نظر سنجی در مورد رابط کاربری صفحه بندی سایت

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام . من خیلی مجذوب صفحه بندی فیسبوک شدم یعنی تو فیسبوک وقتی اسکرول رو پایین میاری مطالب جدید تری لود میشه و این کار تا اخر ادامه داره

حالا منم تو سایتم همین کارو کردم . یعنی بجای اینکه صفحه اول 10 12 تا پست بزارم و دکمه صفحه بندی 1 2 3 4 5 و.... بزارم مثل فیسبوک کردمش .

اما یه مشکلی دارم که البته فنی نیست و مربوط به طراحی نمیشه . این شریک من که از وب و طراحی هیچی نمیدونه و فقط میتونه پست بزاره گیر داده که اینجوری ضایع هست و ملت خوششون نمیاد . و من هرچی از تکنولوژی آیجکس و این حرفها میگم انگار نه انگار .

مجبور شدم دوباره برش دارم و کلاسیکش کنم

میخواستم نظر شما رو بدونم که شما بعنوان یه بازدیدکننده ؛ نه طراح با کدوم بیشتر حال میکنین ؟

یا اینکه نظراتی در این مورد شنیدین یا نه که کسی چیزی بگه یا نه؟

لطفا نظر تون رو اعلام کنین تا من بدونم با همین صفحه بندی ادامه بدم یا اینکه دوباره فیسبوکی بزارم ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MahdiY

راهبر انجمن
من باشم خیلی لجم میگیره! :|:|

شاید طرف بخواد فوتر سایتت رو ببینه اونوقت باید تمام مطالب شما را ببینه ؟

و هزاران دلیل دیگه که من خوشم نمیاد

اگه بشه کاری بکنید کاربر خودش مشخص کنه چطوری باشه ؟ اجکس یا شماره بندی ؟

hannanstd.ir

تشکر از نظرت .

آره اتفاقا داشتم به همین موضوع فک میکردم که کاری کنم که خودش انتخاب کنه . ولی بدیش اینه اگه آیجکس کنم میتونم ستون سمت راستمو پزیشنش رو فیکس کنم که با اسکرول بیاد پایین ولی اگه کاربر نخواد ایجکس بشه و از صفخه بندی استفاده کنه یکم موضوع پیچیده میشه .

alifiresoft

کاربر عضو
اگرم آجاک نباشه بازم میشه . فک کنم باید پوزیشن ریلیتیو بدی بهش. توی نت سرج کن float div میاره کدهاشو برات

hannanstd.ir

اگرم آجاک نباشه بازم میشه . فک کنم باید پوزیشن ریلیتیو بدی بهش. توی نت سرج کن float div میاره کدهاشو برات
تشکر ولی بلدم درست کنم که .

منظورم اینه هی باید شرط بزارم اگه از صفحه بندی استفاده کرد فلان استایل اگه ایجکس بود فلان . اخه اگه آیجکس باشه ارتفاع خیلی زیاد میشه و سمت راست که سایدبار هست خالی میمونه

alifiresoft

کاربر عضو
تشکر ولی بلدم درست کنم که . منظورم اینه هی باید شرط بزارم اگه از صفحه بندی استفاده کرد فلان استایل اگه ایجکس بود فلان . اخه اگه آیجکس باشه ارتفاع خیلی زیاد میشه و سمت راست که سایدبار هست خالی میمونه
آره خب این مسئله بلندی ارتفاع سایت هم مسئله مهمیه. من خومدم صفحه بندی رو ترجیج میدم. میتونی از صفحه بندی اجاکس هم استفاده کنی برای این کار.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
کلا paging بهتره... به هر دلیلی ارتباط یه نفر قطع بشه (اینترنتش) لودینگ میمونه... و کاربر مجبوره کل سایت رو رفرش کنه و دوباره مسیر طی کنه :-L

بالا