نحوه کار با اسکریپت تبلیغاتی پاپ آپ popuper

• نویسنده موضوع mosobo
  • تاریخ شروع

mosobo

تازه وارد
سلام دوست عزیزان.

من برای راه اندازی سیستم تبلیغاتی پاپ آپ که برای باز شدن صفحات تبلیغاتی با کلیک هست میخوام از اسکریپت استفاده کنم.

فقط چیزی که هست نمی دونم روال کار اسکریپت و اینطور اسکریپت ها (پاپ آپ) چطور هست.

منظورم اینه نحوه کسب درآمد ازش برای مدیر سایت از چه طریق و به چه روشی هست؟

ممنونم میشم دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند و با این اسکریپت آشنایی دارن منو راهنمایی کنن.

mehran121

کاربر عضو
دوست عزیز بدرد نمی خوره بی خیالش شو هر کسی بلند میشه یه دونه از این اسکریپت نصب می کنه بجای این به فکر روش های تبلیغاتی و کسب درآمد نوین باش و یک ایده جدید بده

مثل : anetwork.ir

سایت های کسب درآمد پاپ آپ اینقدر زیاد شدن تا شما بخوای جای خودت رو توی اونها باز کنی زمان و هزینه زیادی میبره بخصوص که سیستم تازه تاسیس زمان زیادی میبره مردم بهش اعتماد کنند

بعدشم درآمدش به اینصورت هست که شما تبلیغ پاپ آپ می فروشی برای مثال هر کلیک 10 تومن 7 تومن برای کاربر در نظر میگیری 3 تومن هم برای خودت البته این بستگی به خودتون داره

این فروش هم به صورت بسته های پیشنهادی بیشتر ارائه میشه مثلا 1000 تایی به بالا

در حال حاظر هم سایت های بزرگ خودشون یک اسکریپت از این پاپ آپ نصب کردند و به کسب درآمد می پردازند

مثل همین فیس نما و رزبلاگ

شما یک سیستم راه اندازی کنی برای اینکه کاربر بیاد توش ثبت نام کنه حتما باید حداقل 3 تبلیغ داشته باشه اول کار هم کسی نمیاد پیش شما سرمایه گزاری کنه در نتیجه اول کار تا یکی دو ماه و شاید بیشتر هم باید از جیب براش هزینه کنید

من فقط خواستم بهتون یک راهنمایی کوچک بکنم که ارزش سرمایه گزاری نداره می تونید همون سرمایه رو روی چیز های دیگه خرج کنید

mosobo

تازه وارد
دوست عزیز بدرد نمی خوره بی خیالش شو هر کسی بلند میشه یه دونه از این اسکریپت نصب می کنه بجای این به فکر روش های تبلیغاتی و کسب درآمد نوین باش و یک ایده جدید بدهمثل : anetwork.ir

سایت های کسب درآمد پاپ آپ اینقدر زیاد شدن تا شما بخوای جای خودت رو توی اونها باز کنی زمان و هزینه زیادی میبره بخصوص که سیستم تازه تاسیس زمان زیادی میبره مردم بهش اعتماد کنند

بعدشم درآمدش به اینصورت هست که شما تبلیغ پاپ آپ می فروشی برای مثال هر کلیک 10 تومن 7 تومن برای کاربر در نظر میگیری 3 تومن هم برای خودت البته این بستگی به خودتون داره

این فروش هم به صورت بسته های پیشنهادی بیشتر ارائه میشه مثلا 1000 تایی به بالا

در حال حاظر هم سایت های بزرگ خودشون یک اسکریپت از این پاپ آپ نصب کردند و به کسب درآمد می پردازند

مثل همین فیس نما و رزبلاگ

شما یک سیستم راه اندازی کنی برای اینکه کاربر بیاد توش ثبت نام کنه حتما باید حداقل 3 تبلیغ داشته باشه اول کار هم کسی نمیاد پیش شما سرمایه گزاری کنه در نتیجه اول کار تا یکی دو ماه و شاید بیشتر هم باید از جیب براش هزینه کنید

من فقط خواستم بهتون یک راهنمایی کوچک بکنم که ارزش سرمایه گزاری نداره می تونید همون سرمایه رو روی چیز های دیگه خرج کنید
ممنون. حرف شما رو کاملا قبول دارم. ولی سیستمی که من میخوام طراحی کنم محوریت و موضوع محتوای تبلیغاتش خاص هست و با بقیه ی سایتای تبلیغاتی که تبلیغاتشون محصولات آرایشی و ازین جور چیزا هست تفاوت داره. واضح تر بگم،* برای یه قشر خاص هست. تبلیغات سایت های مذهبی و ارزشی (مثل سایتای مداحی، قرآنی و انجمن های دینی و...)

پس با توجه به فرمایش شما، تعرفه هر کلیک برای آگهی دهنده و اونی که کسب درآمد میکنه متفاوته؟ و خود این دو گروه هم متوجه این قضیه هستن.

