نظر سنجی در مورد وب سایتم

erfkmd

کاربر عضو
سلام
وب سایتی که درست کردم در مورد طراحی سایته
لطفا اگه وقت دارید یه سری بزنید و اشکالاتشو بهم بگید
در ضمن یه سری امکانات مثه ثبت نام که توش مشکل دارم( ) و نمونه کار هنوز راه نیافتاده
لطفا نظراتتون رو بهم بگید خوشحال میشم ممنون

اینم لینک وب سایت

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام

در ضمن یه سری امکانات مثه ثبت نام که توش مشکل دارم( ) و نمونه کار هنوز راه نیافتاده

اینم لینک وب سایت

سلام. واسه قشنگتر شدن سایتت پیشنهاد میکنم:

1- فونت های بدنه سایتت رو همسان کن و ترجیحا از فونت های فارسی استفاده کن. الان چند نوع فونت مختلف هست. علی الخصوص فونت منوت خیلی ناخواناست

2- اون همبرگر و اینا چه ربطی به طراحی سایت دارند ؟ اینو متوجه نشدم. کاش از لوگوها یا آیکن های متناسب با موضوع سایتت استفاده کنی تا رسمی تر به نظر بیاد

3- بالاتر از فوتر یه فضای سفید داری که میشه بهتر پرش کنی. یه ذره بیشتر براش وقت بذار شاید چیز بهتری به کار گرفتی

4- بالای منو (قسمت هدر سایت) فقط یه لوگو گذاشتی و دیگر هیچ. اون همه زمینه سفید چندان ظاهر خوبی نداره.

موفق باشی

erfkmd

کاربر عضو
سلام. واسه قشنگتر شدن سایتت پیشنهاد میکنم:

1- فونت های بدنه سایتت رو همسان کن و ترجیحا از فونت های فارسی استفاده کن. الان چند نوع فونت مختلف هست. علی الخصوص فونت منوت خیلی ناخواناست

2- اون همبرگر و اینا چه ربطی به طراحی سایت دارند ؟ اینو متوجه نشدم. کاش از لوگوها یا آیکن های متناسب با موضوع سایتت استفاده کنی تا رسمی تر به نظر بیاد

3- بالاتر از فوتر یه فضای سفید داری که میشه بهتر پرش کنی. یه ذره بیشتر براش وقت بذار شاید چیز بهتری به کار گرفتی

4- بالای منو (قسمت هدر سایت) فقط یه لوگو گذاشتی و دیگر هیچ. اون همه زمینه سفید چندان ظاهر خوبی نداره.

موفق باشی
خیلی  ممنون از وقتی که گذاشتی

فونتم چون قالبو آپدیت کردم به هم ریخت درستش میکنم

بازم ممنون

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر شما شرکت ثبت شده نیستید بهتره اون لینک پایین رو بردارید چون مالیات و برخی سازمان ها میان سراغتون اگرم هستید که هیچی

در مورد تناسب رنگ بندی یکم بهتر عمل کنید لوگو رو هم بهتر و بهینه تر کنید

د رمورد منو حق با این دوستمون هست فکر کنم قالبتون از بزرگ کردن اندازه فونت منو پشتیبانی کنه

ضمنا شما سایت طراحی زدید یا رستوران :57: از عکسهای مناسب بهتری استفاده کنید سایت فیری پک میتونه کمک خوبی براتون باشه

اندازه مربع های پایین رو هم یدست نمایید.

در مورد زیر مربع ها هیچ وقت از کلمات مثل تست استفاده نکنید سایت لوریم اسپوم فارسی برای همین منظور هستش ازش کمک بگیرید تا بتونید به نمای اولیه برسید.

در مورد اسلایدر بهتره از چند بخش بودن قابلیت اسلایدر حداکثر استفاده رو بنمایید.

منو ها رو هم کمتر کنید تو ایران فکر می کنیم اگر تعداد منو زیاد باشه دلیل بر بهتر بودن ماست منو باید کم ؛ گزیده و کلی باشه .

ایده فست سایت جالبه البته به شرط خلاقیت نه کپی قالب های سایت های نال و خارجی ^_^

درمنو جای درباره ما خالیه اول اون رو پر کنید

منو بالای سایت رو هم با لاگین یا ورود مزین بفرمایید

د رهمه جا سایت هم از اسلایدر استفاده نکنید

ضمنا درگاه تون رو هم سفارش بدید

خانه و سفارش شما یکی هستش این رو درست کنید

رنگ سبزی رو که استفاده کردید خوبه رو سایر بخشها و تناسب رنگ سایت بیشتر کار کنید

و حتما چند مطلب در بخش آموزش و مقالات بذارید تا کلیت سایت دستتون بیاد حتی شده لوریم ایسپوم باشه

و موفق باشید

erfkmd

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر شما شرکت ثبت شده نیستید بهتره اون لینک پایین رو بردارید چون مالیات و برخی سازمان ها میان سراغتون اگرم هستید که هیچی

در مورد تناسب رنگ بندی یکم بهتر عمل کنید لوگو رو هم بهتر و بهینه تر کنید

د رمورد منو حق با این دوستمون هست فکر کنم قالبتون از بزرگ کردن اندازه فونت منو پشتیبانی کنه

ضمنا شما سایت طراحی زدید یا رستوران :57: از عکسهای مناسب بهتری استفاده کنید سایت فیری پک میتونه کمک خوبی براتون باشه

اندازه مربع های پایین رو هم یدست نمایید.

