نصب دوقالب در وردپرس

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
باسلام

من میخوام دوتا قالب در وردپرس داشته باشم که یکی از انها خبری باشدوکاربران خبر ارسال نمایند

آیا میشود در csm وردپرس که در یک فضا نصب شده است دوتا قالب نصب کرد بنحوی که بشه از هردو آنها استفاده کرد اگر میشود راهنمایی نمایید.

اگر نمیشود با اسکریپت چطور میشه اینکار را انجام داد؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
یعنی طوری که کاربران هر کدوم رو خواستن انتخاب کنن؟

اگه اره

این بدردت میخوره

jing

کاربر عضو
این پلاگین هم خیلی جالب بود ولی منظور من چیز دیگه ای هست ببین:

با این افزونه مطالب سایت یکی است فقط تم ها عوض میشه

من میخوام در اصل دوتا قالب جدا که قالب اصلی مثلا با دامین www.123.com باشه وتواین سایت یک لینک برای خبر داشته باشم که وقتی کاربر روی اون کلیک کرد بره یه تم دیگه باز بشه با ادرس www.123.com/newsبا امکاناتی مثل یک سایت جدید مطالبش هم ربطی به قالب اصلی نداره فقط اشتراک این دودر دامین هست و فضا حالا دیتابیسش هم جدا باشه یا نباشه فرقی نمیکنه

یه چیزی شبیه سایت شما و انجمن فرض بر اینکه مطالب سایت شما با انجمن متفاوت باشه... ولی دامین و فضا یکی هست

خدا کنه مطلب را رسونده باشم

djary

کاربر عضو
خوب یه وردپرس دیگه نصب کن تو یه فلدر بعد سابدامینش کن یا مثل همون آدرسی که دادی می*شه

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اینجا رو ببین

کلیک کنید

djary

کاربر عضو
یعنی طوری که کاربران هر کدوم رو خواستن انتخاب کنن؟اگه اره

این بدردت میخوره

اینفزون متأسفانه من خودم امتحان کردم وقتی* که قالب رو تغییر دادم که از ابزرک پشتیبانی نمیکرد و بعد در قسمت ادمین دچار مشکل شدم

(یعنی هرکی* عوض کنه قالب برای دیگران هم عوض می*شه ؟! اینطوری ممکن هر ثانیه قالب تغییر کنه !)

jing

کاربر عضو
آره... اگربرای همه کاربران تغییر میکنه خوب عیب برزگی هستش

jing

کاربر عضو
اینجا رو ببین

کلیک کنید
این مطلب را مطالعه کردم تراز کار من نیست منظور من چیز دیگه ای هست البته اگر بشه cms جدایی نصب کرد یا اسکریپتی باشه مشکل حله ؟؟

jing

کاربر عضو
cms جدیدراحقیقتش نمیدونم چطوری نصب کنم که به cms فعلی که نصب هست لطمه ای وارد نشه اگر میدونید مشکلی برای فعلی پیش نمیاد راهنمای کنین؟

درمورداسکریپت هم اگر هست که معرفی کنین

ممنون

بالا