نحوه نصب قالب در چت روم e t chat

sagebnegad

کاربر عضو
سلام کسی نحوه نصب قالب چت روم ای تی چت رو بلده؟هرچی گشتم گیر نیاوردم.ممنونم

A_pormehr

کاربر عضو
پوشهetchat_whiteدرپوشه styleمخصوص قالبه.قالب مورد نظرتو زیپ کن بریز تو پوشه styleبعد اکسترت کن قالب رومت عوض میشه باز مشکلی بود در خدمتیم :53:

alireza66617

تازه وارد
سلام کسی اینجا بلده قالب چت روما رو هاست نصب کنه من که یه اموزش کامل تو اینترنت ندیدم و خیلی درگیرشم میتونی کسی بره واسم نصب کنه یا به زبون ساده بهم یاد بده منونم

Mostafa74

کاربر عضو
با سلام و احترام

قالب های ای تی چت بصورت پیش فرض در فولدر styles موجود هست

حالا شما یک قالب دانلود کردین که اسمش بصورت etchat_themename که themename همون نام قالب هست

کافیه فولدر قالب ( توجه داشته باشین فولدر و نه فایل فشرده ) رو درون فولدر styles بریزید و از پنل مدیریت چتروم قسمت تنظیمات عمومی چتروم و قسمت تنظیمات قالب اسم قالب مورد نظر رو انتخاب کنید و دکمه اعمال تغییرات رو بزنید و مجددا وارد چتروم شوید

موفق باشید ...

alireza66617

تازه وارد
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اما من همینکارا که گفتیدا چند بار کردم همش ارور میده واینم ارورش هست اگه میشه خودت واسم نصب کن یا یکم بیشتر راهنماییم کنید.

PHP Error Message

Warning: include_once(styles/styles/index.tpl.html) [ ]: failed to open stream: No such file or directory in /home/a2608167/public_html/class/Index.class.php on line 78

PHP Error Message

Warning: include_once() [ ]: Failed opening 'styles/styles/index.tpl.html' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/a2608167/public_html/class/Index.class.php on line 78

Mostafa74

کاربر عضو
با سلام و احترام

توضیحاتی که دادم کامل و تست شده بود

مشکل شما همون طور که آقا محمد گفت از هاست هستش

هاست قادر به اجرای برخی فانکشن های فایل class/Index.class.php نیست

هاستتون رو عوض کنید و بدون مشکل قالب عوض کنید

موفق باشید

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
روی هاست رایگان تست نکنید!
روی هاست رایگانم می شه نصب کرد ولی مثل اینکه نهوه نصبش فرق می کنه ( اگه اشتباه نکم ) !

| et-chat.ir

alireza66617

تازه وارد
قالبما نصب کردم اما قالبم مشکل داره وقتی میخوای اسم بنویسی این ارورا میدهno hacks and bots وتو هاستمم یه قالب دیگه اپلود کردم اما نمیدونم چرا قالب عوض نشد اگه میشه یکی کمکم کنه ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mostafa74

کاربر عضو
ارور no hacks and bots اگثر مواقع مشکلش از خود et-chat هستش

مشخصات چتروم و لینک قالب رو ارسال کنید براتون درستش کنم البته اگه چترومتون رو هاست رایگان نیست

Mostafa74

کاربر عضو
روی هاست رایگانم می شه نصب کرد ولی مثل اینکه نهوه نصبش فرق می کنه ( اگه اشتباه نکم ) ! | et-chat.ir
امکان نصب و استفاده هست ولی فایده نداره ، چتروم سنگینه و هاست رایگان هم فوق العاده محدود و سرور بیش تر از چند کاربر آنلاین ج نمیده

حالا بگذریم که یک سری مشکلات دیگه هم به وجود میاد

alireza66617

تازه وارد
این ادرس چت روممه مشخصات هاستما هم تو خصوصی بهت گفتم

واینم لینگ دانلود قالبم منتظر جوابت هستم

alireza66617

تازه وارد
من اخرش نتونستم قالبا نصب کنم کسی نمیتونه بره واسم نصب کنه

kurd98

تازه وارد
بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام دوست عزیز

قالب های ای تی چتا به طور پیشفرض در ادرس

styles\etchat_white

هست فایل های قالبتونو زیپ کنید توجه داشته باشید فایل هاشو نه با فولدر :68: :68: :68: :68:

بعد فایل هایی که در مسیر

styles\etchat_white

هستند حذف کنید بعد فایل هایی خودتونو جایگزین کنید حتما درست میشه این روش حد در اکثرا 100 بار امتحان شده است صد در صد کار میکنه روی هاست رایگان و پولی :64:

فقط یه چیز میمونه همون هاستی که تو ازش استفاده کردی من استفاده کردم سی پیوش ضعیفه نمیتونه چت رومو که سنگینه ساپورت کنه پیشنهاد کیشه از

هاست ارزان یه سال 6000 هزار تومان پرداخت کنید که اونم مفته :-"

من تو این اسکریپت خیلی تجربه دارم هر حاشو بخایی میتونم کمکت کنم

اینم ایمیلم

Ibrahimalikurd98@gmail.com

موفق باشی

noting page

تازه وارد
سلام من وقتی میزارم اسکریپت چترم "et"رو بعد وارد همون قسمت چتروم از طریق آدرس میرم وقتی نام ادمین رو وارد میکنم این ارورو میگه

کد:
   pw+invisible
دقیقا میشه توضیح بدین ممنون.

noting page

تازه وارد
آقا یکی جواب منو بدهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه :109:

ashkan007

تازه وارد
درود

دوستان هر کی از این چتروم بخواد من واسش فول امکانات میزنم دامنه از خودش باشه 10 تومن

+ هاست دایرکت حرفه ای

+ همرا 30 تا قالب بیرونی پنل حرفه ای فول امکانات هر کی بخواد پ.خ کنه

موفق باشید

vahidabaszadeh

تازه وارد
اول باید قالب رو تو هاستت آپلود کنی و بعد از تو پنل عوض کنی قالب رو

- - - Updated - - -

ولی هاستی که سالی 6 هزار باشه به نظرتون چی میتونه باشه ؟

www.tohitarh.ir

بهترین ارائه کننده هاست چتروم پر سرعت و طراحی چتروم حرفه ای

بالا