نصب اسکریپت اسلایدر

amin704

کاربر عضو
سلام

من میخوام اسکریپت اسلایدر نصب کنم.... روش نصبش چطوریه؟ در ضمن دارم رو لوکال تست میکنم و میخوام اسکریپت رو بزارم تو صفحه اصلی.......

اسکریپتی که میخوام نصب کنم یکی از این سه تا اسلایدر هست در اصل میخوام امتحان کنم هر کدومو که به قالبم میومد بزارم تو سایت

responsive slider - p-m-p-jquery-box-slider -

HamedR

کاربر عضو
فکر کنم یه فایل به اسم test یا example باید توی پوشه باشه . که شامل چند نمونه از اسلایدر هست .

از روی اون میتونین نحوه استفاده ـش رو یاد بگیرین.

چیزی دیگه ای که هست اینه که این اسلایدر html هست . و اگه بخواین روی مدیریت محتوا استفاده کنین ،یا باید تبدیلش کنین یا باید تصاویر رو به صورت دستی داخل اسلایدر قرار بدین.

موفق باشید....

amin704

کاربر عضو
ممنون.........شما افزونه یا هر نوع اسلایدر دیگه ای میشناسین که از نظر قشنگی مثله اینا باشه؟؟

HamedR

کاربر عضو
اسلایدرهای :

Slider PRO -WordPress

LayerSlider - 3D Responsive WordPress Slider Plugin

RoyalSlider

پلاگین های معروفی هستن .

amin704

کاربر عضو
اسلایدرهای :Slider PRO -WordPress

LayerSlider - 3D Responsive WordPress Slider Plugin

RoyalSlider

پلاگین های معروفی هستن .
سلام

این افزونه هایی که شما معرفی کردی همش پولی هست......... من افزونه رایگان میخوام

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
از این استفاده کنید

اموزش

amin704

کاربر عضو
از این استفاده کنید

اموزش

ممنون ولی این اسلایدر از نظر ظاهری خیلی بد شکله

amin704

کاربر عضو
تست کردید ! ؟افکت های زیادی داره

محبوبیتشم که ...

Average Rating

4.9 out of 5 stars
بله تست کردم ولی این شکلیه و در ضمن متن هایی که گذاشتمم نمایش نمیده

45591204477015805888.jpg

amin704

کاربر عضو
من چطوری میتونم اسکریپت pmp jquery box slider که از همین سایت دانلود کردم رو نصب کنم؟

mahdiali35

کاربر عضو
لینک اسکریپت کدومه ؟ من که چیزی پیدا نکردم داخل سایت ...

شما میخاید تو سیستم خودتون استفاده کنید یا داخل وردپرس استفاده کنید ؟!

amin704

کاربر عضو
لینک اسکریپت کدومه ؟ من که چیزی پیدا نکردم داخل سایت ...شما میخاید تو سیستم خودتون استفاده کنید یا داخل وردپرس استفاده کنید ؟!
لینکشو ندارم.......... من میخوام روی سایتم استفاده کنم نمیدونم همون ورد پرس میشه؟ cms من البته ورد پرس هست

HamedR

کاربر عضو
لینکشو ندارم.......... من میخوام روی سایتم استفاده کنم نمیدونم همون ورد پرس میشه؟ cms من البته ورد پرس هست
برادر! من همون اول به شما گفتم . این اسلایدری که شما معرفی کردین HTML و jQuery هست . و نمیتونین به عنوان یه افزونه ازش استفاده کنین.

فقط میتونین به صورت دستی اسلایدر و تصاویر موردنظرتون رو به قالب اضافه کنین.

البته اگه برنامه نویسی بلد باشین میتونین این افزونه رو به پلاگین تبدیل کنین . یا حداقل کاری کنین که تصاویر به صورت اتوماتیک به اسلایدر اضافه بشه.

amin704

کاربر عضو
برادر! من همون اول به شما گفتم . این اسلایدری که شما معرفی کردین HTML و jQuery هست . و نمیتونین به عنوان یه افزونه ازش استفاده کنین.فقط میتونین به صورت دستی اسلایدر و تصاویر موردنظرتون رو به قالب اضافه کنین.

البته اگه برنامه نویسی بلد باشین میتونین این افزونه رو به پلاگین تبدیل کنین . یا حداقل کاری کنین که تصاویر به صورت اتوماتیک به اسلایدر اضافه بشه.
خوب من فکر کردم میشه بانصب کردنش، درستش کرد و دیگه نیازی به دستی وارد کردن نباشه

در کل من از چه اسلایدری استفاده کنم؟؟ تا الان از کلیشون استفاده کردم هیچ کدوم خوب نبوده......... این همه سایت از چه اسلایدریاستفاده میکنند؟

باید بخرم اسلایدر هارو؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

HamedR

کاربر عضو
اپ........................................
برادر الان دقیقا برای چی آپ ؟؟؟

کافیه فقط یه جستجو بکنید...

اینم یه نمونه پلاگین اسلایدری که توی انجمن هست :

بقیش رو در صفحه اصلی پرشین اسکریپت یا با جستجو در انجمن میتونین پیدا کنین.

amin704

کاربر عضو
برادر الان دقیقا برای چی آپ ؟؟؟کافیه فقط یه جستجو بکنید...

اینم یه نمونه پلاگین اسلایدری که توی انجمن هست :

بقیش رو در صفحه اصلی پرشین اسکریپت یا با جستجو در انجمن میتونین پیدا کنین.
اپ کردم که ببینم کسی اسلایدر میشناسه یا نه..........صد در صد جست و جو کردم که اومدم اینجا پست دادم..... جز اون اسلایدری که معرفی کردیبه کار من نمباد .............چیز دیگه هم هست؟؟

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
اپ کردم که ببینم کسی اسلایدر میشناسه یا نه..........صد در صد جست و جو کردم که اومدم اینجا پست دادم..... جز اون اسلایدری که معرفی کردیبه کار من نمباد .............چیز دیگه هم هست؟؟
می شه توضیح بدید چه اسلایدری به کارتون می اد ؟ چه ویژه گی هایی می خواین داشته باشه ؟

توجه داشته باشین این نسخه همه رایگان هستن و برای عموم هست اگه خیلی خواص می خواین باید بدین براتون بنویسن

( به نظر چیزی که حامد معرفی کرده کارامد و گرافیکیه هست )

بالا