نسخه اصلی تم فارست

hamid_00a

کاربر عضو
سلام ایا تم فارست رو باید دانلود کرد یا نسخه اصلی و لایسنس دارشم هست؟ چون من همیشه دنبال چیزای قانونی هستم که برایم به خوبی و با امنیت کار کنن اگر هست لینک خریدش رو بدید اگر نه باید دانلودش کنم؟

hamid_00a

کاربر عضو
ایا وب سایت همیار وردپرس از همین فارست استفاده کرده؟

rocki3oy

کاربر عضو
ایا وب سایت همیار وردپرس از همین فارست استفاده کرده؟
با سلام و احترام.

دوست عزیز این همون پوسته تم فارست هست که نسخه معمولی رو سایت های مختلف برای فروش گذاشتند ولی سایت های زیر این پوسته را شبیه به سایت اصلی تم فارست کردند و برای فروش نیز از افزونه edd استفاده می کنند.

و همین طور سایت زیر هم شبیه به تم فارست هست این سایت هم از edd استفاده می کنه ولی همکاری در فروش برای سایت دوم نیست فقط یک فروشگاه معمولی هست.

هسته سایت هم وردپرس هست.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
مارکت همیار توسط ما انجام شده. بر پایه EDD هست

و بحثش از اسکریپت تم فارست جداست. اسم اسکریپت تم فارست zipmarket هست (گوگل کنید)

hamid_00a

کاربر عضو
الان من میخوام خریداری کنم از کجا باید خرید فکر کنم امکانات همیار وردپرس از فارست بیشتر هست درسته؟ مجری طرحش که پرشین اسکریپت هست چرا برای فروش نیست در فراداده هم که زدید به زودی میشه راهنمایی کنید و یک نسخه خوب با کارایی همیار ورد پرس و با امینیت معرفی کنید ممنون

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
آقا منم گیج شدم .

الان سه حالت پیش اومده انگار :

1- اسکریپت zipmarket

2-وردپرس با edd

3- وردپرس با wp forest که میشه لینک

الان کدوم بهتره ؟

چون منم دنبال همچین چیزی هستم و میخوام webforest.ir رو راه بندازم .

البته من خودم به شخصه گزینه 2 یعنی وردپرس با edd رو ترجیح میدم . چون هم edd منعطفه هم وردپرس .

پ.ن : تو قسمت نظرات همون لینکی که گذاشتم اینو دیدم . خخخخخخخخخخ

Bahar •

سلام

مسئول این قالب فرد دیگری است که کتاسفانه پیگیر نیستند از این ایمیل

به ایمیل شخصی ایشون : ارسال کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
هر سه شماره توسط ما عرضه شده

شماره 1: رایگان

شماره 2: غیر رایگان - نمونه همیار وردپرس

شماره 3: توسط ما بود که دیگه نمیفروشیم... حالا مجدد گذاشتن برای فروش... نه ایمیل میاد برای من نه چیزی... که پاسخگو باشم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اینجا جای بحث های تجاری نیست.

از طریق سایت فراداده دنبال کنید...

بالا