A aliagha تازه وارد 5/8/08 44 0 6 8/9/08 #2 سلام اقا من این سیستم دوستیابی دلفین رو روی لوکال نصب کردم مرحله اخر میگه باید پرومیژن رو عوض کنی من نمی دونم یعنی چی؟؟؟ این انگلیسیش اینجوریه premissions
سلام اقا من این سیستم دوستیابی دلفین رو روی لوکال نصب کردم مرحله اخر میگه باید پرومیژن رو عوض کنی من نمی دونم یعنی چی؟؟؟ این انگلیسیش اینجوریه premissions
arash کاربر عضو 15/6/08 579 0 16 8/9/08 #3 منم چند ماه پيش اين مشکل رو داشتم 8O نتونستم حلش کنم ( قبل از اينکه تو سايت بياد ) از تو ويندوز دسترسي فقط خواندني و .. رو درست مي کردم و چندتاش حل مي شد ولي باز هم ..... رو هاست رايگان نصبش کني راحت تري
منم چند ماه پيش اين مشکل رو داشتم 8O نتونستم حلش کنم ( قبل از اينکه تو سايت بياد ) از تو ويندوز دسترسي فقط خواندني و .. رو درست مي کردم و چندتاش حل مي شد ولي باز هم ..... رو هاست رايگان نصبش کني راحت تري
arash کاربر عضو 15/6/08 579 0 16 13/9/08 #5 یعنی هیچ راهی نداره؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... رو هاست هاي رايگان بايد تستش بکني (من اين طور فکر مي کنم يا شايدم با عوض کردن برنامه لوکالت حل بشود :roll: )
یعنی هیچ راهی نداره؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... رو هاست هاي رايگان بايد تستش بکني (من اين طور فکر مي کنم يا شايدم با عوض کردن برنامه لوکالت حل بشود :roll: )