نمابش کالا در صفحه اول

secret63

تازه وارد
سلام این سایت منه با ووکامپرس کار میکنه

من صفحه اولش را محصولات را با دسته خاص شورت کد قرار دادم 12 محصوله ترتیبش را چگونه می توانم درست کنم مثلا در ردیف اول چیا باشند ردیف دوم چیا و ردیف سوم چه محصولاتی باشند با تشکر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا جستجو کنید. بارها گفتیم کدش چیه

ALi.Reza

کاربر عضو
کاشکی یه فهرستی از همین مواردی که درخواستی های مکرر دارن تهیه میشد، شاید شاید بعضی ها با جستجو به نتیجه مطلوب نرسن :-/

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
کاشکی یه فهرستی از همین مواردی که درخواستی های مکرر دارن تهیه میشد، شاید شاید بعضی ها با جستجو به نتیجه مطلوب نرسن :-/
در حال تهیه هستیم. ولی دوستان هم، اگه یه جستجوی کوچیکی توی انجمن بزنن، پاسخشون رو پیدا می کنن

- - - Updated - - -

سلام این سایت منه با ووکامپرس کار میکنه من صفحه اولش را محصولات را با دسته خاص شورت کد قرار دادم 12 محصوله ترتیبش را چگونه می توانم درست کنم مثلا در ردیف اول چیا باشند ردیف دوم چیا و ردیف سوم چه محصولاتی باشند با تشکر
شما باید محصولاتتون رو دسته بندی کنید. و به وسیله شورت کد می تونید محصولات هر دسته رو، در ردیف موردنظرتون بذارید.

secret63

تازه وارد
در حال تهیه هستیم. ولی دوستان هم، اگه یه جستجوی کوچیکی توی انجمن بزنن، پاسخشون رو پیدا می کنن- - - Updated - - -

شما باید محصولاتتون رو دسته بندی کنید. و به وسیله شورت کد می تونید محصولات هر دسته رو، در ردیف موردنظرتون بذارید.
سلام من همین کار رو کردم و از این شورت کد استفاده میکنم

[products ids=678, 2381, 582, 434, 2012, 1431, 1240, 867, 1055, 582, 1944, 595, 1917]

[products skus="foo, bar, baz" orderby="date" order="desc" ]

ولی به ترتیبی که میخواهم تو سایتم نمایش نمیدهد اون ور چی کار کنم با تشکر

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
سلام من همین کار رو کردم و از این شورت کد استفاده میکنم [products ids=678, 2381, 582, 434, 2012, 1431, 1240, 867, 1055, 582, 1944, 595, 1917]

[products skus="foo, bar, baz" orderby="date" order="desc" ]

ولی به ترتیبی که میخواهم تو سایتم نمایش نمیدهد اون ور چی کار کنم با تشکر
اینا orderby="date" order="desc رو از شورت کد بردار

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
خدمت شما عرض کردم . محصولات خود را دسته بندی کرده و برای هر دسته بندی در هر خط یک شورت کد بذارید

secret63

تازه وارد
خدمت شما عرض کردم . محصولات خود را دسته بندی کرده و برای هر دسته بندی در هر خط یک شورت کد بذارید
من متوجه نمیشم من دسته بندی کالا ها رو قبلا کردم الان 12 محصول را از دسته های مختلف انتخاب کردم و با شورت کد بالا تو برگه اصلی سایتم قرار دادم حالا ترتیبشان را میخواهم درست کنم نمیشه متوجه منظورتان نمیشوم دسته بندی چی ر انجام بدهم؟ وچگونه اگه ممکنه توضیح بیشتر بدهید متوجه بشم با تشکر

MahdiY

راهبر انجمن
جای آی دی ها را در شورت کد عوض کنید ببینید مشکلتون رفع میشه یا نه

بالا