرمایید.

You must be registered for see images attach

A_pormehr

کاربر عضو
دوست عزیز تو عکس که نگاه کردم اینطور برداشت کردم که شما فقط میتونی دتاباسی ایجاد کنی و یوزر همه دتاباسی هات یکیه

من تا حالا اینطور cpanelندیده بودم گیگفا تا حالا استفاده نکردم والا بهتر راهنمایی میکردم

اگه خواستی برو zgig.irاز هاست اون استفاده کن واسه تست و یادگیری بد نیست خوبه :53:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
توی عکسی که گذاشتی نوشته دیتابیس یوزر ! دیتابیس پسورد! درسته دیگه. خود سیستم برات یوزر پسورد دیتابیس میده!

بالا