نمایش فرم Rsform در صفحه اصلی

arashmmm1414

کاربر عضو
سلام دوستان ؛

از جوملا 1.5 استفاده می کنم ؛

چطوری میشه فرم ساخته شده توسط Rsform رو بدون اینکه اختصاص به منو داد ، در صفحه اصلی نمایش داد ؟ یعنی به صورت یه ماژول ... خود فرم طراحی شده مستقیما در صفحه اصلی در یک ماژول قابل نمایش باشه .../ تشکر.

mahdiali35

کاربر عضو
سلام دوستان ؛از جوملا 1.5 استفاده می کنم ؛

چطوری میشه فرم ساخته شده توسط Rsform رو بدون اینکه اختصاص به منو داد ، در صفحه اصلی نمایش داد ؟ یعنی به صورت یه ماژول ... خود فرم طراحی شده مستقیما در صفحه اصلی در یک ماژول قابل نمایش باشه .../ تشکر.
سلام

نسخه ی معمولی یا نسخه ی pro ؟

اگر خودش ماژول مربوط به این کار رو نداشته باشه باید از short code های مخصوص اون رو استفاده کنید !

شاد باشید ...

arashmmm1414

کاربر عضو
سلامنسخه ی معمولی یا نسخه ی pro ؟

اگر خودش ماژول مربوط به این کار رو نداشته باشه باید از short code های مخصوص اون رو استفاده کنید !

شاد باشید ...
سلام ،،،

من پلاگین Content - mosforme رو نصب و فعال کرده ام.

یه ماژول html سفارشی هم ساخته ام و کد {rsform 4} رو هم تو صفحه WYSIWYG وارد کرده ام و ماژول هم فعال است.

عنوان ID فرم ساخته شده هم 4 هست و در حالت انتشار هم هست.

ولی فرم تو صفحه اصلی نمایش داده نمیشه ...

آدرس سایت

mahdiali35

کاربر عضو
این راه شما جواب باید بده ... احتمالا اشتباهی انجام میدید که کار نمیکنه ...

چرا مستقیم از یک ماژول استفاده نمیکنید ؟

لینک دانلود ماژول مربوطه رو برای 1.5 برای شما قرار دادم ...

arashmmm1414

کاربر عضو
این راه شما جواب باید بده ... احتمالا اشتباهی انجام میدید که کار نمیکنه ...چرا مستقیم از یک ماژول استفاده نمیکنید ؟

لینک دانلود ماژول مربوطه رو برای 1.5 برای شما قرار دادم ...

تشکر این خیلی کار رو راحت تر می کنه...

فقط من ID فرم دادم جهت نمایش ولی نمایش داده نمیشه و این پیغام هم تو سایت میاد

The mod_forme Module works only with RSForm! (different product than RSForm! Pro), which you do not have installed. Aborting...

mahdiali35

کاربر عضو
تشکر این خیلی کار رو راحت تر می کنه...فقط من ID فرم دادم جهت نمایش ولی نمایش داده نمیشه و این پیغام هم تو سایت میاد

The mod_forme Module works only with RSForm! (different product than RSForm! Pro), which you do not have installed. Aborting...
میگه که باید از rsform استفاده کنید نه از rsform pro !

اگه نسخه ی معمولی اون نیازهای شما رو برطرف نمیکنه باید از همون روش پلاگین استفاده کنید یا شاید تو سایتش در این مورد هم پلاگینی باشه که البته 100% هست ... اما برای کسانی هست که اون رو خریداری میکنند شما میتونید پلاگین رو در سایتهای وارز سرچ کنید شاید به نتیجه ای برسید !

اما فکر کنم همین ورژن مشکل شما رو حل کنه...

شاد باشید ...

arashmmm1414

کاربر عضو
میگه که باید از rsform استفاده کنید نه از rsform pro !اگه نسخه ی معمولی اون نیازهای شما رو برطرف نمیکنه باید از همون روش پلاگین استفاده کنید یا شاید تو سایتش در این مورد هم پلاگینی باشه که البته 100% هست ... اما برای کسانی هست که اون رو خریداری میکنند شما میتونید پلاگین رو در سایتهای وارز سرچ کنید شاید به نتیجه ای برسید !

اما فکر کنم همین ورژن مشکل شما رو حل کنه...

شاد باشید ...
ممنون میشم لطف کنید لینک دانلود rsform معمولی که با این ماژول که شما دادید درست کار کنه رو بذارید اینجا...

باز من میرم یه چیز دانلود می کنم کار نمیکنه/// می دونم دیگه...

با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
ممنون میشم لطف کنید لینک دانلود rsform معمولی که با این ماژول که شما دادید درست کار کنه رو بذارید اینجا... باز من میرم یه چیز دانلود می کنم کار نمیکنه/// می دونم دیگه...

با تشکر
شما قبلی رو باید کامل حذف کنید و این یکی رو نصب کنید !

تو سایت خودش هست همین نسخه اما من هم براتون قرار میدم اما دقت داشته باشید که این نسخه فارسی نیست اگه میخاید فارسی باشه باید توئ سایتهای فارسی بگردید که موجود هست :

شاد باشید

بالا