نصب لایف تایپ life type 1.2.11 ؟؟؟چطوره؟

anet311

کاربر عضو
سلام دوستان

majidonline_rose.gif

من تصمیم دارم یک سیستم وبلاگ دهی راه بندازم

majidonline_thanks.gif

ورژن جدید لایف تایپ اینه:

life type 1.2.11

خوب! این رو نصب کردم همه پلاگین ها رو نصب کردم...

و مشکلاتم :

ویلدکارد هنوز روی هاستم نصب نیست(پس فعلا ساب دامین نمیشه ساخت، این مساله ای نیست چون بعدا میگم تا هاست چی فعال کنه)

اما یه مشکل یک فایل

local Fa

داره که زبان فارسی است

هرچه قدر هم در لوکال اد میکنم ،اد میشه اما فارسی نمیشه

از کجا باید فارسی رو اضافه کنم؟

الان صفحه اول اینه

این منو هارو، این همه چیز میز رو چی کار کنم؟

خسته شدم خیلی پیچیدست
majidonline_cry.gif

منابع انگلیسی هم توی سایتش هست اما یه کم قدیمیه برای 2005 و 2008 هست و ورژنهای قبلیه

*تم ها رو هم نمیدونم چطور اضافه کنم یک سری فایل تمپلیت داره...!اد نمیشه پرمیس میگه

ادیتور تمپلیت هم پرمیس میگه
majidonline_cry.gif

وای...
majidonline_cry.gif

mahdiali35

کاربر عضو
درود.......

دوست من زبان فارسی رو از کجا دانلود کردی...من پیدا نکردم!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

برای تغییر زبان به قسمت Administration بروید و گزینه ی General و در صفحه ی جدید در قسمت default_locale زبان مورد نظر رو انتخاب کنید.......

برای تغیرات قالب هم قالب مورد نظر رو در پوشه ی templates آپلود کنید و در گزینه ی Administration و بعد Templates تم مورد نظر رو انتخاب کنید........

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

anet311

کاربر عضو
سلام دوست عزیز

*

دقیقا نمیدونم از کجا دانلود کردم

چون من مدام داخل سایتهای خارجی چرخ میزنم و هر چی اسکریپت قدرتمند میبینم دانلود میکنم

*

جز لایف تایپ ،اسکریپت های دیگه ای هم هست که ایرانیا حتی اسمشون رو هم نشنیدن، اما خیلی خیلی قویتر از اسکریپتهای موجودن

*

ایرانیا بد جور گیر دادن به ورد پرس

بابا ول کنید اینرو.

*برای پروژه های بزرگ ورد پرس اصلا خوب نیست، این رو همه خارجی ها هم میگن.

------

اگه خواستین ایمیلتون رو محبت کنید بذارین تا براتون ارسال کنم

ممنون از راهنمایی تون

زبان فارسی رو اد کردم اما تغییراتی در صفحه اول سایت مشاهده نشد

(در قسمت default_locale زبان مورد نظر رو انتخاب کردم)

*

برای تغیرات قالب هم قالب مورد نظر رو در پوشه ی templates آپلود نمیشه

چطور باید اپلود کنم؟ اخه تم هایی که دارم همه کلی فولدر هستن

و داخل هر تم و فولدر چندتا فایل دیگه هست

*

مثلا تم spring یک فولدر هست که کلی توش فولدر دیگه ای وجود داره.

album.template

error..template

archive.template

links.template

و خیلی فایل دیگه

چطوری باید و کدوم رو باید اپلود کنم؟

*

ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
دردود......

دوست من الان صفحه ی اصلی سایت شما وبلاگ شخص شماست برای این که صفحه ی وبلاگ اصلی رو مشاهدی کنید باید summary.php رو به آدرس سایت خود اضافه کنید.....بعد از این که با یوزر و روز عبور مدیر وارد مدیریت شدید برای این که تغییرات رو در وبلاگ خودتون بدید باید گزینه های Manage , Resource Centre , Control Centre رو تغییر بدید اما اگه میخواید تغییرات در سیستم اصلی وبلاگ شما بیفته و در کل سیستم اعمال بشه باید وارد قسمت Administration بشید.....

مثلا اگه میخواید زبان وبلاگ خودتون یعنی moje.ir رو تغییر بدید وارد قسمت Control Centre و گزینه ی Blog Settings بعد در قسمت Language زبان مورد نظر رو انتخاب کنید اما اگه میخواید زبان کل سیستم وبلاگ رو تغییر بدید همون کار رو انجام بدید که تو پست های بالا گفتم.....

در مورد قالب ها هم شما باید پوشه ی مورد نظر رو در پوشه ی templates آپلود کنید....مثلا شما قالب life رو به صورت فشرده دانلود می کنید اگه شما فایل فشرده رو باز کنید پوشه ای به نام life رو مشاهده می کنید....شما باید فایل فشرده رو در پوشه ی templates آپلود کنید و اون رو استرکت کنید و در مدیریت سیستم قالب رو به صورت پیش فرض قرار بدید....

نکته ی مهم : هر چند لحظه یک بار cookies و cache مرورگر رو حتما پاک کنید تا تغییرات رو ببینید...

موفق و پیروز باشید....

بالا