نصب قالب مجله خبری و تکنولوژی SJ Wall Blog بر روی جوملای فعلی

niitnews

تازه وارد
سلام, لطفا راهنمایی کنید که چطور می تونم قالب[h=2] را بر روی جوملای فعلی خودم نصب کنم؟ با تشکر[/h]

mahdiali35

کاربر عضو
سلام, لطفا راهنمایی کنید که چطور می تونم قالب را بر روی جوملای فعلی خودم نصب کنم؟ با تشکر
خب این بسته ی نصبی هست تو این جور بسته ها خود قالب به صورت جداگانه وجود داره که شما میتونی اونو نصب کنی اگه جداگانه قرار نداشت بسته ی quickstart داره که شما باید داخل پوشه ی templates اون بشید و قالب مورد نظر رو روی سایت خودتون نصب کنید... !!

اما اگر میخاید دقیقا سشایتتون مثل دموی مورد نظر بشه باید ماژول ها و پلاگین ها و کلا افزونه ها رو هم طبق بسته ی quicjstart نصب و فعال کنید...!!!

سوالی داشتید همین جا بپرسید... :67:

شاد باشید...

niitnews

تازه وارد
تشکر از پاسخ سریع شما، پوشه quickstart و پوشه قالب مورد نظر وجود داره فقط چگونه باید قالب را نصب کنم. یعنی باید پوشه قالب sj_wallblog را بطور کامل روی سرور آپلود کنم؟ بعد از طریق مدیریت قالب جوملا، آن را پیشفرض قرار بدم؟

niitnews

تازه وارد
تشکر از راهنمایی شما قالب با موفقیت نصب شد. ممکنه موقعیت های این قالب را هم مشخص کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

smpro

تازه وارد
سلام من این قالب رو روی ومپ نصب کردم اما متاسفانه بعد نصب چیزی بجز یه صفحه سفید نمیاد

یعنی وقتی سایت رو میبینی هیچی وجود نداره

اما بخش مدیریتش خوب کار میکنه

اگه میشه راهنمای کنید

ممنون و سپاسگذارم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

لطفا به تاریخ تاپیک نگاه کنید این تاپیک مال 2 سال پیشه چه انتظاری داشتید بهتره به سراغ ورژن جدیدترش برید

موفق باشید

smpro

تازه وارد
یعنی چون قدیمیه و واسه 2سال پیشه

کسی نیست بدونه

چون قدیمی؟؟؟

اگر کسی این قالب رو نصب کرده و به این مشکل برخورده و حلش کرده و این راه حل چون قدیمی بوده و از ذهنش پاک نکرد تقاضا دارم

به منم بگه

سپاس

بالا