نصب اسکریپت آپلود و مدیریت فایل روی سرور مجازی(دانلود) ؟

• نویسنده موضوع k1ng
  • تاریخ شروع

k1ng

تازه وارد
درود بر شما

من یک سایت و یک سرور مجازی برای دانلود دارم(روی ساب دامین dl ست شده)

الان چند تا از مدیرانم میخوان برخی فایل های بزرگ رو روی سرور لیچ کنن و اکسترکت کنن

و یا فایل های آماده خودشون رو روی سرور دانلود(مجازی) آپلود کنن

و به دلایلی نمی تونم امکان دسترسی به ریموت و یا اف تی پی رو براشون فراهم کنم (نمی تونن با ftp فایل ها رو با winrar چند پارتی کنن و ...)

میخواستم بدونم چطوری می تونم این امکان رو برای مدیران فراهم کنم که هم بتونن آپلود کنن،هم لینک های مستقیم رو روی سرور لیچ کنن و هم در صورت نیاز فایل ها رو فشرده و یا اکسترکت کنن؟

همچنین برای نصب اسکریپت روی ساب دامین(سرور مجازی) باید روی سرور برنامه sql با php حتمن نصب بشه؟ برنامه هایی مثله xamp یا easyphp...

ممنون میشم راهنماییم کنین

:x:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
درود بر شمامن یک سایت و یک سرور مجازی برای دانلود دارم(روی ساب دامین dl ست شده)

الان چند تا از مدیرانم میخوان برخی فایل های بزرگ رو روی سرور لیچ کنن و اکسترکت کنن

و یا فایل های آماده خودشون رو روی سرور دانلود(مجازی) آپلود کنن

و به دلایلی نمی تونم امکان دسترسی به ریموت و یا اف تی پی رو براشون فراهم کنم (نمی تونن با ftp فایل ها رو با winrar چند پارتی کنن و ...)

میخواستم بدونم چطوری می تونم این امکان رو برای مدیران فراهم کنم که هم بتونن آپلود کنن،هم لینک های مستقیم رو روی سرور لیچ کنن و هم در صورت نیاز فایل ها رو فشرده و یا اکسترکت کنن؟

همچنین برای نصب اسکریپت روی ساب دامین(سرور مجازی) باید روی سرور برنامه sql با php حتمن نصب بشه؟ برنامه هایی مثله xamp یا easyphp...

ممنون میشم راهنماییم کنین

:x:
از اسکریپت rapid leech میتونید استفاده کنید برای دانلود از لینک مستقیم و آپلود + اکسترکت و فشرده سازی کاربرد داره...

برای نصب اسکریپت اگه اسکریپتتون php باشه و نیاز به mysql داشته باشه حتما باید رو سرور نصب باشه دیگه...

k1ng

تازه وارد
از اسکریپت rapid leech میتونید استفاده کنید برای دانلود از لینک مستقیم و آپلود + اکسترکت و فشرده سازی کاربرد داره...برای نصب اسکریپت اگه اسکریپتتون php باشه و نیاز به mysql داشته باشه حتما باید رو سرور نصب باشه دیگه...
ممنونم

آره با رپیدلیچ قبلن روی سرور دانلود کار کردم ولی مشکلی که داشت یوزر پسوردش فعال نمی شد و...

الان بخوام رپید نصب کنم باید روی سرور چه نرم افزار کمکی برای php نصب کنم؟ (میشه لینکش رو بگذارید)

این آپلود سنتر سایت پرشین اسکریپت کلیجا هست؟ نمیشه این رو روی سرور مجازی نصب کرد؟

بالا