نصب اسکریپت تم فارست

• نویسنده موضوع 2roos
  • تاریخ شروع

2roos

تازه وارد
سلام! 

من با نصب اسکریپت تم فارست بهینه شده مشکل دارم 

چون باید دستی نصبش کرد فایل confgh :

to zipmarket/config/config.php

تو این آدرسش هست 

و اینم محتویاتشه

<?php // Turn off all error reportingerror_reporting(0);$configArr = array('zipmarket_core' => 'C:\WampDeveloper\Websites\am.ir\webroot/zipmarket/core/', 'root_path' => 'C:\WampDeveloper\Websites\am.ir\webroot/', 'domain' => 'am.ir','mysql_host' => 'localhost', 'mysql_user' => 'root', 'mysql_pass' => '', 'mysql_db' => 'am.ir', 'recaptcha_public_key' => '6LcwP-4SAAAAAJSqP4da2jtpJEX95rD0g5NxaQE-', 'recaptcha_private_key' => '6LcwP-4SAAAAAM0sj9_blVQS_WsiZ5y5chJVWoaN', ); ?>'zipmarket_core' => 'C:\WampDeveloper\Websites\am.ir\webroot/zipmarket/core/', 
'root_path' => 'C:\WampDeveloper\Websites\am.ir\webroot/', 

ها رو چی باید بزارم ؟ 

هر چی خودم امتحان کردم نصب نشد ... 

در ضمن یه فایل configh دیگر هم موجوده البته آدرسی که تو آموزش هس همین فایله ... 

2roos

تازه وارد
دسترسی های کدوم قسمت ها رو ؟ اونایی که به ذهنم رسید رو درست کردم نشد ... 

rajasoftiran

تازه وارد
منم همین مشکل رو دارم کدوم قسمت رو باید تغییر بدم ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

lahijsabz

کاربر عضو
سلام! 

من با نصب اسکریپت تم فارست بهینه شده مشکل دارم 

چون باید دستی نصبش کرد فایل confgh :

to zipmarket/config/config.php

تو این آدرسش هست 

و اینم محتویاتشه

<?php // Turn off all error reportingerror_reporting(0);$configArr = array('zipmarket_core' => 'C:\WampDeveloper\Websites\am.ir\webroot/zipmarket/core/', 'root_path' => 'C:\WampDeveloper\Websites\am.ir\webroot/', 'domain' => 'am.ir','mysql_host' => 'localhost', 'mysql_user' => 'root', 'mysql_pass' => '', 'mysql_db' => 'am.ir', 'recaptcha_public_key' => '6LcwP-4SAAAAAJSqP4da2jtpJEX95rD0g5NxaQE-', 'recaptcha_private_key' => '6LcwP-4SAAAAAM0sj9_blVQS_WsiZ5y5chJVWoaN', ); ?>'zipmarket_core' => 'C:\WampDeveloper\Websites\am.ir\webroot/zipmarket/core/', 

'root_path' => 'C:\WampDeveloper\Websites\am.ir\webroot/', 

ها رو چی باید بزارم ؟ 

هر چی خودم امتحان کردم نصب نشد ... 

در ضمن یه فایل configh دیگر هم موجوده البته آدرسی که تو آموزش هس همین فایله ... 
دوست عزیز این تنظیمات کلا اشتباهه

zipmarket_core و root_path رو اشتباه تنظیم کردی

rajasoftiran

تازه وارد
خوب مشکل رو حل کردن ولی یادم رفت اعلام کنم .

دوست عزیز این کد هایی که شما ایراد گرفتین کد های اصلی فایل کانفیگ هست . توی نرم افزار wamp توی لوکال تست کردند .

خوب حالا در جواب دوستان دیگه اصلا نیازی به تغییر پرمیشن ها نیست . اون برای نسخه قبلی که اینستالر داشت نیاز بود .

برای این نسخه نیازی به تغییر نیست . فقط توی فایل کانفیگ zipmarket_core و  root_path رو باید اصلاح کنید .

نمونه :

'zipmarket_core' => '/home/azadnet/public_html/zipmarket/core/',
    'root_path' => '/home/azadnet/public_html/',

به جای azadnet همون یوزر شما در سی پنل را وارد نمایید .

کد error_reporting(0); رو هم از کانفیگ حذف کنید بهتره .

در

موفق باشید .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehdih69

تازه وارد
سلام به همه دوستان 

من این تم فارست رو نصب کردم و داشت به خوبی کار میکرد

اما چند روزه که عضویت در سایت به مشکل خورده و وقتی بر روی لینکی که به ایمیل ارسال میشه کلیک میشه تا رمز عبور داده بشه خطا میده که کلید اشتباه است

لطفا اگر کسی میدونه مشکل چیه بهم اطلاع بده

حتی من بک آپ چند روز قبل از بوجود امدن مشکل را هم ریستور کردم ولی مشکل برطرف نشد

ادرس سایت dgfiles.ir هست

ممنون میشم کسی کمکم کنه

بالا