نصب اسکریپت Persian VIP Download و دانلود از سرور دیگر

98vip

تازه وارد
سلام من میخواتم بگم که خیلی اسکریپت عالیه هست ولی یه چیزی که فکر کنم خیلی ها ازش انتظار دارن اینه که بتونن روی هاست خودشون اینو بزارن ولی از سرور دانلودشون بتونن با وی آی پی دانلود کنن مثلا من اسکریپت رو در هاست ایران نصب میکنم ولی فایلام در سرور آلمان هست چطوری دسترسی یا (permission) در سرور تعریف کنم که برا فایلا اونجا نام کاربری و رمز عبور بخواد از پیشکسوتان (اگه درست نوشته باشم ) کمک میخوام در این مورد خیلی مرسی

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در حالت عادی نمیشه دوست عزیز. چون این سیستم بر اساس htaccess همون سرور کار میکنه...

این اسکریپت برای سایت های دانلود فیلم و... مناسب نیست... چون فقط یک کانکشن دانلود به هر کاربر میده و برای دانلود های حجیم مشکل کندی سرعت دارید...

تنها به درد مواردی مثل اپدیت انتی ویروس ها ، و فایل های کم حجم میخوره

98vip

تازه وارد
خیلی ممنون داداش ولی میشه لطف کنید و بگید برای سرور های فیلم چه اسکریپت یا نرم افزاری استفاده کنم چون وین سرور 2008 دارم

میخوام اکانت وی آی پی بفرشم ! ولی میخوام کانکشن تا 16 تا ساپورت بشه یا حد اقل 8 تا رو ساپورت کنه چون پورت 1 اختصاصی داریم ! فعلا هم رایگانه چون نمیتونیم وی آی پی بزاریم :stop: بازم مرسی از جوابت !

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دو سیستم هست یکی و یکی vipersian.ir که تجاری ارائه میشن و میتونید خریداری کنید

twitfa

کاربر عضو
من دنبال یه سیستمی می گردم که تغریبا همین کار سیستم هایvip رو انجام میده اما با یه فرق :

من می خوام لینک هام تو وردپرس vip بشند بعد اتوماتیک ریدایرکت بشن رو اون لینک دانلود که قرار دادم

مثلا ادرس یه سرورم رو توش ادد کنم به وردپرس تعریف بشه که هرجا این لینک رو دیدی vip کن بعد که یوزر و پسورد وارد کرد بتونه عبور کنه

amiralihassani

تازه وارد
با سلام من وی پی اس دارم و هاست دانلودم همون وی پی اس هستش میخواستم ببینم چطور میشه روی وی پی اس اکانت vip ساخت در ضمن سیستم عاملش هم ویندوز سرور 2008 هستش

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
کافیه جستجو کنید. توضیح داده شده قبلا

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت

بالا