نصفه نیمه شدن تصاویر اپلودی در رسانه وردپرس

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

دوستان میخوام برا نوشته هام تصویر بذارم وقتی تصاویر رو اپلود میکنم تو کتابخانه چند خط در میون تصویر ناقص میشه ومعمولا از سمت چپشون کم میشه ، یعنی دو تا تصویر خوب دوباره یکی ناقص ، جالبه میزنم رو ویرایش کامل نشونش میده ، ولی سمت چپ که مربوط به بند انگشتی هست ناقص نشونش میده ، ویرایش هم که میکنم برا برش دکمه ذخیره فعال نمیشه،

برا اپلود گروهی تک به تک ، از طریق دراگ . ftp به پوشه اپلودها هم هیچ فرقی نمیکنه

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

نه ربطی به رزولیشن و اندازه تصاویر نداره

احتمالا مشکل از دیتابیس باید باشه

فقط قبل از نصب و استفاده ازین افزونه ، بکاپ کامل و مخصوصا دیتابیس فراموش نشه

:-"

A

Atashe.Entezar

Guest
امیر سالار پورحسن گفت:
دیتابیس؟! نمی دونم چطور ربط داره شاید من سوالو درست متوجه نشدم اما اگر به دیتابیس ربط نداشت و همون حالتی بود که من گفتم، میتونید برای درست کردن عکس های قبلی هم از 

میتونید اسلام دوست من این افزونه کمکی نکرد چون از قبل هم داشتم

98cell.ir

کاربر عضو
تصاویر فقط در صورت تغییر آدرس یا اخلال در دیتابیس اینطور میشن

اگر رزولیشن باشه تصویر بزرگ یا کوچیک یا سیاه دیده میشه نه کلا نباشه و زمانی ک ویرایش بزنی باشن!!!

البته این تجربه منه..

:-"

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehrpouya

کاربر عضو
سلام.

این مشکل رو باید با پشتیبانی هاست در میون بذارید. احتمالا مشکل توی دیتابیس و یا پی اچ پی شماست.

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام ، با اون افزونه ریپیر ،تعمیر دیتابیس رو هم زدم فرقی نکرد، به سرور هم تیکت زدم میگه مشکلی از طرف ما نیست

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوستان حتی ورد پرس رو از نو نصب کردم با دیتابیس جدید با مرورگر هم تصاویر رو اپ کردم باز هم دو سه تا رو خوب میندازه دو سه تا نیمه تصویر رو

تصویر زیر رو ببینید لطفا . سمت راست تصویر اصلی و سمت چپ (اونجا که تصویر بند انگشتی رو نشون میده)همونی هست که بصورت ناقص میاره تو نوشته

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
سلام منظورت چیه از گوشه چپ میزنه... اگر منظورت در اندازه های تصاویر thumb هست. طبیعیه. اما اگر کلا هر تصویری crop میشه! میتونم بگم از سمت سیستمته و ربطی به دیتابیس و یا سرور نداره (حدس) میزنم مربوط به تنظیمات وردپرس شماست. اما با توجه به اینکه یک وردپرس جدید خام و قالب پیشفرض رو نصب کردی... یک مقدار عجیبه

بالا