نظر سنجی در مورد این گوشی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

MahdiY

راهبر انجمن
با سلام خدمت کاربران عزیز پرشین اسکریپت

بنده قصد خرید یه گوشی دارم

میخواستم نظر شما دوستان را نیز بدونم

البته بگم که بنده چند سالی میشه 1200 دارم

و الان برای گوش دادن کتاب صوتی و خواندن کتاب و رفتن تو نت نیاز به یه گوشی بزرگ و ایده آل دارم

کلی تحقیق کردم و به این گوشی رسیدم

در مورد اندازه اش بگم که نمیخوام گوشی را بیرون ببرم (میبرم ها اما نه زیاد)

اینکه گوشی را به عنوان یه تبلت میگیرم یعنی بیشتر کار های تبلت را میکنم باهاش (پول کافی برای خرید یه تبلت خوب را ندارم)

قصد بازی هم ندارم

دیگه خودتون میدونید بنده طراح هستم و نیاز دارم رو گوشی لوکال باشه و مرورگر خوب هم باشه

اینم آدرس گوشی

ممنون میشم نظرتون را در مورد این گوشی بگید

مخصوصا کسانی که این مدل گوشی را دارند

ALi.Reza

کاربر عضو
و الان برای گوش دادن کتاب صوتی و خواندن کتاب و رفتن تو نت نیاز به یه گوشی بزرگ و ایده آل دارم

اینکه گوشی را به عنوان یه تبلت میگیرم یعنی بیشتر کار های تبلت را میکنم باهاش

(پول کافی برای خرید یه تبلت خوب را ندارم)

قصد بازی هم ندارم

دیگه خودتون میدونید بنده طراح هستم و نیاز دارم رو گوشی لوکال باشه و مرورگر خوب هم باشه
برای خوندن کتاب ، وبگردی و البته بعنوان یک وبمستر مطمئنن نیاز به صفحه نمایش بزرگ داری

تا 1.300 اگه می تونی هزینه کنی خب من تبلت رو بهت پیشنهاد میدم

اگه اینترنت سیم کارت برات مهمه تبلت سیم خور حتی چهار هسته ایی تو این رنج قیمت زیاد هست

اگه مسه من به گارانتی اعتقاد نداری مستقیم از اون ور آب! سفارش بده

مثلا از سایت ایران شیپینگ تبلت 10اینچی چهار هسته ایی هیوندای t10 یا هر مدلی که خواستی سفارش بده

معتبر هم هست، برو اول کلی تحقیق کن و بعد خرید کن و حالشو ببر

:)

shahin_w3

کاربر عضو
داداش ی تبلت چینی بگیر 200 تومن برو حاشو ببر :D

ALi.Reza

کاربر عضو
داداش ی تبلت چینی بگیر 200 تومن برو حاشو ببر :D
دیگه تبلت چینی که بشه بهش گفت خوب و 200 تومن! هم باشه وجود نداره که دادا

الانم با این اوضاع اقتصادی فقط تهیه تبلت و موبایل های برند و مطرح چین بصرفه ترین انتخاب هست

البته همش بر می گرده به سلیقه تا جیب مبارک

;)

MahdiY

راهبر انجمن
خب دیگه از فکر این گوشی نیز اومدیم بیرون

و فکر میکنم این 1200 خودمون خودش یه اپله و نیازمند یه گوشی نیستم!

پس رفتم تو مایه تبلت

مدل سامسونگ p3100 را انتخاب کردم

نظر شما چیه ؟

در ضمن یه تبلت همین مدل دست دوم تمیز پیدا شده 1 تومن

سفید هست و 16 خودش و 32 گیگ خارجی حافظه داره ؟

آیا تبلت ارزش خرید داره و بکار من میاد ؟ همچنین این تبلت دست دومه ؟

alifiresoft

کاربر عضو
سلام. راستش من یه 4 ماهی میشه که گوشی خودم Xperia Tx رو گرفتم و کلا هم خیلی راضیم ازش. توی هیچ کاری آدم رو زمین نمیذاره. هر کاری بخوای واست میکنه. در مورد تبلت هم اگه میخوای یه چیز خوب بخری و دوربین پشت هم واست مهم نیست (چون دوربین پشت نداره) یه Asus Nexus 7 بگیر که غولیه واسه خودش. اما مشکلش اینه که دوربین پشت نداره. برات کار میکنه در حد لالیگا.