در مورد زیر مربع ها هیچ وقت از کلمات مثل تست استفاده نکنید سایت لوریم اسپوم فارسی برای همین منظور هستش ازش کمک بگیرید تا بتونید به نمای اولیه برسید.

در مورد اسلایدر بهتره از چند بخش بودن قابلیت اسلایدر حداکثر استفاده رو بنمایید.

منو ها رو هم کمتر کنید تو ایران فکر می کنیم اگر تعداد منو زیاد باشه دلیل بر بهتر بودن ماست منو باید کم ؛ گزیده و کلی باشه .

ایده فست سایت جالبه البته به شرط خلاقیت نه کپی قالب های سایت های نال و خارجی ^_^

درمنو جای درباره ما خالیه اول اون رو پر کنید

منو بالای سایت رو هم با لاگین یا ورود مزین بفرمایید

د رهمه جا سایت هم از اسلایدر استفاده نکنید

ضمنا درگاه تون رو هم سفارش بدید

خانه و سفارش شما یکی هستش این رو درست کنید

رنگ سبزی رو که استفاده کردید خوبه رو سایر بخشها و تناسب رنگ سایت بیشتر کار کنید

و حتما چند مطلب در بخش آموزش و مقالات بذارید تا کلیت سایت دستتون بیاد حتی شده لوریم ایسپوم باشه

و موفق باشید
با تشکر از شما که وقت گذاشتین و سایت رو چک کردین خیلی ممنون

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

گذشته از بک لینکی ک گرفته شد از پرشین

بایست بگم دوست من کسی ک ادعای طراحی سایت میکنه نباید کارش به این شکل باشه

بهتره اول خودمونو ببریم بالا بعد ادعا به بالابردن دیگران بکنیم

فرض مثال کاربر هم بیاد،اولین برداشتش این خواهد بود ک ای بابا ایشون قالب خودشو نمیتونه بزنه بعد چطور میخواد واسه من بزنه؟!!

البته احتمالا شما قالبتو خودتون نزدین اما هرکیم زده طراح نبوده :46:

ولی همین ک شروع کردی خوبه ولی یکم زوده برای ارائه کار فعلا مطلب بذاری تو سایتت و بخونی مطالبو و کارکنی و توی تیمهای مختلف همین سایت تجربه کسب کنی مطمئنا شروع بهتری خواهی داشت :-"

پ.ن : شما اولین و آخرین نیستین کلا دیده میشه ک سایت طراحی میزنن بعد میان سوالاتشونو توی انجمنهای مختلف میپرسن :66:

:-"  

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mostafa98

کاربر عضو
سلام

سلام دوست عزیز

برای طراحی سایت عجله نکن 

اینطورکه معلومه شما فعلا کار داری تا به اونجا برسی (البته این حرف باعث سرد شدنت نشه)

طراحی از پایه نیازمند طراحی فایل psd  و بعد هم طبق معمول تبدیلش و آخر سر هم امکاناتی هست که کاربر درخواست میکنه

اگه میتونی این کارا رو انجام بدی (شروع کن وگرنه به اعتبار خودت لطمه میزنی)

موفق باشی

erfkmd

کاربر عضو
سلام

گذشته از بک لینکی ک گرفته شد از پرشین

بایست بگم دوست من کسی ک ادعای طراحی سایت میکنه نباید کارش به این شکل باشه

بهتره اول خودمونو ببریم بالا بعد ادعا به بالابردن دیگران بکنیم

فرض مثال کاربر هم بیاد،اولین برداشتش این خواهد بود ک ای بابا ایشون قالب خودشو نمیتونه بزنه بعد چطور میخواد واسه من بزنه؟!!

البته احتمالا شما قالبتو خودتون نزدین اما هرکیم زده طراح نبوده :46:

ولی همین ک شروع کردی خوبه ولی یکم زوده برای ارائه کار فعلا مطلب بذاری تو سایتت و بخونی مطالبو و کارکنی و توی تیمهای مختلف همین سایت تجربه کسب کنی مطمئنا شروع بهتری خواهی داشت :-"

پ.ن : شما اولین و آخرین نیستین کلا دیده میشه ک سایت طراحی میزنن بعد میان سوالاتشونو توی انجمنهای مختلف میپرسن :66:

:-"  
با تشکر از وقتی که گذاشتین و نظر دادین

فقط یکمی در نظر دادن از بالا به پایین نگاه میکنید! با این حال متشکرم

بالا