نصب اسکریپت چت روم فارسی ET Chat نسخه

mahdiali35

کاربر عضو
اگر بخوام یوزر و پسورد ادمین رو عوض کنم چیکار کنم؟
باید در بانک اطلاعاتی خودتون یوزر ادمین رو پیدا کنید و اون رو ویرایش کنید....از php myadmin باید اینکار رو انجام بدید...

designchat

تازه وارد
سلام

انجمن بسیار خوبیه واقعاُ ممنون

اگه می تونید سیستم پروفایل داخل چت روم و هم بزاریم خیلی دنبال این سیستم هستم .

فقط کاربر مجازی رو نمی خوام . از سیستم های پروفایلی که کاربران چت از داخل چت روم خود را ویرایش می کنند .

اگه این سیستم گذاشتین واقعاَ ممنون میشم در ضمن اموزششم بزارید .خیلی ممنون

Ehs@n

کاربر عضو
اینم پروفایل چت روم

17.png

طراحان از این اسکریپت برای پروفایل چت استفاده می کنند شما این اسکریپت دانلود کنید و بعد در هاست یه پوشه به نام profile درست کنید و بعد اسکریپت در ان اپلود کنید و بعد پشت ادرس سایت خود /profile/install ای را وارد کنید وبعد اطلا عات دتابیس بد هید و نصب می شود پس از نصب هم برای دسترسی به پروفایل پشت ادرس سایت خود /profile بزنید تا پروفایل بیاد و دوستان می توانند در ان جا با نامی که ئر چا روم می ایند عضو شوند. وبرای بهتر شدن ان قالب های ان اسکریپت دانلود کنید همچنین می توانید پلاگین های جالب ان را دانلود کنید

منبع: سایت رسمی ات چت در ایران

buus

Banned
سلام تو اين سايت تقاضا بدهيد به رايگان برايتان به همراه هاست رايگان نصب ميكنند uil.ir , انجمن پشتيباني uil.ir/news

designchat

تازه وارد
سلام

خیلی ممنون ولی این فایلو خودم دارم منظورم من از پروفایل داخل خود چت رومه مثل چت روم جن چت با ادرس

اگه می تونید این پروفایلو بزارید /.

samii

تازه وارد
سلام به همهی دوستان هر کی در نصب چت روم مشکل داره آی دی منو اد کنه هاست رو آماده کنه من براش نصب کنم. :)

S_oul_r_oul@yahoo.com

Ehs@n

کاربر عضو
سلامخیلی ممنون ولی این فایلو خودم دارم منظورم من از پروفایل داخل خود چت رومه مثل چت روم جن چت با ادرس

اگه می تونید این پروفایلو بزارید /.
شما اسکریپتی رو که پرشین اسکریپت گذاشته رو امتحان کردی!؟ یادم میاد که این خودش پروفایل داشت!

شما می تونی اینو نصب کنی بعدش صفحه پروفایلش رو به سلیقه خودت کد نویسی کنی!

(هر چند اسکریپتی که پرشین اسکریپت گذاشته یه کوچولو مشکل داره که شاید هم به نظر من مشکل اند)

designchat

تازه وارد
سلام

لطفاَ لینکی که پرشین اسکریپت گذاشته در مورد پروفایل رو واسه دانلود بزارید

ممنون

Ehs@n

کاربر عضو
سلاملطفاَ لینکی که پرشین اسکریپت گذاشته در مورد پروفایل رو واسه دانلود بزارید

ممنون
دانلود پروفایل نه!

دانلود اسکریپت

designchat

تازه وارد
سلام

ممنون از لینکتون ولی من اسکریپتو رو نصب کردم فقط به پروفایل دانخل چت روم نیاز دارم اگه می شه یه کمکی بکنید خیلی احتیاجش دارم

Ehs@n

کاربر عضو
سلام ممنون از لینکتون ولی من اسکریپتو رو نصب کردم فقط به پروفایل دانخل چت روم نیاز دارم اگه می شه یه کمکی بکنید خیلی احتیاجش دارم
شما این اسکریپت رو که دادم رو رو یه ساب دیگه یا یه هاست دیگه نصب کن!

فکر کنم این اسکریپت خودش پروفایل داشته باشه!

اگه داشته باشه ما این قسمت رو پیدا می کنیم و به اسکریپت شما اضافه می کنیم!(اگه بتونیم)

شما اصلا آدرس سایتت رو بده ببینیم چه کردی اونجا!؟ بلکه اسکریپت خودت پلاگین رو داره!

designchat

تازه وارد
سلام

آدرس سایت چت روم من chatpatogh.ir

ولی اسکریپت شما فایلی به نام پروفایل نداره . اگه میتونید این فایل تنها پروفایلو بسازید .

ممنون

Ehs@n

کاربر عضو
سلامآدرس سایت چت روم من chatpatogh.ir

ولی اسکریپت شما فایلی به نام پروفایل نداره . اگه میتونید این فایل تنها پروفایلو بسازید .

ممنون
طبق اطلاعاتی که به دست آوردم !

ET-chat خودش پروفایل نداره(منم هم اشتباه میکردم که می گفتم ماله پرشین اسکریپت داره - با یه چت اسکریپت دیگه اشتباه گرفته بودم)

پروفایل در اصل یه قسمت جداگانه است که بعدا با ET ست می شه!

فعلا هم تنها آموزش ست کردن با MYBB رو پیدا کردم!

اگه لازم باشه بگو بذارم

فکر کنم این اسکریپتی که گذاشته بودم واسه پروفایل بشه با تغییر ظاهر و ست کردنش با ET-chat پروفایل رو به چت اضافه کرد ولی مشکل اینجاست ست کردنش رو بلد نیستم !

Ehs@n

کاربر عضو
اگه به قسمت چت روم وفا چت هم دقت کنی آدرسش اینجوری ه

vafachat.ir/profile/?user=Mehrab

designchat

تازه وارد
سلام

ممنون از توضیحاتتون . اگه تونستی فایل های همون پروفایلی رو که گفتی بزار . دقیقا مثل وفا چت

Ehs@n

کاربر عضو
اینم همون شیراتیکس ه که تو پست های قبلی گذاشتم!

اما این بار سایت مرجع فارسی ش رو هم معرفی می کنم!

designchat

تازه وارد
سلام

بازم ممنون از پروفیلی که گذاشتین اما متاسفانه این پروفایلو هم دارم . اگه می تونین پروفایل داخل چت روم و بزارید اگه نه هم نمی خواد

خودتونو اذیت کنید . تاحالا شم خیلی زحمت کشیدین . خیلی سایتتون خوبه واقعاَ ممنون

AMIR20002

تازه وارد
داداش میتونی یه چت روم برام تو این آدرس نصب کنی آخه من از این مراحل هیچی سر در نمیارم :53: :53:

AMIR20002

تازه وارد
این آأرس این

بالا