ALi.Reza

کاربر عضو
خب دیگه از فکر این گوشی نیز اومدیم بیرون و فکر میکنم این 1200 خودمون خودش یه اپله و نیازمند یه گوشی نیستم! پس رفتم تو مایه تبلت مدل سامسونگ p3100 را انتخاب کردم نظر شما چیه ؟ در ضمن یه تبلت همین مدل دست دوم تمیز پیدا شده 1 تومن سفید هست و 16 خودش و 32 گیگ خارجی حافظه داره ؟ آیا تبلت ارزش خرید داره و بکار من میاد ؟ همچنین این تبلت دست دومه ؟
بله قبلا هم گفتم با توجه به شرایط شما، تبلت گزینه بهتری هست تا گوشی

تبلت نسبتا قدیمی نگیری بهتره به خاطر ساپورت های سازنده در آینده و...

دسته دوم هم اگه فقط تبلت مدل جدید هست ارزش خرید داره

در مورد تبلت های برند چین تحقیق نکردی؟ مدل های خیلی خوب با ساپورت خوب و البته قیمت فوق العاده

مثلا اگه 7 اینچ میخوای برند معروف Ainol مدل دوسیم کارته چهار هسته ایی زده

انتخاب با شماست!

:)

MahdiY

راهبر انجمن
مگه نمیدونی کل اینا چینی هست!

پس من تبلت های چینی را زیر و رو کردم

این تبلته که میگم دست دوم حالا که فکر میکنم ارزش خرید داره اما به درد من نمیخوره . 32 گیگ حافظه داره! البته بگم مموری هست . این مورد حدود 100 تومن بیشتر واسه من خرج برمیداره

این در صورتی هست که من این تبلت را برای کار های درسیم میخوام و تبلت میگیرم چون که یه گوشی ساده تو این مایه هم ندارم . 1200 خودمون :)

p3100 قدیمی هست ؟ از نظر من تایید شده هم قیمت هم کارایی و اینکه الان خیلی فروش داره . پسر عمه ام که مغازه داره فروشش در این مارک و مخصوصا این مدل زیاد هست . همین دست دومه هم همین مدله

و یادم رفت ازتون تشکر

خیلی ممنون از اینکه نظراتتون را ارائه دادید

از دوستانی که این تبلت را دارند درخواست میکنم که نظرشون را بنویسند

ممنون

ALi.Reza

کاربر عضو
مگه نمیدونی کل اینا چینی هست! پس من تبلت های چینی را زیر و رو کردم این تبلته که میگم دست دوم حالا که فکر میکنم ارزش خرید داره اما به درد من نمیخوره . 32 گیگ حافظه داره! البته بگم مموری هست . این مورد حدود 100 تومن بیشتر واسه من خرج برمیداره این در صورتی هست که من این تبلت را برای کار های درسیم میخوام و تبلت میگیرم چون که یه گوشی ساده تو این مایه هم ندارم . 1200 خودمون :) p3100 قدیمی هست ؟ از نظر من تایید شده هم قیمت هم کارایی و اینکه الان خیلی فروش داره . پسر عمه ام که مغازه داره فروشش در این مارک و مخصوصا این مدل زیاد هست . همین دست دومه هم همین مدله و یادم رفت ازتون تشکر خیلی ممنون از اینکه نظراتتون را ارائه دادید از دوستانی که این تبلت را دارند درخواست میکنم که نظرشون را بنویسند ممنون
اگه انتخاب کردی که هیچ..

ولی حالا واسه کسب اطلاعات هم که شده از اونایی که تو کار تبلت هستن بپرس کدوم بهترن و چرا

تبلت Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 :

2 هسته ایی!_رم 1_اندروید 4.0.3 !_وب کم VGA_دوربین 3.2 ! و یکسری برتری های برند معتبر ساسونگ

قیمت تقریبی 16 گیگ : یه میلیون!

تبلت Ainol Novo 7 Numy AX1 ( دوسیم کارته! ) :

4 هسته ایی_رم 1_اندروید 4.2_بلوتوس_GPS_صفحه نمایشIPS_دو دوربین 5 مگاپیکسل! _ضخامت 8.5m و...

قیمت بدون احتساب گمرکی و مالیات و پول زور مرکز پستی! فقط 580 هزارتومان!! نهایتا دیگه 650 هزار همش

انتخاب خوبی داشته باشی ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا