نصب وردپرس روی سرور مجازی

soosmar

کاربر عضو
سلام

وقتتون به خیر

یک سوال خیلی مهم داشتم...

من یک تم اورجینال از تم فارست خریدم، فارسی سازی هم انجام شده و حالا قصد دارم VPS اجاره کنم...

ولی از اونجایی ک دانشی توی این زمینه ندارم، از شما عزیزان ک تجربه چنین کاری رو دارید استفاده کنم.

من الان باید چ VPS رو اجاره کنم؟!

Ram و CPU چ قدر مهمه؟!

و البته اینکه.........................

یکی از دوستان پیشنهاد داد برای امنیت بیشتر سایت و اینکه نیاز نباشه بیشتر هزینه کنم، سرور ویندوزی اجاره کنم و روش ومپ یا زمپ نصب کنم؟!

نظر شما چیه؟!

ممنون می شم جامع راهنمایی بفرمایید........

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام

پیش بینی می کنید بازدیدتون چقدر باشه که می خواید سرور مجازی بگیرید؟ چون برای نصب کنترل پنل هایی مثل سی پنل و یا حتی دایرکت ادمین، باید هزینه بپردازید.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

در راستا تایید حرفهای دوستمون اول ملاک شما این نباید باشه که چون قالب اصلی خریدم پس همچی رو سنگین شروع کنم بهتر این هستش با یک هاست اشتراکی {ویندوز یا لینوکس} شروع کنید و حتما از یک شرکت معتبر خریداری کنید که قابلیت ارتقا به هاست بالاتر یا vps رو در صورت افزایش بازدید یا ارائه مطالب حجیم داشته باشید.

این دوستتون هم درست می تونند گفته باشند امنیت مولفه بالایی هست ولی هم سرور ویندوز رو میشه هک کرد و هم لینوکس رو اگر ارائه دهنده ناشی یا نابلدی رو انتخاب کنید.

به یاد داشته باشید اگر در شروع کار هستید هاست سالیانه 1بار در سال پرداخت اولیه دارد که عموما قیمت مناسبی بر حسب شرکت یا خدمات جانبی پرداخت میشه ولی vps  ها بیشتر ماهیانه و با قیمت بالاتر و هزینه کردهایی مثل لایسنس پنل و یا حتی خود ویندوز رو از شما میگیرند . {البته برای لایسنس پنل vps می تونید از لایف تایم که قیمت بالاتر ولی 1باره دارد استفاده کنید فقط مشکلش در این است ممکن است برای 1 ip بیشتر قابل استفاده نباشد یا نیاز به زمان و ارائه درخواست داشته باشید که در مقابل هزینه ماهیانه بسیار بصرفه تر است}. پهنای باند و حجم مورد نیاز رو هم در خریدتون لحاظ کنید

حال تصمیم با شماست

موفق باشید

soosmar

کاربر عضو
خیلی ممنون از راهنمایی هایی ک انجام دادید...

بازدید بالاست، یعنی کارفرما به من گفته ک این کار رو انجام بده...

حالا در وحله اول سوالی ک دارم این هست:

" من ک می خوام یه سایت وردپرسی داشته باشم، کار درستیه ک بیام مثلا ویندوز سرور 2012 نصب کنم و روش ومپ نصب کنم؟ "

ممنون یمش م با دلیل راهنمایی بفرمایید ک آیا این کار درست هست یا خیر؟

با تشکر :69:

Qalekhani

قلعه‌خانی
وقتی وردپرس یه سیستم مبتنی بر لینوکس (زبان php) هست، چرا میخواید روی یه سرور ویندوزی نصب کنید؟

در صورتی که اصرار دارید حتما VPS در نقش هاست شما باشه، بهترین کار از نظر بنده خرید لایسنس cPanel VPS Optimized هست و سپس راه اندازی عادی وردپرس.

البته در این بین باید توجه داشته باشید که تنظیمات وب سرور و حفظ امنیتش بر عهده خودتون هست. معمولا هاستینگ ها با دریافت هزینه، این کارها رو برای VPS های میزبانی سایت انجام میدن.

soosmar

کاربر عضو
ممنون می مشم دوستان دیگه هم نظرشن رو اعلام کنند....

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

با تایید حرفهای دوستمون باختر در مورد لینوکس بودن سایتهای وردپرس کاش حداقل مشخص بود شما چکاری رو {اگر سری نیست} قراره انجام بدید

باید بگم مشکلی در بودن ویندوز یا لینوکس بودن هاست یا VPS نیست و الزاما شاید نیازی هم به نصب ومپ یا مشابه اون نباشه {البته امکان برداشت اشتباه از سوی بنده وجود داره}

تا اونجا که بنده اطلاع دارم چون ویندوز سرور های جدید مثل 2012 قابلیت پشتیبانی کامل از php رو دارند و الان سایتهای زیادی هستند که دارن از این قابلیت استفاده می کنند . باز هم چون احتمال اشتباه از سوی ما وجود داره منتظر پاسخ کامل تری از سوی یکی از  ادمین های پرشین اسکریپت به علت درگیری بیشتر با این مسائل باشید

مستندات زیر رو قبل از هر خریدی بررسی کنید

البته اگر کارتون با ویندوز انجام شد تجربیاتتون رو در بخش آموزش به اشتراک بذارید ممنون میشیم

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
سرور مجازی برای راه اندازی سی پنل حداقل باید رم 2 گیگابایت بگیری .

