نصب اسکریپت WOWBook

shayan.yas

تازه وارد
درود

چه جوری می شه این رو نصب کرد ؟؟؟

لینک اسکریپت در پرشین اسکریپت :

من چیزی توش پیدا نکردم

اگه اسکریپتی هم مثل این هست لطفا معرفی بکنید

ممنون

ashkankashef

تازه وارد
من ریختم تو هاست رایگان خودم ولی که این اییستال نداره یا نمیدونم چطور باید صفحه هارو تغییر داد

ALi.Reza

کاربر عضو
تو پوشه documentation روش نصب که نه، روش استفاده رو توضیح داده

در ضمن درون پوشه های preview و examples به اصطلاح نمونه آماده هست و میتونید ویرایش کنید

ashkankashef

تازه وارد
تو پوشه documentation روش نصب که نه، روش استفاده رو توضیح دادهدر ضمن درون پوشه های preview و examples به اصطلاح نمونه آماده هست و میتونید ویرایش کنید
سلام اقای علیرضا میشه بگید این نوشته های تو preview رو چه جوری میشه تغییر داد ممنون

ALi.Reza

کاربر عضو
سلام اقای علیرضا میشه بگید این نوشته های تو preview رو چه جوری میشه تغییر داد ممنون
داخل پوشه preview فایل index.html رو با یه ویرایشگر باز کن و بعد هم ویرایشش کن

عکس ها هم که پوشه images هستند

;)

ALi.Reza

کاربر عضو
یه اسکریپت مثل این نمی شناسید ؟؟؟/
بهترینش همینه خیلی باحاله چرا دنبال نمونه های دیگه هستی

آب در کوزه و ما....!

به نظرم تو همین پرشین اسکریپت بچرخ چیزای خوبی پیدا میشه..

shayan.yas

تازه وارد
داداش اخه می خوای کنتل پنل داشته باشه راحت باهاش کار کرد :-*

بعد داداش تو اسکریپت طراحی می کنی ؟؟؟

ALi.Reza

کاربر عضو
داداش اخه می خوای کنتل پنل داشته باشه راحت باهاش کار کرد :-* بعد داداش تو اسکریپت طراحی می کنی ؟؟؟
کنترل پنل دار ندیدم و فک نکنم واسه این اسکریپت ساده پنل هم بزارن

من نه اسکریپت طراحی نمی کنم، یعنی طراحی اسکریپت اونم به معنای واقعی کار هر کسی نیست!

مثلا من الان مشغول خیلی کارها هستم ولی همش در حد ویرایش حرفه ایی! هست تا برنامه نویسی

پنل واسه این اسکریپت خیلی خیلی راحت میشه نوشت حتی مثلا بصورت ajax

کافیه تو پنل، واسه متن ها چندتا فیلد درنظر گرفته بشه که متن ها رو به دیتابیس ارسال ، فراخونی و بروزرسانی کنه و

تصاویر رو هم در پوشه مورد نظر آپلود و یا حذف کنه و هر مورد دیگه ایی که نیاز این اسکریپت باشه

همین جا به دوستان برنامه نویس پیشنهاد بده یه پنل ساده رو به این اسکریپت متصل کنن

هزینه چندانی هم نداره مگر اینکه مخلفات هم بخوای!

:)

بالا