نمایش صفحه اول رونامه ها در وردپرس

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,239
0
36
خارج از موضوع تاپیک بحث نکن، توی چت هم گفتم باشه تو راست میگی، من با هر آدمی کتک کاری نمیکنم، اگر مشکل شخصی داری چت و پی ام هست، الکی نکشونش به تاپیک.اما کسری بنظرم اینم عملی نیست! این جار خودش میگه امنیتش خیلی بالا هست.
رضا جون گفتن خودش رو ول کن همه همینو میگن

من تا به حال فقط از گوگل نتونستم بکشم بیرون اونم که عادیه چون اگه میزاشت راحت میشد همه سرویساشو هک کرد !

اما رضا تو هر چیزی یه راهی هست جار هر چقد امنیتو ببره بالا نمیتونه توی html تغییر بده و هر دفه یه چیزو بزاره

حالا الآن من دیدم جار میاد صفحه اول روزنامرو بین div و تگ ul میزاره که میتونی راحت با php بگیری و تموم

 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
نمیدونم والا، نمیشه با کلاس های DOMDucoment تگ به تگ بری جلو تا برسی به تگ روزنامه ها؟

مثلا :


کد:
$OBJECT = new DOMDocument();
$OBJECT->load($File_Address);
$channel  =$OBJECT->getElementsByTagName('body')->item(0);
$channel -> getElementsByTagName('title')
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
602
0
16
28
فکر کنم حق با iReza عزیز باشه .

از اونجایی که دوستمون فقط روزنامه های یه موضوع (ورزشی) رو خواسته فکر کنم نشه چنین کاری کرد. تنها چیزی که توی جار ثابت هست id هر روزنامه هست. دیگه چیز ثابتی من ندیدم.

ولی آقا رضا فکر کنم بشه از سایتهای دیگه تصاویر رو کشید بیرون . این سایت رو ببین :

از این هم فک کنم بشه فید گرفت



با تگ " روزنامه های ورزشی امروز"



 

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,239
0
36
بیا اینو به زور با گوشی نوشتم که صفحه اول اقتصادیرو میکشه بیرون :


کد:
<?php
$kasra = file_get_contents("http://www.jaaar.com/frontpage#!/column/all/abrar-eqtesadi");
preg_match('/<div class="display">.*?<\/[\s]*ul>/s', $kasra, $matches);
echo $matches['0'];
?>
فقط این جاار به عکس ها آدرس مستقیم نداده که اگر اینو استفاده کنی عکس هارو به صورت پیدا نشد نشون میده

که با یه کم کد نوشتن و گذاشتن یک شرط برای آدرس و جایگزین کردن به آدرس عکس اصلی که فراخونده میشه ، عکس صحیح و سالم نشون داده میشه :D

رضا دیگه بقیش با خودت تکمیلش کن من میدونین که فعلن جایی هستم که نمیتونم بشینم پشت ps :(

برام دعا کنید مرسی :x :53:

 

dadashmohsen

تازه وارد
28/12/12
29
0
1
ببینید مثلا می خوام اینطوری باشه که

تیتر بذارم روزنامه های خبری

بعد مثل سایت ورزش که صفحه اول روزنامه هاش به صورت اسلاید می آد

روزنامه های جام جم و همشهری و ابرار و... به صورت اسلاید پشت سر هم قرار بگیره

دوباره بیام یه بخش دیگه داشته باشم مثلا با عنوان ورزش

توی اون بخش روزنامه های ورزشی به صورت اسلاید باشه

 

dadashmohsen

تازه وارد
28/12/12
29
0
1
بیا اینو به زور با گوشی نوشتم که صفحه اول اقتصادیرو میکشه بیرون :

کد:
<?php
$kasra = file_get_contents("http://www.jaaar.com/frontpage#!/column/all/abrar-eqtesadi");
preg_match('/<div class="display">.*?<\/[\s]*ul>/s', $kasra, $matches);
echo $matches['0'];
?>
فقط این جاار به عکس ها آدرس مستقیم نداده که اگر اینو استفاده کنی عکس هارو به صورت پیدا نشد نشون میده

که با یه کم کد نوشتن و گذاشتن یک شرط برای آدرس و جایگزین کردن به آدرس عکس اصلی که فراخونده میشه ، عکس صحیح و سالم نشون داده میشه :D

رضا دیگه بقیش با خودت تکمیلش کن من میدونین که فعلن جایی هستم که نمیتونم بشینم پشت ps :(

برام دعا کنید مرسی :x :53:
ایشاالله هر جا هستی سلامت باشی و زودی برگردی :)

 

dadashmohsen

تازه وارد
28/12/12
29
0
1
معذرت که دوباره این بحث رو بالا اوردم

آخه من آخرش نمی دونستم باید چیکار کنم

 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
دارم برات یه اپ مینویسم.