سیستم عامل Centos بگی نصب کنن و اگر خودشون سی پنل نصب می کنن که چه بهتر... قیمت لایسنس سی پنل برای وی پی اس ماهانه 50 تومنه (یکمی بالا پایینتر)

باقی مشخصات متفاوت هست (منظور CPU و...) بر اساس بازدید شما تعیین میشه

soosmar

کاربر عضو
با تشکر از همه عزیزان....

ممنون از راهنمایی هایی ک انجام دادید.

اگر خاطرتون باشه، تقریبا سال پیش ازتون در این مورد مشورت گرفتم، که دانشگاه ما فراخوان مسابقه طراحی قالب برای سایت دانشگاه رو زده، و با یاری خدا ما موفق شدیم ک رتبه اول بشیم و تا ب امروز معطلی ها و دنگ و فنگ های فنی و اداری رو پشت سر گذاشتیم...

حالا ک به مرحله پیاده سازی رسیدیم، چون من و دوستم ک با هم قالب رو طراحی کردیم تجربه ای در این زمینه نداریم باز هم من با شما مشورت دارم می گیرم!

سرور ما داخلی هست و توی دانشگاه، سیستم مدیریت محتوایی هم ک پیش از این استفاده می کردند " آریانیک " نام داشت و مبتنی بر asp و حالا ما وردپرس و مبتنی بر php هستیم...

مسول سرور دانشگاه (‌به نظرم دانش کافی نداره ) پیشنهاد داده ک ویندوز سرور 2012 روی ی ماشین نصب کنه و اونو در اختیارمون بزاره...

حالا ما می خوایم بهترین ممکن باشیم و هیچکس نتونه از چیزی ک ما تحویل دادیم ایرادی بگیره...

ممنونتون می شم حالا با دوونستن این قضیه ما رو کمک کنید و بهترین راه رو ب ما پیشنهاد بدید.

خیلی خیلی ممنون :69: :67:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

{ انشالا مزاح آزاده } این مسئول سرور دانشگاه رو عوض کنید :57:   یا به ببریدش کافی شاپ و دیگه در موردش اینا رو ننویسید شاید بیاد اینجا بخونه

ببین بهترین کار آزمایش هست شما با همین سرور 2012  شروع کنید انشالا به مشکل نمی خورید .

فقط چون گفتید که سرور داخل دانشگاه هست و احتمالا منابع خوبی باید داشته باشه شما هر چقدر می تونی منابع بگیر هسته cpu و رم و فضا و ورودی پهنا باند اینجوری فشار روی سرور زیاد نخواد شد .

ایرادات پس از شروع کار مشخص میشه نه قبلش پس نترس 2 نفرید یه جمعیت چندین هزار نفری هم اینجا و میلیون در دنیا حاضر به کمک به شما هستند .

پس بسم الله رو بگو بر روی سرور شروع کن مشکلات رو هم حتما روی کاغذی چیزی بنویس که هم فراموشت نشه چون برخی اوقات اتکا به حافظه باعث اشتباهات بعدی میشه.

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

soosmar

کاربر عضو
عالی بود....

ولی، من می ترسم دوباره کاری بشه!!!

یعنی ی دور ویندوز سرور بزنیم و بعدش بیایم دوباره سر لینوکس...

امنیتش الان با کیه؟!

با ماس یا با اونا...؟!

جاویدان

کاربر عضو
عالی بود....

ولی، من می ترسم دوباره کاری بشه!!!

یعنی ی دور ویندوز سرور بزنیم و بعدش بیایم دوباره سر لینوکس...

امنیتش الان با کیه؟!

با ماس یا با اونا...؟!
با سلام

دوست عزیز

مستنداتی که برات آدرس زدم رو دقیق بخون مطمئن باش چون کسانی که این مستدات رو زدن قبلش حتما تست کردن دارند چی قرار می دن و چجوری باید کار کنه اگر دلت به خدا قرص باشه مشکلات خودش حل میشه .

امنیت قالب و تبادل اطلاعات بر مبنای وردپرس و افزونه ها با شماست ولی امنیت سرور و حملات و دیتابیس و تنظیماتش با اونها بلاخره تقسیم کار باید باشه { در این مواقع هندونه زیر بغل مسئول سرور فراموش نشه :56: نمیدونم عکس هندونه چرا همیشه جاش خالیه از مشابه چینیش که ایامش هم گذشت استفاده کردیم }.

ضمنا نصب یه ویندوز یا لینوکس اونقدری زمان نمیبره که فکر می کنی نهایتش برای نصب و تست کارکرد صحیح سایت با هر سیستم عامل 1 روز جمعا 2 روز

موفق باشید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ویندوز سرور برای اسکریپت PHP معمولا کم استفاده میشه... ! مگر اینکه مجبور باشید...

centos نصب کنید

بالا