میخوام بدونم وقتی کاربر برای کسب درآمد عضوش شد و شماره کارت داد، هنگام برداشت وجه باید خودم دستی واریز کنم یا خود سیستم به صورت خودکار واریز میکنه؟

mehran121

کاربر عضو
ممنون. حرف شما رو کاملا قبول دارم. ولی سیستمی که من میخوام طراحی کنم محوریت و موضوع محتوای تبلیغاتش خاص هست و با بقیه ی سایتای تبلیغاتی که تبلیغاتشون محصولات آرایشی و ازین جور چیزا هست تفاوت داره. واضح تر بگم،* برای یه قشر خاص هست. تبلیغات سایت های مذهبی و ارزشی (مثل سایتای مداحی، قرآنی و انجمن های دینی و...)پس با توجه به فرمایش شما، تعرفه هر کلیک برای آگهی دهنده و اونی که کسب درآمد میکنه متفاوته؟ و خود این دو گروه هم متوجه این قضیه هستن.

میخوام بدونم وقتی کاربر برای کسب درآمد عضوش شد و شماره کارت داد، هنگام برداشت وجه باید خودم دستی واریز کنم یا خود سیستم به صورت خودکار واریز میکنه؟
بله این امر کاملا معلومه چون شما دو بخش دارید یکی به عنوان آگهی دهنده و یکی به عنوان نمایش دهنده تعرفه در بخش آگهی دهنده نوشته می شود شما می تونید برای اینکه بیشتر متوجه بشید به سایت ایران پاپ آپ برید

بله باید واریز به صورت دستی انجام بشه یا از طریق اینترنت براش کارت به کارت کنید یا از طریق بانک ها البته از طریق موبایل هم این امکان وجود داره

در ضمن فکر خوبی هست چون واقعا از پاپ آپ های خسته کننده همه بدشون میاد بیشتر تبلیغ ها لوازم آرایشی هستند اگر تبلیغ های مذهبی و غییره انجام بشه خیلی عالی میشه می تونید یک یا دو اسپانسر هم در اول کار بگیرید

چون واقعا بدون اسپانسر خخیلی سخته اسپانسر هزینه درآمد کاربر ها رو قبول می کنه

امیدوارم موفق و سر بلند باشید

mosobo

تازه وارد
ممنونم. حتی به صورتی هست که نمایش تبلیغات پاپ آپ در سایت مقصد، به دلخواه کاربر هست و با موضوع دلخواه.

پس یعنی بصورت خودکار مبالغ واریز نمیشه و فقط باید بصورت دستی برای کاربران واریز بشه.

و یه سوال این که این اسپانسر که فرمودین چه سودی میکنه وقتی اسپانسر سایت ما شد؟

شما کسی رو سراغ ندارین که با اسکریپت شرکت xdev کار کرده باشه؟

و سوال آخر هم اینکه برای راه اندازی این سرویس باید از چه هاستی با چه مشخصات فنی استفاده کنم؟

mehran121

کاربر عضو
در مورد خودکار بودن واریز ها فکر کنم زرین پال همچین امکانی باید داشته باشه ولی حتما باید اون کاربر شما توی زرین پال حساب کاربری داشته باشه

توجه کنید در همه سایت ها هزینه کارت به کارت از مبلغ درآمد کم میشه برای کاربر و اکثر سایت ها واریز را هر سه روز یک دفعه انجام می دهند

این امر هم بستگی به خودتون دارد که کاربر ها را چطور عادت بدهید

اسپانسر دیگه بسته به خودتون هست چه خدماتی بهش ارائه بدید

نه متاسفانه نمیشناسم کسی رو

فکر کنم روی DirectAdmin بهتر جواب میده روی هاست های دیگه فکر نکنم اصلا جواب بده

mosobo

تازه وارد
توجه کنید در همه سایت ها هزینه کارت به کارت از مبلغ درآمد کم میشه برای کاربر و اکثر سایت ها واریز را هر سه روز یک دفعه انجام می دهند. این امر هم بستگی به خودتون دارد که کاربر ها را چطور عادت بدهید
متوجه منظورتون نشدم. یعنی از درآمد کاربر کم میشه؟ واریز زمانی که رسید به یه سقف خاصی مثلا ۲۰ تومن اونم پایان هر ماه.

فکر کنم روی DirectAdmin بهتر جواب میده روی هاست های دیگه فکر نکنم اصلا جواب بده
روی cpanel چی؟ منظورم حداقل میزان پهنای باند و حجم و فضای هاست هست.

mehran121

کاربر عضو
متوجه منظورتون نشدم. یعنی از درآمد کاربر کم میشه؟ واریز زمانی که رسید به یه سقف خاصی مثلا ۲۰ تومن اونم پایان هر ماه.
بله از درآمد کاربر کم میشه خوب نمیشه که این مبلغ رو هم از جیب خودتون بزارید این در همه سایت ها همین جور هست

آره فکر خوبیه پایان هر ماه عالیه بعدشم 20 تومن زیاد چون بیشتر سایت های کم بازدید میان ثبت نام می کنند 5 تومن یا 10 تومن در نظر بگیرید بهتره

روی cpanel چی؟ منظورم حداقل میزان پهنای باند و حجم و فضای هاست هست.
ببینید روی سی پنل فکر نکنم جواب بده

بالا