نحوه باز کردن یک وب سایت فیلتر شده در دامنه دیگر با iframe

• نویسنده موضوع hfg76
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hfg76

تازه وارد
سوالم از اساتید اینه که فرض کنیم یک وب سایت خارجی فروشگاهی مطعلق به یک شخص دیگر فیلتر شده در ایران و نیاز هست هر جور شده ای وب سایت بدون فلتر شکن قابل مشاهده در یک دامنه دیگر باشد مثلا با سیستم iframe , .   در واقعیت یه راه برای اضافه کردن یک وب سایت با iframe یا روش های دیگر تا اجازه مشاهده برای کاربران رو بدون فیلتر شکن بده. 

ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن 

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام. دوست عزیز به نظر شما اگر به این سادگی بود، به نظر شما مردم کل سایت رو بعد از هر بار فیلترینگ، منتقل می کنند؟

به هر حال خواسته شما از طریق PHP و با بهره گیری از cURL عملی هست که مستلزم دانش برنامه نویسی هست.

hfg76

تازه وارد
خوب من به این امکان نیاز دارم ایا کسی از دوستان می تونه انجام بده ... 3 الی 6 تا سایت فروشگاهی هست نیاز دارم تا در ساب دامین یا زیرمجموعه سایت من قرار بگیره... 

hfg76

تازه وارد
من نیاز فوری به یک روشی دارم تا وب سایت های فروشگاهی فیلتر شده از جمله مارکافونی و ترندیول رو بتونم در زیر مجموعه وب سایت خودم باز کنم. به طوری که در ایران برای مشتریام قابل رویت باشه .

نمونه وب سایت

که این کار رو انجام داده.
من ترکیه هستم و کار لباس انجام میدم و تخصصم طراحی سایت و سئو هستش اما این مورد رو بلد نیستم. 

راهنمایی کنین ممنون میشم و اگر این کار نیاز به هزینه هست لطفا اعلام کنین. 

ممنون 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
هر گونه راهنمایی درباره دور زدن از قوانین فیلترینگ کشور غیر مجاز هست. در صورت مشاهده ، اخراج می شوید.

تاپیک قفل شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا