نصب ووکامرس و وردپرس اصلی سایت باهم در یک وردپرس!

baranbax

تازه وارد
وقت بخیر دوستان عزیزم

ببخشید اگه سوالم بسیار مبتدی هستش.

آدرس سایت ما BaranBax.com هستش که از وردپرس قدرت گرفته ...

میخوایم BaranBax.com/Shop رو با ووکامرس بالا بیاریم ، آیا باید یک وردپرس جدید برایش نصب کنیم ؟ در همین وردپرس سایت نمیتوانیم ووکامرس رو بالا بیاریم ؟ چون انگار یا باید مدیریت سایت باشه و یا مدیریت ووکامرس و نمیشه دوتا رو باهم در یک وردپرس جای داد ...

منتظر راهنمایی اساتید هستم ، پیشاپیش ممنون و عذرمیخواهم.

alifiresoft

کاربر عضو
اگه قالبتون پشتیبانی کنه جفتشون رو هم میتونید در یک پنل داشته باشید . قبلا توضیح داده شده است که چطور قالب رو با ووکامرس هماهنگ کنید

baranbax

تازه وارد
بسیار متشکرم از شما علی عزیز بابت راهنمایی

فکر نمیکنم قالب پشتیبانی کنه چون قدیمی هستش ، در صورت عدم هماهنگی قالب ، آیا میشه در یک هاست ، دو وردپرس ساخت ؟ چون شنیدم شاید اختلال ایجاد کنه

rasouli.me

تازه وارد
پیشنهاد من استفاده از وردپرس شبکه هست چون...

اگرم وردپرس دیگری نصب کنید روی هاست تنها مشکلش فشار به سرور هست که اونم مشکل بزرگی نیست(اختلال ایجاد نمیشه چون باید از یک تابیس دیگه استفاده کنید برای وردپرس دوم)

alen_70

تازه وارد
سلام یه سوال خیلی مبتدی داشتم من می خوام افزونه

ووکامرس رو نصب کنم این ارور رو میده

Warning: POST Content-Length of 8640033 bytes exceeds the limit of 8388608 bytes inUnknown on line 0

ممنون میشم راهنماییم کنید :((

من می خوام اگه بشه فقط

ووکامرس رو نصب کنم بدونه وردپرس ولی تو خود سایت ووکامرس گفته بود باید روی وردپرس نصب بشه

با تشکر

alifiresoft

کاربر عضو
سلام یه سوال خیلی مبتدی داشتم من می خوام افزونه
ووکامرس رو نصب کنم این ارور رو میده

Warning: POST Content-Length of 8640033 bytes exceeds the limit of 8388608 bytes inUnknown on line 0

ممنون میشم راهنماییم کنید :((

من می خوام اگه بشه فقط

ووکامرس رو نصب کنم بدونه وردپرس ولی تو خود سایت ووکامرس گفته بود باید روی وردپرس نصب بشه

با تشکر

نمیشه جدا نصب بشه. باید روی خود وردپرس باشه . مانند یک افزونه برای وردپرس باید نصبش کنید.

alen_70

تازه وارد
ممنون داداش علی ، حالا مشکل این ارور چیه ؟

چطور می تونم ایم مشکل رو حل کنم ؟

alifiresoft

کاربر عضو
شما فایل رو از حالت زیپ خارج کن و بعد روی هاستت توی پوشه w-content > plugins آپلودش کن و بعد نصب کن

rasouli.me

تازه وارد
چون پیام خصوصی زده بودید اینجا میگم

منظور از وردپرس شبکه و....

رو میتونید در کتاب زیر بخونید خیلی کامل هست

بالا