نشان ندادن محصولات در ووکامروس

salmanadl

تازه وارد
سلام دوستان عزیز

وقتی رو جزییات کلیک میکنم دوباره به صفحه اول سایت بر میگرده و نمیره داخل صفحه محصول مربوطه

ووکامروس و وردپرس بروز

قالب هم آوادا

ممنون میشم کمک کنید

این لینک فروشگاه هست

omidrastegar

کاربر عضو
من احتمال میدم مشکل از پیوند یکتا باشه

به حالت پیشفرض قرارش بده یا اگر پیشفرض هست تغییرش بده ببین درست میشه

salmanadl

تازه وارد
لینک محصول رو گرفتم قالب رو به 2015 تغییر دادم تو مرورگر  لینک رو گذاشتم و اینتر میکنم باز فوروارد میشه به آدرس اصلی سایت

بازم نشد

omidrastegar

کاربر عضو
ببین این مشکل معمولا بر میگرده به همین سه مورد من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

مگر اینکه یکبار ووکامرس و فارسی ساز رو حذف کنی و دوباره نصب کنی ببینی درست میشه یا نه

بازم قالب رو بزار رو 2015 و تست بگیر و بزار تا منم نگاه کنم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اول یک  یا چند محصول ساده تعریف کنید براش قیمت قرار بدید تعداد انباری فرضی مثلا 10 تا تعریف کنید اسم محصول و اگر عکسی داشتید هم فراموش نشه دسته بندی رو هم فراموش نکنید سپس تست بگیرید.

اگر قالب بروز و هماهنگ هستش تمامی افزونه های مرتبط با قالب رو فعال کنید ولا غیر .

در صورت امکان عکسی از نحوه قرار دادن محصول در برگه محصولات نیز ارسال کنید . تمامی عملیات انجام شده توسط شما نیز درج بشه

ضمنا این محصول مینی چوب ماهیگیری جیبی رو در ووکامرس تعریف کردید یا در نوشته های وردپرس ؟

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

salmanadl

تازه وارد
با تشکر از شما

قبلا با وو کامروس کار کردم  و مشکلی نداشتم ، حتی ورژن همین وردپرس و قالب رو در سایت دیگه دارم داره کار میکنه

فعلا دارم کلا حذف و دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه

اطلاع میدم

ممنون و تشکر

جاویدان

کاربر عضو
اشتباه شما در این هستش که می خواید حذف و نصب کنید چون مشکل به راحتی قابل حله

بهتره مشکل رو از همنیجا پیگیری کنید مراحلی که گفتم رو انجام بدید تا با هم مشکلتون رو رفع کنیم

ورژن قالب آودا رو هم بنویسید

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

salmanadl

تازه وارد
حق با شماست،دوباره نصب کردم نشد

یه چیزی به ذهنم رسید

من قبلا یه سایت دارم که با سایت ساز ضابط درست شده یعنی سایت قدیمیه من،الان که وردپرس نصب میکنم نام ایندکس قبلی یه 2 اضافه میکنم و وردپرس رو نصب میکنم،امکان داره باهم تداخل داشته باشند چون اون سایت ساز هم فروشگاه داشت ولی تاحالا استفاده نکرده بودم و هیچ محصولی نداشت

بنظرتون چکار کنم

ممنون

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
فعلا که سایتتون رو پاک کردین و وردپرس منتظر نصبه. پس از نصب در خدمت شما هستیم

بالا