امشب بت میدمش.

 

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
602
0
16
28
عزیز

داداش رضای گل دارن برنامه رو مینویسن . یه نسخه هم دادن تست کردیم . یه مشکل کوچیک داشت دارن حلش میکنن.

قرار شدن به محض تموم شدن هیمنجا بزارن.

اسلایدر نیست ولی خب بدردتون میخوره .

 

dadashmohsen

تازه وارد
28/12/12
29
0
1
دمتون گرم

خیلی آقایین

از بس ذوق کردم و خوشحال شدم نتونستم به تشکر و پسند بسنده کنم

دیگه حرفی برای گفتن باقی نذاشتین

 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
روزنامه های سرویس Varzesh3 رو میخونه، اگر نخوند باید یک روز تاریخ رو ببری عقب.


 

dadashmohsen

تازه وارد
28/12/12
29
0
1
دستت درد نکنه

واقعا زحمت کشیدی

فقط دو مورد

یکی اینکه چه طوری نصبش کنم؟ یعنی کدهای که توی ایندکس هست رو به آخر ایندکس قالب خودم اضافه کنم و اون دو فایل رو کنارش بذارم؟

و مورد دوم اینکه من این فایلها رو توی لوکال هاست ویندوز جایگزین ایندکس یکی از قالبها کردم تا تست کنم. روی نمایش که کلیک کردم، ارور داد. شما نوشتی تاریخ رو باید ببری عقب. می شه بفرمایید از کجا باید این کار رو انجام بدم؟

 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
تاریخ ویندوز!

تاریخ ویندوزت رو ببر عقب یک روز فقط اگر مشکل داری.

این یک اپ مجزاست، برای وردپرس ساخته نشده.

 

dadashmohsen

تازه وارد
28/12/12
29
0
1
آها من فک کردم توی برنامه از تاریخ استفاده کردی

اگه بخوام توی وردپرس ازش استفاده کنم باید چیکار کنم؟

 

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
602
0
16
28
با اجازه آقا رضا :53:

من تست کردم مشکل نداره. (در ضمن مشکل لوکال هاست بخاطر تنظیمات تاریخ هست)

میشه برای وردپرس استفاده کرد (فکر کنم :D ) به احتمال 50%

اول فایل ایندکس رو از اول تا آخر تگ <form> رو میریزی جایی از قالب که میخوای نمایش داده بشه (دیگه هماهنگ کرده استایل و اندازه با خودت.)

بعدش فایل های jdatetime.class و details رو بریز توی صفحه سایت (اگه نشد بخش قالبها رو تست کن).

فقط تنها خواهشی که دارم اینه که کپی رایت رو رعایت کنین و حداقل در بخش فوتر لینک وبلاگ آقارضا درج بشه.

در آخر هم جا داره از آقا رضا گل که زحمت کشیدن و در یک برنامه نویسی تیمی :D (خودش میدونه چی میگم :D :53: ) برنامه رو نوشتن تشکر کنم. - (شوخی کردم برنامه رو خودشون تنهایی نوشتن :D )

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
تیمی رو خوب اومدی حامد :D

داداش محسن صبر کن برات آجاکسش کنم.

 

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16
بفرما برادر.

این رو با ajax برات نوشتم که دیگه بدون لود صفحه پاسخگو باشه.

دقت کن اگر هیچ عکسی برات نیومد، تاریخ رو یک روز بندازی عقب.

هرجا از صفحه خواستی بزاریش این کد رو بزار (توی ویرایش قالب وردپرس) :


کد:
<?php include 'addresse file NpReader.php'; ?>
لینک دانلود:

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

HamedR

کاربر عضو
13/7/10
602
0
16
28
بفرما برادر.این رو با ajax برات نوشتم که دیگه بدون لود صفحه پاسخگو باشه.

دقت کن اگر هیچ عکسی برات نیومد، تاریخ رو یک روز بندازی عقب.

هرجا از صفحه خواستی بزاریش این کد رو بزار (توی ویرایش قالب وردپرس) :


کد:
<?php include 'addresse file NpReader.php'; ?>
لینک دانلود:
رضا برنامه کار نمیکنه .

سطر 69 فایل npreader اسم رو اشتباه نوشتی. ویرایش کن بزار NpDetails. (یه چیزدیگه نوشتی)

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

iReza

کاربر عضو
26/8/12
328
0
16


مرسی حامد

 

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,239
0
36
یکی یه دموی آنلاین بده من نمیتونم تو لوکال یا هاست تست کنم با موبایل میام :(