نسخه پولی افزونه yoast

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام .

سه تا از افزونه های پولی که افزونه جانبی yoast هستند رو برای دانلود میزارم .

Yoast-SEO-Premium-v1-3-1: (برای استفاده این نسخه پرو باید خود yoast رو غیرفعال کنین و این نسخه رو بجاش فعال کنید)

Yoast-Video-SEO-v1-7-2:

Yoast-Woocommerce-SEO-v1-1-4:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Public-F

تازه وارد
بعد از نصب این پیام میاد

Warning! You didn't set your WordPress SEO Premium license key yet, which means you're missing out on updates and support! Enter your license key or get a license here

چطور میشه مخفیش کرد؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
1 - باید بخریش و لایسنس وارد کنی.

2 - باید تحملش کنی و بسوزی و بسازی

3 - تو سورسش ببینی هست یا نه و پاک کنی

Public-F

تازه وارد
خوب داداش اینو باید تو قالب این ارور را مخفی کرد برای برخی پلاگینا توی نت است ولی این نبود اینجا گفتم شاید برنامه نویس و اینا باشه بلد باشه

omidrastegar

کاربر عضو
اولین سایت ارائه دهنده آخرین نسخه افزونه wordpress seo premium yoast v2.3.2 + آموزش حذف پیغام در پنل مدیریت

باز هم مثل همیشه پرشین اسکریپت با آخرین آپدیت در خدمت شماست. که در پیوست میتونید دانلودش کنید

برای حذف پیغام در پنل مدیریت این مراحل رو به ترتیب انجام بدید:

به مسیر زیر برید:

wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/vendor/yoast/license-manager/class-license-manager.php

خط 122 تا 114 که شامل متن زیر هست رو حذف کنید: (فقط متن زیر رو حذف کنید)

// show notice if license is invalid            if ( ! $this->license_is_valid() ) {                if ( $this->get_license_key() == '' ) {                    $message = '<b>Warning!</b> You didn\'t set your %s license key yet, which means you\'re missing out on updates and support! <a href="%s">Enter your license key</a> or <a href="%s" target="_blank">get a license here</a>.';                } else {                    $message = '<b>Warning!</b> Your %s license is inactive which means you\'re missing out on updates and support! <a href="%s">Activate your license</a> or <a href="%s" target="_blank">get a license here</a>.';                }                ?>                <div class="error">                    <p><?php printf( __( $message, $this->product->get_text_domain() ), $this->product->get_item_name(), $this->product->get_license_page_url(), $this->product->get_tracking_url( 'activate-license-notice' ) ); ?></p>                </div>            <?php            }

پیوست‌ها

• wordpress seo premium yoast v2.3.2.zip
    1.7 مگابایت · بازدیدها: 65
آخرین ویرایش توسط مدیر:

jamshimi

کاربر عضو
من خط هایی که گفتید حذف کردم اما باز هم در پایین سمت چپ می نویسه که می خواهید تبلیغات حذف شود پس به نسخه پریمیوم ارتقا بدین

jamshimi

کاربر عضو
بعد از نصب این پیام ها داده به نظرتون چه کار کنم تا بهتر بشه الان وضعیت زده ضعیف. البته من الان در ساب دامین نصب کردم و هنوز به دامین اصلی منتقل نکردم

bwtvhjdf6edx7v3bugps.jpg

حسـام

کاربر عضو
اینجا نباید پست میزدید

وقتی پست میزارید ارزشیابی میکنه و ایراد ها رو میگه

قرمز یعنی حتما رفع کنید،زرد یعنی ترجیحا رفع کنید و سبز یعنی خوب

قرمز ها هم گفته کلید واژه ها در پاراگراف اول دیده نمیشه!عکسی برای نوشته نزاشتی بزاری بهتره و......

Tiny

کاربر عضو
این افزونه ها نال شده هست؟ مشکلی پیش نمیاد؟

omidrastegar

کاربر عضو
اولین سایت ارائه دهنده آخرین نسخه افزونه Yoast SEO Premium v2.3.4 + Yoast SEO Video v2.0.4​

باز هم مثل همیشه پرشین اسکریپت با آخرین آپدیت در خدمت شماست. که در پیوست میتونید دانلودش کنید

پیوست‌ها

• Yoast.SEO.Premium.v2.3.4.zip
    1.8 مگابایت · بازدیدها: 22
  • yoast-wpseo-video_v2.0.4.rar
    279.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6

soushiant

تازه وارد
اولین سایت ارائه دهنده آخرین نسخه افزونه Yoast SEO Premium v2.3.4 + Yoast SEO Video v2.0.4

سلام ببخشید توی نصبش ایراد میگیره. 

3ll6ybxuvlxa4lh0drlk.jpg

jamshimi

کاربر عضو
دوستان برای اینکه کلا افزونه خطای لایسنس نده کافیست کد زیر رو به فانگشن قالب خود اضافه کنید

کد:
add_action('admin_init', function() {    global $wp_filter, $yoast_woo_seo;    if (!empty($wp_filter['admin_notices'][10])) {        foreach ($wp_filter['admin_notices'][10] as $hook_key => $hook) {            if (is_array($hook['function']) && $hook['function'][0] instanceof \Yoast_Plugin_License_Manager && $hook['function'][1] == 'display_admin_notices') {                unset($wp_filter['admin_notices'][10][$hook_key]);            }        }    }});

erfkmd

کاربر عضو
افزونه سئو yoast نسخه 2.3.5+ رفع شدن ارور لایسنس افزونه(با تشکر از آموزش آقای امید رستگار)

پیوست‌ها

• wordpress-seo-premium235.zip
    1.8 مگابایت · بازدیدها: 53

jamshimi

کاربر عضو
دوستان جدید ترین ورژن این افزونه 3.0.6 هست کسی ورژن پریمیوم اون رو نداره؟

iSAEED

کاربر عضو
چرا تو نسخه جدید مشکل لود صفحات رو داره؟
وقتی مطلب مینویسی و مثلا منتظر میکنی دیگه رفرش نمیکنه و هنگ میکنه.مجبور میشیم مسیر رو دوباره طی کنیم

iSAEED

کاربر عضو
نسخه 2.5.3 این مشکلو داشت

که با آپدیت به نسخه 3.0.6 این مشکل حل شد

لینک دانلود نسخه 3.0.6 بصورت کاملا پریمیوم و بدون مشکلات فعالسازی و ارور لایسنس:

البته من از این سایت دانلود کردم 

omidrastegar

کاربر عضو
افزونه های سئو yoast + رفع شدن ارور لایسنس افزونه

به روزرسانی در تاریخ: 1394/12/08

Yoast.SEO.Premium.v3.0.7​

Yoast.Video.SEO.v3.0​

Yoast.Woocommerce.SEO.v3.0​

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر: