در حال تهیه هستیم. ولی دوستان هم، اگه یه جستجوی کوچیکی توی انجمن بزنن، پاسخشون رو پیدا می کننکاشکی یه فهرستی از همین مواردی که درخواستی های مکرر دارن تهیه میشد، شاید شاید بعضی ها با جستجو به نتیجه مطلوب نرسن :-/
شما باید محصولاتتون رو دسته بندی کنید. و به وسیله شورت کد می تونید محصولات هر دسته رو، در ردیف موردنظرتون بذارید.سلام این سایت منه با ووکامپرس کار میکنهلینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.من صفحه اولش را محصولات را با دسته خاص شورت کد قرار دادم 12 محصوله ترتیبش را چگونه می توانم درست کنم مثلا در ردیف اول چیا باشند ردیف دوم چیا و ردیف سوم چه محصولاتی باشند با تشکر
سلام من همین کار رو کردم و از این شورت کد استفاده میکنمدر حال تهیه هستیم. ولی دوستان هم، اگه یه جستجوی کوچیکی توی انجمن بزنن، پاسخشون رو پیدا می کنن- - - Updated - - -
شما باید محصولاتتون رو دسته بندی کنید. و به وسیله شورت کد می تونید محصولات هر دسته رو، در ردیف موردنظرتون بذارید.
اینا orderby="date" order="desc رو از شورت کد بردارسلام من همین کار رو کردم و از این شورت کد استفاده میکنم [products ids=678, 2381, 582, 434, 2012, 1431, 1240, 867, 1055, 582, 1944, 595, 1917]
[products skus="foo, bar, baz" orderby="date" order="desc" ]
ولی به ترتیبی که میخواهم تو سایتم نمایش نمیدهد اون ور چی کار کنم با تشکر
برداشتم تغییر نکرداینا orderby="date" order="desc رو از شورت کد بردار
من متوجه نمیشم من دسته بندی کالا ها رو قبلا کردم الان 12 محصول را از دسته های مختلف انتخاب کردم و با شورت کد بالا تو برگه اصلی سایتم قرار دادم حالا ترتیبشان را میخواهم درست کنم نمیشه متوجه منظورتان نمیشوم دسته بندی چی ر انجام بدهم؟ وچگونه اگه ممکنه توضیح بیشتر بدهید متوجه بشم با تشکرخدمت شما عرض کردم . محصولات خود را دسته بندی کرده و برای هر دسته بندی در هر خط یک شورت کد بذارید
این کاررو هم چندین بار انجام دادم تغییری نکردهجای آی دی ها را در شورت کد عوض کنید ببینید مشکلتون رفع میشه یا نه